- 17 Aralık 2019
- 321
- 54
- 98
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
Test hatalı canımKızlar adetim 2 gün gecikti yumurtlama döneminden bir gün önce birlikte olduk ama sonrasında değerlendiremedik şimdi adet olacak gibi sancım var dün de adet başlangıcı nda ki gibi sarımsı akıntı geldi hatta tamam adet oluyorum dedim ama olmadım sabah test yaptım ama saçma sapan çıktı test hatalı mı ki bakar mısınız
Test bozuk bence. Belki gecikmissindir belki gec dollenmedir. En iyisi bir hafta gelmezse kan vermen, gonlunce olsunKızlar adetim 2 gün gecikti yumurtlama döneminden bir gün önce birlikte olduk ama sonrasında değerlendiremedik şimdi adet olacak gibi sancım var dün de adet başlangıcı nda ki gibi sarımsı akıntı geldi hatta tamam adet oluyorum dedim ama olmadım sabah test yaptım ama saçma sapan çıktı test hatalı mı ki bakar mısınız
ay şansım hiç yok hiiiçç keşke bi tane daha alsaydımTest hatalı canım
1 buçuk yıldır deniyoruz öyle çok takip yapmıyoruz ama bu ay değişik akıntılarım ve gecikmem olunca heveslenmiştim ama bayağı sancım var sanırım yine yokTest bozuk bence. Belki gecikmissindir belki gec dollenmedir. En iyisi bir hafta gelmezse kan vermen, gonlunce olsun
İnternetten sipariş ver bence daha uygun oluyor fiyatıay şansım hiç yok hiiiçç keşke bi tane daha alsaydım
evet benim de aklıma geldi edeyim bence deİnternetten sipariş ver bence daha uygun oluyor fiyatı
Olabilir de test hatali sonucta negatif degil, regl olana kadar umut var1 buçuk yıldır deniyoruz öyle çok takip yapmıyoruz ama bu ay değişik akıntılarım ve gecikmem olunca heveslenmiştim ama bayağı sancım var sanırım yine yokteşekkür ederim
Direkt kan da verebilirsin gecikmen varmışevet benim de aklıma geldi edeyim bence de
dünkü akıntıyı görünce çok üzüldüm aslında tam böyle sarı gibi kahverengiye dönük ama çok değil kesin adet oluyorum dedim devamı gelmedi sonra umutlandım test yaptım bozuk çıktı en azından negatif gösterseydi umutlanmazdımOlabilir de test hatali sonucta negatif degil, regl olana kadar umut var
Aynı şeyleri yaşıyorum yumurtlamadan sonra 15.gün ve hala regl olmadımKızlar adetim 2 gün gecikti yumurtlama döneminden bir gün önce birlikte olduk ama sonrasında değerlendiremedik şimdi adet olacak gibi sancım var dün de adet başlangıcı nda ki gibi sarımsı akıntı geldi hatta tamam adet oluyorum dedim ama olmadım sabah test yaptım ama saçma sapan çıktı test hatalı mı ki bakar mısınız
hep hüsran oldu korkuyorum gitmeye aslındaDirekt kan da verebilirsin gecikmen varmış
ay umarım hamileyizdir artık olsun lütfenAynı şeyleri yaşıyorum yumurtlamadan sonra 15.gün ve hala regl olmadım
Gebelik belirtisi de akıntı olabilir kasinma yanma vs yoksa enfeksiyon degildir.dünkü akıntıyı görünce çok üzüldüm aslında tam böyle sarı gibi kahverengiye dönük ama çok değil kesin adet oluyorum dedim devamı gelmedi sonra umutlandım test yaptım bozuk çıktı en azından negatif gösterseydi umutlanmazdım
Bende yaşadkm biçok kez şuan testle koyulaşma takip ediyorum reglime 5 gün kaldı dün ve bugün sabah test yaptımhep hüsran oldu korkuyorum gitmeye aslında
ya aslında enfeksiyonda olabilir hafif yanma var ama yine de gebelik oluşabilir değil miGebelik belirtisi de akıntı olabilir kasinma yanma vs yoksa enfeksiyon degildir.
Ornegin benim yumurtlama doneminde ic camasirima bayagi buyuk yumurta aki gibi akıntı geldi. İlk kez yumurtlama akıntısı gordum. Bazen pecetede sari duruyor seffas beyazimsi akintilar
aaa ama silik bir çizgi var sankiBende yaşadkm biçok kez şuan testle koyulaşma takip ediyorum reglime 5 gün kaldı dün ve bugün sabah test yaptım
Enfeksiyon varsa gebelik olusurmu bilmiyorum ama gebelikte enfeksiyon oluyor.ya aslında enfeksiyonda olabilir hafif yanma var ama yine de gebelik oluşabilir değil mi
bu yanma 3 4 gün önce başladı aslında yumurtlamadan bayağı sonra çünkü yumurtlama akıntısı ve ertesi günde yoğun bir akıntı geldi o zamanlar enfeksiyon yoktu eminim bi kaç gün daha bekliyim olmazsam gidicemEnfeksiyon varsa gebelik olusurmu bilmiyorum ama gebelikte enfeksiyon oluyor.
Bir kadin doguma git istersen garanti olsun en azindan bebek yoksa bile bir dahaki ay yumurtlamadan önce tedavisini olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?