- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
Bence kocanı yorma direk kan ver kurtulya normalde bende öyleyim hatta anksiyetem var ama boynum öyle tutulmuş ki düz duramıyorum yolda yürüyemem yani yoksa korkuma rağmen çıkar kendim alırdım bakalım bu gece de olmazsam sabaha eşime aldırcam
ya eşimin haberi yok gecikmemeden aslında söyleyip onu da umutlandırmak istemedim bir de bana hep acele ettiğimi ve hüsrana uğradığımı söyler çok kararsızım o yüzdenBence kocanı yorma direk kan ver kurtul
E zaten testi ona aldiracakmissin o şekilde de umitlenmis olur hiç değilse belirsizlikle ugrasmadan kanda net sonuc alırsınya eşimin haberi yok gecikmemeden aslında söyleyip onu da umutlandırmak istemedim bir de bana hep acele ettiğimi ve hüsrana uğradığımı söyler çok kararsızım o yüzden
bence hemen kan testi vereyim hem de gebelik testi alalımE zaten testi ona aldiracakmissin o şekilde de umitlenmis olur hiç değilse belirsizlikle ugrasmadan kanda net sonuc alırsın
Acilde verince 2 saat te çıkıyor aslında ama sen bilirsinbence hemen kan testi vereyim hem de gebelik testi alalımkan sonucu burada ertesi gün çıkıyor
hahahah kesin benimki de öyle derAcilde verince 2 saat te çıkıyor aslında ama sen bilirsinbu arada bende kan verdim aynı senin gibi bide test alaym dedim eşim durdurdu kanı niye verdin o zmn diye
Anladim canım o zaman sen testte al merakın yatışır birazhahahah kesin benimki de öyle derya ben ilçede oturuyorum hastane çok küçük sonuçlar merkeze gidiyor ertesi gün çıkıyor
inşallah insan adet olmadıkça umudunu arttırıyorAnladim canım o zaman sen testte al merakın yatışır birazama inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bu arasa bazı mesajlarını yeni okudum kaşıntı felan demişsin ben gebeliği mi erken öğrendim ama daha yeni 4+2oldum adetim geciktiği günden beri kaşıntı var akıntı da 3.4 gündür var ama aşırı deil peçete ile sildikce yapışkan kaygan bi akıntı adetin 2 gün gecikmiş umarım vardır şu testin bozuk cikmasaydi yok diyemem varda diyemem havasındainşallah insan adet olmadıkça umudunu arttırıyorama sonra her ay aynı hüsran niye umutlanıyorsun diye sinirleniyorum kendime bakalım hayırlısı olsun diyelimm
hahahah dalga geçti benimle evetBu arasa bazı mesajlarını yeni okudum kaşıntı felan demişsin ben gebeliği mi erken öğrendim ama daha yeni 4+2oldum adetim geciktiği günden beri kaşıntı var akıntı da 3.4 gündür var ama aşırı deil peçete ile sildikce yapışkan kaygan bi akıntı adetin 2 gün gecikmiş umarım vardır şu testin bozuk cikmasaydi yok diyemem varda diyemem havasında
Belirti arama kimse ilede kendini kıyaslama herkesin vucudu farklı tepki verebilir gecikmen olmuş madem bi test yapar öğrenirsin test dalga geciyosa kan verirsinhahahah dalga geçti benimle evetyaa öyle mii benimkisi kaşıntı değil ama yanma gibi böyle batma gibi biraz bazı gebelikler de bağışıklık düştüğü için mantar olabiliyorlarmış inanır mısın onu bile beliryi mi acaba diye yorumladım
Burda okuduklarimdan sonra gebeliği öğrenmeden 1 gün önce karbonat testi yaptmhahahah dalga geçti benimle evetyaa öyle mii benimkisi kaşıntı değil ama yanma gibi böyle batma gibi biraz bazı gebelikler de bağışıklık düştüğü için mantar olabiliyorlarmış inanır mısın onu bile beliryi mi acaba diye yorumladım
evet öyle yapacağım teşekkür ederim canım benimBelirti arama kimse ilede kendini kıyaslama herkesin vucudu farklı tepki verebilir gecikmen olmuş madem bi test yapar öğrenirsin test dalga geciyosa kan verirsin
ne kadar benziyoruz önceden bende yaptım hahahBurda okuduklarimdan sonra gebeliği öğrenmeden 1 gün önce karbonat testi yaptmyani sırf merakimdan oda senin test gibi varda diyemem yokda diyemem dedi hoş ben ona inandığım için deil de merak ettiğim için yapmıştm
Rica ederim canım sonucu alınca burada paylaş merak ederm malum bende biraz meraklıyımevet öyle yapacağım teşekkür ederim canım benim
Ayyy yalnız olmadığıma sevindimne kadar benziyoruz önceden bende yaptım hahah
adet de olsam hamile de mutlaka yazıcam ama içinde bi ses adet oldum diye yazıcam diyorRica ederim canım sonucu alınca burada paylaş merak ederm malum bende biraz meraklıyım
Sustur o sesiii olumlu düşünadet de olsam hamile de mutlaka yazıcam ama içinde bi ses adet oldum diye yazıcam diyor
şeninde adet gibi sancıların vardı demi yani sende yaşadınSustur o sesiii olumlu düşün2 gün gecikmen var inşallah olur
Valla benim baya vardı kesn adet olacam diye bekliyodm belim karnım kasiklarim bacaklarım göğüsler her yerim agriyodu resmen ve vücut ısısı artıyor diyolar da ben sürekli üşüdüm bendemi bi terslik var neşeninde adet gibi sancıların vardı demi yani sende yaşadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?