Reglim 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi sancı çekiyorum

ya eşimin haberi yok gecikmemeden aslında söyleyip onu da umutlandırmak istemedim bir de bana hep acele ettiğimi ve hüsrana uğradığımı söyler çok kararsızım o yüzden
E zaten testi ona aldiracakmissin o şekilde de umitlenmis olur hiç değilse belirsizlikle ugrasmadan kanda net sonuc alırsın

inşallah insan adet olmadıkça umudunu arttırıyor ama sonra her ay aynı hüsran niye umutlanıyorsun diye sinirleniyorum kendime bakalım hayırlısı olsun diyelimm
Bu arasa bazı mesajlarını yeni okudum kaşıntı felan demişsin ben gebeliği mi erken öğrendim ama daha yeni 4+2oldum adetim geciktiği günden beri kaşıntı var akıntı da 3.4 gündür var ama aşırı deil peçete ile sildikce yapışkan kaygan bi akıntı adetin 2 gün gecikmiş umarım vardır şu testin bozuk cikmasaydi yok diyemem varda diyemem havasında

hahahah dalga geçti benimle evet yaa öyle mii benimkisi kaşıntı değil ama yanma gibi böyle batma gibi biraz bazı gebelikler de bağışıklık düştüğü için mantar olabiliyorlarmış inanır mısın onu bile beliryi mi acaba diye yorumladım

Belirti arama kimse ilede kendini kıyaslama herkesin vucudu farklı tepki verebilir gecikmen olmuş madem bi test yapar öğrenirsin test dalga geciyosa kan verirsin

Burda okuduklarimdan sonra gebeliği öğrenmeden 1 gün önce karbonat testi yaptm yani sırf merakimdan oda senin test gibi varda diyemem yokda diyemem dedi hoş ben ona inandığım için deil de merak ettiğim için yapmıştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…