Reglim 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi sancı çekiyorum

Bugün belimin sol kısmında çok ağrı tek taraflı bi doktora gitsem mi diye düşünüyorm ya ama o normal ağrılar yerleşmeden demişti de kırılacak sanki belim öyle bi ağrı
Anlik mi yoksa sürekli mi, belini sıcak tut canım. Benimde bel ağrım, kasık ve karın ağrım devam ediyor. Sen kendini takip et baktın şiddet artıyor doktora git hiç riske atma kendini. İnşallah hemen geçer

Bugün başladı ve hala devam ediyor oturup kalkarken felan hazırlanıp dışarı cikacaktm pantolon sanki belimi sıkıyo da ağrıyo gibi hissettgm için giydim pijamalari oturuyorm evde hastaneye gidecektm kadın doğuma en erken pazartesi randevu acilde zaten kadın doğuma gidin diyor

Zaten ne zaman hemen randevu bulabildik ki Sen haftasonu full dinlen hiçbir şey yapma canım, inşallah anlık biseydir dinlendiginde geçer gider

çoktan oldum ahahah şimdi yumurtlama dönemindeyim ama hiiiiiiiç umudum yok hiiiiç kasmıyorum da kendimi
Of çok üzüldüm şu an çünkü benimde yarın günüm ve tam tarif ettiğiniz şekilde koyu sarı kahveye benzer bi akıntı geldi ilk defa görüyorum sonra kesildi bende belki yerleşmedir diye sevinmiştim

benim de bugün adet günüm 2. günü ama hala olmadım şimdi sarı akıntı gelmeye başladı ve hafif sancı da var yine olmadı sanırım akşama ya da sabaha olurum gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…