- 3 Ocak 2021
- 5.249
- 1.782
- 123
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
Benim pek umudum yok nebilim olsa çıkardı diyorum ama forumlarda yumurtlamadan 17 gün 20 gün sonra gebeliğini öğrenenlerde var yaniay umarım hamileyizdir artık olsun lütfen
aslında çıkmış gibi yaa sizin belirtileriniz nedirBenim pek umudum yok nebilim olsa çıkardı diyorum ama forumlarda yumurtlamadan 17 gün 20 gün sonra gebeliğini öğrenenlerde var yani
Benim yumurtlama gününden beri göğüs ağrım vardı hala var ama he ay olan birşey onu saymıyorum yumurtlamadan 6 7 gün sonra 3 4 gün süren aşırı derecede elim ayağım vücudum alev alev yandı son 2 gündür de adet olacak gibi ara ara giren bel kadık ağrısı var oldum diyorum bakıyorum yok bugün yumurtlamadan sonra 15.gün birde ben normalde de asla adet ağrısı çeken biri deilim bu ağrılar uzun süreli deil arada girip çıkıyor ama yoğunaslında çıkmış gibi yaa sizin belirtileriniz nedir
ya muhtemelen siz hamilesiniz iki testte de silik çizgi var bence umudunuzu kaybetmeyinBenim yumurtlama gününden beri göğüs ağrım vardı hala var ama he ay olan birşey onu saymıyorum yumurtlamadan 6 7 gün sonra 3 4 gün süren aşırı derecede elim ayağım vücudum alev alev yandı son 2 gündür de adet olacak gibi ara ara giren bel kadık ağrısı var oldum diyorum bakıyorum yok bugün yumurtlamadan sonra 15.gün birde ben normalde de asla adet ağrısı çeken biri deilim bu ağrılar uzun süreli deil arada girip çıkıyor ama yoğun
Hangi testte kız ben test atmadım yenilerdeya muhtemelen siz hamilesiniz iki testte de silik çizgi var bence umudunuzu kaybetmeyin
Benimde çok sancilarim vardı umitlendirmek istemem ama hâlâ da oluyo ağrılar adet olacak gibi ama gebeyim inşallah seninde öyledir de gebesindr1 buçuk yıldır deniyoruz öyle çok takip yapmıyoruz ama bu ay değişik akıntılarım ve gecikmem olunca heveslenmiştim ama bayağı sancım var sanırım yine yokteşekkür ederim
umarım çok istiyorum ama karamsarlık daha fazla tabiiBenimde çok sancilarim vardı umitlendirmek istemem ama hâlâ da oluyo ağrılar adet olacak gibi ama gebeyim inşallah seninde öyledir de gebesindr
az önce atmadın mı hahaha ay o tek testmiş pardon ama yine de silikHangi testte kız ben test atmadım yenilerde
Valla bende öyleydim kaç senedir istyorz olmuyodu testi yaparken ağrılarım vardı dedim bu ayda olmayacak yinede deneyim diye adete 4 gün kala çok silik çizgi ile öğrendim çok şükür darısı size umarım vardırumarım çok istiyorum ama karamsarlık daha fazla tabii
Yok kız ben test atmadım bugünaz önce atmadın mı hahaha ay o tek testmiş pardon ama yine de silik
ay kusura bakmayıııııınn başkası atmışşş siz değillllYok kız ben test atmadım bugünbiriyle mi karıştırdın
ay öyle miii sizin için çok sevindimmmm darısı bana siz söyleyince umutlandım biraz sizde de oluyor muydu kesin oldum diyip bakıyor muydunuz ben öyleyim oldum sanıyorum sancı var ama adet yok bir de dün kahverengi sarı karışık akıntı gelince oldum sandım ama devamı gelmedi sonra umutlarım tükendi tabiValla bende öyleydim kaç senedir istyorz olmuyodu testi yaparken ağrılarım vardı dedim bu ayda olmayacak yinede deneyim diye adete 4 gün kala çok silik çizgi ile öğrendim çok şükür darısı size umarım vardır
Ben adetten 5 gün önce bi tiksinme ile suphelendm test aliyim dedim adet ağrılarım çok olunca vazgeçtim sonra 4 gün kala sabah bi başım döndü test aldım artk adet ağrılarım vardı kasık bel göğüs akintim hiç yoktu zaten burda herkez akinti ile öğrendiği için bende yok kesin hamile deilm diyodum ama varmis çok şükür inşallah sizde benim gibi bi şok yaşarsınızay öyle miii sizin için çok sevindimmmm darısı bana siz söyleyince umutlandım biraz sizde de oluyor muydu kesin oldum diyip bakıyor muydunuz ben öyleyim oldum sanıyorum sancı var ama adet yok bir de dün kahverengi sarı karışık akıntı gelince oldum sandım ama devamı gelmedi sonra umutlarım tükendi tabi
o kadar çok istiyorum ki şimdiden ona mektup yazmaya başladımBen adetten 5 gün önce bi tiksinme ile suphelendm test aliyim dedim adet ağrılarım çok olunca vazgeçtim sonra 4 gün kala sabah bi başım döndü test aldım artk adet ağrılarım vardı kasık bel göğüs akintim hiç yoktu zaten burda herkez akinti ile öğrendiği için bende yok kesin hamile deilm diyodum ama varmis çok şükür inşallah sizde benim gibi bi şok yaşarsınız
Yaa çok güzel bi duygu evet ilk heycanini yazmak felao kadar çok istiyorum ki şimdiden ona mektup yazmaya başladımileride bir gün olursa okumasını istiyorum adet sancım var göğüs ağrım da vardı ama şimdi çok fazla yok bir de göğüs ağrısının azalmasını da adet olmaya yoruyorlar var hatta ağırlar ama çok sancılı değil şuan of o kadar karamsarım ki adet olursam hiç şaşırmayacağım
yaa öyle mi başınız sağolsunnnYaa çok güzel bi duygu evet ilk heycanini yazmak felaBende ilk gebeligimde ona çok güzel notlar yazmıştım o kadar heyecanlıydım ki allah onu nasip etmedi dünyaya geldiği gün kaybettm bu sefer hiç bişey yapmiycam o yüzden ve Benim göğüs agrım hiç geçmedi şuan hâlâ var çamaşır takamıyorum o derece bi ağrı yani inşallah güzel haber alırsın adetle gebelik belirtisi çok benziyor ama aradaki fark sadece pskolojik değilse baş dönmesi ile mide bulantısı oluyo bana göre ha bide bende böyle bi batmalar olmuştu sol kasigima sanki bıçak saplanır gibi şuan onlar geçti arada bi ağrılar oluyo karın bel o kadar
Allah razı olsun canım inşallah bu sefer sagliklica kucagıma alırımyaa öyle mi başınız sağolsunnnumarım sağlıkla kucağınıza alırsınızzzz mide bulantısı baş dönmesi falan hiç yok adet olacak sancı ve benim de sol tarafa iğne iğne batmam var göğüs ağrımı hiç hatırlamıyorum vardı biraz bastırınca ağrıyordu ama şuan çok ağrımıyor sadece çok hassas ve ağırlar bende hesapladım yumurtlamadan bu yana 16 gün gecmişş of inşallah vardır bu sefer
eczane çok uzak ya eşimde evde değilAllah razı olsun canım inşallah bu sefer sagliklica kucagıma alırımsen bi test daha yapsana
Valla şüphe ile duracagima ne çıkarsa görmeye razı olanlardanim ben aşırı sabirsiz biriyim o yüzden gebeligi çok erken öğrendim zateneczane çok uzak ya eşimde evde değilbir de negatifi görmeye korkuyorum sanırım ahahha
ya normalde bende öyleyim hatta anksiyetem var ama boynum öyle tutulmuş ki düz duramıyorum yolda yürüyemem yani yoksa korkuma rağmen çıkar kendim alırdım bakalım bu gece de olmazsam sabaha eşime aldırcamValla şüphe ile duracagima ne çıkarsa görmeye razı olanlardanim ben aşırı sabirsiz biriyim o yüzden gebeligi çok erken öğrendim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?