- 17 Aralık 2019
- 321
- 54
- 98
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
hahah ay bende çok üşüyorum doğalgazı açtım tekrar o dereceValla benim baya vardı kesn adet olacam diye bekliyodm belim karnım kasiklarim bacaklarım göğüsler her yerim agriyodu resmen ve vücut ısısı artıyor diyolar da ben sürekli üşüdüm bendemi bi terslik var ne
hahah ay bende çok üşüyorum doğalgazı açtım tekrar o derece
kendine dikkat et canımmm artık iki canlısınvalla elimden gelse bende açacam şuan patikle oturuyorum bacaklarım öyle agridiki üşüttüm mü acaba dedim yani
Ediyorm işte edebildiğim kadar hadi darısı sana inşallah güzel haberlerle gelkendine dikkat et canımmm artık iki canlısın
Ay bende diyordum ki bende mi sorun varValla benim baya vardı kesn adet olacam diye bekliyodm belim karnım kasiklarim bacaklarım göğüsler her yerim agriyodu resmen ve vücut ısısı artıyor diyolar da ben sürekli üşüdüm bendemi bi terslik var ne
Malesef herkesin vücut farklı olduğu için belirtilerde bazı şeylerde farklı olabiliyorAy bende diyordum ki bende mi sorun varkat kat çorap giyiyorum şuan. Ayaklarım buzzz, kasıklarıma anlık ağrılar giriyor, ilk başta daha siddetliydi sanki adet olacak da sökülmüyor gibi goguslerimde hiç ağrı yoktu mesela çok hafif başladı bugün, bel ağrım var ama en başından beri. Herkesin bedeni farklı ya işte okudukça şaşırıyorum yorumları
Bende yeni öğrendimMalesef herkesin vücut farklı olduğu için belirtilerde bazı şeylerde farklı olabiliyorsiz gebemsiiniz şüpheniz mi var
Maşallah canım allah herkese nasip etsin ben gitmiyorum ya en son 80di bi daha gitmedm 13unde gıdecem keseyi felan görürüm inşallah allah nasip ederseBende yeni öğrendimpazartesi kan verdim 349 çıktı beta HCG, yarın tekrar kan vericem bakalım inşallah yükselme iyidir Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hadi inşallah canımMaşallah canım allah herkese nasip etsin ben gitmiyorum ya en son 80di bi daha gitmedm 13unde gıdecem keseyi felan görürüm inşallah allah nasip ederse
Valla öyle ya ben de erken öğrendim adetim de 25.26gunde bir oluyodu o yüzden bebek şuanda 4+2 doktor bile gülmüştü bebek tüpe yerleşmeden nasıl anladın diyeHadi inşallah canımgec öğrenmek daha iyi böyle beklemek de zor valla
Hahah doktor şokValla öyle ya ben de erken öğrendim adetim de 25.26gunde bir oluyodu o yüzden bebek şuanda 4+2 doktor bile gülmüştü bebek tüpe yerleşmeden nasıl anladın diye
Aynen öyle oluyo yoksa her zamanki adet sancilariydi farklı olan bi kaç şey vardı o şekilde hissettm zaten ama yinede pek ümidim yoktuHahah doktor şokişte bilmiyorlar ki bir çok kadın dört gözle bekliyor bu anı, bedenini takip ediyor kendindeki değişimi fark ediyor
Evet evet aynı yaşamışız sizinle resmenAynen öyle oluyo yoksa her zamanki adet sancilariydi farklı olan bi kaç şey vardı o şekilde hissettm zaten ama yinede pek ümidim yoktu
ay sizinde mi ağrınız vardı benim sancım şuan bile var sanki sökülecek ama sökülemiyor gibi hala da yok gelen gidenAy bende diyordum ki bende mi sorun varkat kat çorap giyiyorum şuan. Ayaklarım buzzz, kasıklarıma anlık ağrılar giriyor, ilk başta daha siddetliydi sanki adet olacak da sökülmüyor gibi goguslerimde hiç ağrı yoktu mesela çok hafif başladı bugün, bel ağrım var ama en başından beri. Herkesin bedeni farklı ya işte okudukça şaşırıyorum yorumları
Evet bazen bıçak saplanıyor gibi, bazen gaz sancısı gibi bazen de biri çimdik atiyor gibi değişiyoray sizinde mi ağrınız vardı benim sancım şuan bile var sanki sökülecek ama sökülemiyor gibi hala da yok gelen giden
gurul gurul ediyor muydu pekiEvet bazen bıçak saplanıyor gibi, bazen gaz sancısı gibi bazen de biri çimdik atiyor gibi değişiyor
Benimki ediyor arada bigurul gurul ediyor muydu peki
İyi tek saçma sapan hamilelik geçiren ben değilmişim sevindim bide su rüyalar aleminden bizimle aynı durumda oda güzel haberi alsaydı hayırlısı ile yeterki saçma olsunEvet evet aynı yaşamışız sizinle resmen
Ay benimde ediyooBenimki ediyor arada bi
Evet yaa, daha ben kimseye söylemedim bile yani eşime bileİyi tek saçma sapan hamilelik geçiren ben değilmişim sevindim bide su rüyalar aleminden bizimle aynı durumda oda güzel haberi alsaydı hayırlısı ile yeterki saçma olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?