Reglim 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi sancı çekiyorum

Ay bende diyordum ki bende mi sorun var kat kat çorap giyiyorum şuan. Ayaklarım buzzz, kasıklarıma anlık ağrılar giriyor, ilk başta daha siddetliydi sanki adet olacak da sökülmüyor gibi goguslerimde hiç ağrı yoktu mesela çok hafif başladı bugün, bel ağrım var ama en başından beri. Herkesin bedeni farklı ya işte okudukça şaşırıyorum yorumları

Malesef herkesin vücut farklı olduğu için belirtilerde bazı şeylerde farklı olabiliyor siz gebemsiiniz şüpheniz mi var

Bende yeni öğrendim pazartesi kan verdim 349 çıktı beta HCG, yarın tekrar kan vericem bakalım inşallah yükselme iyidir Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Maşallah canım allah herkese nasip etsin ben gitmiyorum ya en son 80di bi daha gitmedm 13unde gıdecem keseyi felan görürüm inşallah allah nasip ederse

Valla öyle ya ben de erken öğrendim adetim de 25.26gunde bir oluyodu o yüzden bebek şuanda 4+2 doktor bile gülmüştü bebek tüpe yerleşmeden nasıl anladın diye
Hahah doktor şok işte bilmiyorlar ki bir çok kadın dört gözle bekliyor bu anı, bedenini takip ediyor kendindeki değişimi fark ediyor

ay sizinde mi ağrınız vardı benim sancım şuan bile var sanki sökülecek ama sökülemiyor gibi hala da yok gelen giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…