- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
Demekki hamilelik sendromlari artık böyle ilerliyoAy benimde ediyoo
ayyyyy inşallah ya inşallah bende katılayım aranızaİyi tek saçma sapan hamilelik geçiren ben değilmişim sevindim bide su rüyalar aleminden bizimle aynı durumda oda güzel haberi alsaydı hayırlısı ile yeterki saçma olsun
Nasıl dayaniyosn ben testte silik çizgiyi görür görmez söyledim hoş ben daha test felan yapmadan o bana sen hamilesin duruşun bile deisti dedi ne alaka dedm valla bak görürsün dedi test yaptm hemen ona attm ben biliyodm zaten dediEvet yaa, daha ben kimseye söylemedim bile yani eşime biletutuyorum kendimi
benim hayatta karnım guruldamaz sabah öyle bir guruldadı ki saçmalama ya dedimDemekki hamilelik sendromlari artık böyle ilerliyo
Bekliyoruz bakalm eşine de sakın unutmasn test almayıayyyyy inşallah ya inşallah bende katılayım aranıza
Saçma olan ne varsa yaşıyoruz bakalm belirtiymis bendede hic olmazdı acikmadim sürecebenim hayatta karnım guruldamaz sabah öyle bir guruldadı ki saçmalama ya dedimbu da belirti değildir
of o bekleyelim dedi biraz daha geçsin hemen umutlanma dedi biliyo çok oldu aldırdım böyle hep negatiftiBekliyoruz bakalm eşine de sakın unutmasn test almayı
İşte anlamiyolarki biz sabırsızızof o bekleyelim dedi biraz daha geçsin hemen umutlanma dedi biliyo çok oldu aldırdım böyle hep negatifti
Benimki regl oldum sanıyor bideNasıl dayaniyosn ben testte silik çizgiyi görür görmez söyledim hoş ben daha test felan yapmadan o bana sen hamilesin duruşun bile deisti dedi ne alaka dedm valla bak görürsün dedi test yaptm hemen ona attm ben biliyodm zaten dedibende şaşırsın isterdm ama olmadı
Yaaa hadi hayırlısı bakalımBenimki regl oldum sanıyor bidedayaniyorum valla sayıyı yüksek göreyim o şok ifadesini videoya almak istiyorum çünkü şuan hiç umudu yok hasta olduğumu düşündüğü için
Testin bozuk olduğu için ne zaman çıktı biliyoruz ki hayatim git bi test al uzaksa dolmuşa bin kurban olayım bu stresle nasıl duruyosnya ben testi açtım böyle silik bir çizgi çıktı
Bugün belimin sol kısmında çok ağrı tek taraflı bi doktora gitsem mi diye düşünüyorm ya ama o normal ağrılar yerleşmeden demişti de kırılacak sanki belim öyle bi ağrıBenimki regl oldum sanıyor bidedayaniyorum valla sayıyı yüksek göreyim o şok ifadesini videoya almak istiyorum çünkü şuan hiç umudu yok hasta olduğumu düşündüğü için
hamile değilim kızçem test aldım iki tane ikisi de negatif ve sancılarım arttı olcam sanırım ben aranıza giremedimTestin bozuk olduğu için ne zaman çıktı biliyoruz ki hayatim git bi test al uzaksa dolmuşa bin kurban olayım bu stresle nasıl duruyosn
Hayırlısı canım bu ay olmadıysa diğer ay artık kız yemin ediyorum her ay o kadar cabaliyodum ki bütün günleri degerlendirmek istyodm olsun diye bu ay öyle doğru düzgün bişey olmadı bile ve allah nasip etti demekki seninde meleğinin bi vakti zamanı varhamile değilim kızçem test aldım iki tane ikisi de negatif ve sancılarım arttı olcam sanırım ben aranıza giremedim
kaç yıl sürdü olmasıHayırlısı canım bu ay olmadıysa diğer ay artık kız yemin ediyorum her ay o kadar cabaliyodum ki bütün günleri degerlendirmek istyodm olsun diye bu ay öyle doğru düzgün bişey olmadı bile ve allah nasip etti demekki seninde meleğinin bi vakti zamanı vardiğer ay güzel haber alırsın insallah
Merhaba Benim normal günüm bugün zaten 1 haftadır kasıklarımda heran adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyordu 3 gündür bugün sabaha da dahil test yapıtim ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı 5 tane bundan dün ve diğer gün eczaneden aldığım test yaptım silik çıktı şimdi başka bir test alıp ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce bu sonuca göre var mıdır sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi çarşamba arası çıkar diyor sormak istediğim bu sonuç geçerlimi böyle silik olması normal mi 2 kimyasal geciridm 4 yıldır olmuyor ondan dolayı biraz tedirgin üzüntü sevinç karışık bir arada bilemedim bu resimdeki şimdi yaptığım resim biraz daha zor belli oluyor ama aayyyValla bende öyleydim kaç senedir istyorz olmuyodu testi yaparken ağrılarım vardı dedim bu ayda olmayacak yinede deneyim diye adete 4 gün kala çok silik çizgi ile öğrendim çok şükür darısı size umarım vardır
ayyy canım var gibi yaaaa zor değil bayağı belli oluyorrMerhaba Benim normal günüm bugün zaten 1 haftadır kasıklarımda heran adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyordu 3 gündür bugün sabaha da dahil test yapıtim ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı 5 tane bundan dün ve diğer gün eczaneden aldığım test yaptım silik çıktı şimdi başka bir test alıp ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce bu sonuca göre var mıdır sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi çarşamba arası çıkar diyor sormak istediğim bu sonuç geçerlimi böyle silik olması normal mi 2 kimyasal geciridm 4 yıldır olmuyor ondan dolayı biraz tedirgin üzüntü sevinç karışık bir arada bilemedim bu resimdeki şimdi yaptığım resim biraz daha zor belli oluyor ama aayyy
Valla istyordk ama üzerinde pek durmuyodk şu son 2 senedir cabaliyodk olmuyodukaç yıl sürdü olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?