Reglisi gecikenler

canım herhangi bir belirtim de yok işte.. ama normalde ben adet belirtisi de yaşamam pek. öyle sırt agrısı göğüs agrısı hassaslasması hiç bilmem yani. sadece bir tane burnumun kenarında sivilce cıkar o cıktıgında muhakak adet olurum, bir de adet olmadan yarım saat öncesi kadar da karnıma sancıma girer. svilcem iki gün kadar oldu cıktı ve gecti hala tık yok. kan testini yaptrmak istyrum da annem bi iki gün daha dur dedi ama dayanamıcam sanırım

Bi buçuk senelik evliyim ilk ay hamilydim düştü9ay ara verdim 5aydir korunmuyurum bakalım hayirlisi

Ya bende çok su içerim bende idrar testi yaptım negatif çıktı ama halla regl olmadım bun

Ben adet belirtiside yaşarım dediğin gibi sivilce çıkar karnım ağrır göğsüm şişer beze beze olur elim ayağım ödem toplar bu ay hiçbirşey yok kafayada takmamak gerekiyor aslında allah hayırlısını versin hepimize

Malesef bu ay olmadı... bu sabah adet oldum

Bugün inanılmaz bir baş ağırısıyla hastaneye gittik koşturarak betahcg yapıldı 0,12 çıktı hamilelik negatif daha yolum uzundu 2aylık evliyim ben çocuk planlarımı birazcık ertelemeye karar verdim sizlerde durum nasıl

Kaç gün gecikme vardı canım benim 14 gün oldu gecikme
Benim 7gün oldu canım daha baktırmayı düşünmüyordum biliyorsun burdanda yazmıştım pazartesi baktırcam diye ama baş ağrısından bayılcak dereceye geldim birşey vardır diye ilaçta içemedim en son çare hastaneye koştum

İyi yapmışsın canım benim bazen 10 gün geciyo du adet oluyodum geç olunca adette kötü yapio

İyi yapmışsın canım benim bazen 10 gün geciyo du adet oluyodum geç olunca adette kötü yapio
Oyüzden böyle oldum heralde tansiyonum falan yükseldi başım çatladı ağrıdan test negatif çıkınca ağrı kesici oldum serum yedimde kendime geldim

Benim de ilk ay olmadı işte adet bitsin İNSAALLAH çalışmalara devam.

Merhaba benimde adet gunum dundu olmadim 25 gubde bir olutorum henuz test yapmadim
Ilk gebeligimdr adetim geciktikten bir gub sonra testyapmistim negatifti 7inci gunde silik cizgiyi gormustum ama saglikli gebelik deildi ne yazikki.
Baakalim bu seferde hamilemiyim bilmiyorum 27 temmuza kadar olmaz isem 30 temmuzda test yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…