Evet döllenmeyle alakalı olabilir bunu doktorumdanda duydum özellikle bugün duyduğıö birşeyi paylaşayım çok su içen bayanlarda ki ben çok su içerim yaklaşık 3litre kadar gün içinde hcg idrara yansımazmış anca haftaya pazartesi kan testi vererek öğrenmem mümkün olacak
Ya bende çok su içerim bende idrar testi yaptım negatif çıktı ama halla regl olmadım bunEvet döllenmeyle alakalı olabilir bunu doktorumdanda duydum özellikle bugün duyduğıö birşeyi paylaşayım çok su içen bayanlarda ki ben çok su içerim yaklaşık 3litre kadar gün içinde hcg idrara yansımazmış anca haftaya pazartesi kan testi vererek öğrenmem mümkün olacak
Ay hadi inşallah hamilesindir ozaman canım benimBi buçuk senelik evliyim ilk ay hamilydim düştü9ay ara verdim 5aydir korunmuyurum bakalım hayirlisi
Ben adet belirtiside yaşarım dediğin gibi sivilce çıkar karnım ağrır göğsüm şişer beze beze olur elim ayağım ödem toplar bu ay hiçbirşey yok kafayada takmamak gerekiyor aslında allah hayırlısını versin hepimizecanım herhangi bir belirtim de yok işte.. ama normalde ben adet belirtisi de yaşamam pek. öyle sırt agrısı göğüs agrısı hassaslasması hiç bilmem yani. sadece bir tane burnumun kenarında sivilce cıkar o cıktıgında muhakak adet olurum, bir de adet olmadan yarım saat öncesi kadar da karnıma sancıma girer. svilcem iki gün kadar oldu cıktı ve gecti hala tık yok. kan testini yaptrmak istyrum da annem bi iki gün daha dur dedi ama dayanamıcam sanırım
Malesef bu ay olmadı... bu sabah adet oldumBen adet belirtiside yaşarım dediğin gibi sivilce çıkar karnım ağrır göğsüm şişer beze beze olur elim ayağım ödem toplar bu ay hiçbirşey yok kafayada takmamak gerekiyor aslında allah hayırlısını versin hepimize
Olsun tatlım allahtan herşey hayırlısı sıkma canınıMalesef bu ay olmadı... bu sabah adet oldum
Aynen Rabbim İNSAALLAH en hayırlı zamanda nasip eder arkadaşlar..Olsun tatlım allahtan herşey hayırlısı sıkma canını
Benim 7gün oldu canım daha baktırmayı düşünmüyordum biliyorsun burdanda yazmıştım pazartesi baktırcam diye ama baş ağrısından bayılcak dereceye geldim birşey vardır diye ilaçta içemedim en son çare hastaneye koştumKaç gün gecikme vardı canım benim 14 gün oldu gecikme
Oyüzden böyle oldum heralde tansiyonum falan yükseldi başım çatladı ağrıdan test negatif çıkınca ağrı kesici oldum serum yedimde kendime geldimİyi yapmışsın canım benim bazen 10 gün geciyo du adet oluyodum geç olunca adette kötü yapio
Sağol canımÇook geçmiş olsun canım
Benim de ilk ay olmadı işte adet bitsin İNSAALLAH çalışmalara devam.Bugün inanılmaz bir baş ağırısıyla hastaneye gittik koşturarak betahcg yapıldı 0,12 çıktı hamilelik negatif daha yolum uzundu 2aylık evliyim ben çocuk planlarımı birazcık ertelemeye karar verdim sizlerde durum nasıl
Çok geçmiş olsun canimOyüzden böyle oldum heralde tansiyonum falan yükseldi başım çatladı ağrıdan test negatif çıkınca ağrı kesici oldum serum yedimde kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?