Reglisi gecikenler

Canım benimde adetim geçiyo 15.gundoktora gittim kan testi negatif çıktı polikistok over dedi söktürücü verdi doktor çok uzuldum bende buay çok umitliydimutlu halbuki adetlerim kesildi artık

Bende doktora gittim dün polikistikover sendromu dedi ilaç vermek istedi kabul etmedim soğan kürüne başladım adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi çok ağladım internetten araştırdım pko hastalarında gebe kalma şansı biraz zorlayıcı oluyormuş tedaviyle falan şimdi birkaç doktor daha gezmeyi düşünüyorum ama şu süre zarfında çok fazla korkuyorum çocuk sahibi olmak için çıktığım bu yolda böyle bir haber almak beni çok üzdü

Banada aynı dediler canım ben kullanıyorum ilacı bide folik asit verdi hormon testine gitcem bakalım o ne dicek bende çok üzüldüm beklemiyordum boylebiseyi kısmet artık bana doktor zayıfla dedi bu hastalığın tedavilerinde biri zayiflamakmis

Pkoda en önemlisi kilo vermekmiş ben 50kiloyum hastalığı öğrendiğimden beri yediklerime dikkat ediyorum kilo almamak için bebekle ilgili bişey dedimi zormuymuş hamilelik

Bişey demedi canım Doktor baktı polikistik over dedi okadar .heralde tedavisini yapmak istemedi.bende doktor araştırıyorum

Bişey demedi canım Doktor baktı polikistik over dedi okadar .heralde tedavisini yapmak istemedi.bende doktor araştırıyorum
Banada bişey demedi sadece eğer istersen adet söktürücü vereyim dedi bende izmirde güzel bir doktor arayışındayım şimdi

Ben istanbuldayim ben kullaniorum adet söktürücü bide folik asit verdi bence iyi bi doktor şart bü konuda bebeksahibi olanlara danış bence ben beklİcem bikaç ay düzene gitcekmi die çok zorlu süreçlerden geçenlerde var kediliğinden olanda bi tedaviyle olanda

selam bayanlar bende aranıza yeni katıldım. Benimde adetim geçeli 7.günümdeyim bende evde test yaptım ama negatif çıktı. Bakalım ne olacak.

Ben bugün hastaneye gittim farklı bir hasttaneye doktor yanlış teşhis olduğunu söyledi iyice inceledi polikistik over olmadığımı söyledi yaklaşık 4gündürde soğan kürüne başlamıştım demem o ki farklı doktorada göster ve soğan kürüne başla gerçekten faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…