Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

Merhaba acaba belirtilerinizi tekrar yazar mısınız benim de bir hafta var ve göğüs ucu ağrım çok sizin de öyle miydi
Hamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardı

Hamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardı
Yaa hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin benim yürürken kasık batmam var mide yanmam var ama reflü gibi bir de göğüs ucum çok ağrıyor ve kaşınıyor bu kadar acaba belirti sayılır mı bilmiyorum

Teşekkür ederim amin insallahh bı test yaptınız mı acaba

Selamlar, testimde bakar mısınız adete 6 7 gün var, ilk hcg bu sabah ilk idrarla, diğer hcg az önce

Eklentiler

• IMG-20221107-WA0011.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 155
Selamlar, testimde bakar mısınız adete 6 7 gün var, ilk hcg bu sabah ilk idrarla, diğer hcg az önce
Bu silik çizgiler hemen çıktıysa beklemeden hamile olabilirsiniz bide kan verin çok yeniyse bile kanda çıkıyor

Hayırlı olsun öncelikle. Benimde regl günüm yarın tüm gunlerindegerlendirdik a şuan ne reglye ne de hamileliğe dair hiç belirtim yok. Bu süreçte akintiniz var mıydı

Hayırlı olsun öncelikle. Benimde regl günüm yarın tüm gunlerindegerlendirdik a şuan ne reglye ne de hamileliğe dair hiç belirtim yok. Bu süreçte akintiniz var mıydı
Her zaman ki gibiydi ekstra bı durum yoktu benim akintida. Mide bulantım vardı bel ve göğüs ağrısı

Reglime 3gün kaldı ,erken gebelikte çıkardı değil mi ? Bugun test yaptım negatıf. Hala karnım dvul gıbı sırtım ve belim kopuyor ve karnım agrıyo 2 gundur

Merakla takip ediyordum sonucunuz ne olacak diye. Çok sevindim sizin adınıza böyle haberler benim gibi bekleyenlere umut oluyor.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin değeriniz kaç çıktı acaba?

Reglime 3gün kaldı ,erken gebelikte çıkardı değil mi ? Bugun test yaptım negatıf. Hala karnım dvul gıbı sırtım ve belim kopuyor ve karnım agrıyo 2 gundur
Geç döllenme de olabilir bı çok kişi de adet geçtikten baya sonra da çıkabiliyor benimki istisnai bı durum canım

Merakla takip ediyordum sonucunuz ne olacak diye. Çok sevindim sizin adınıza böyle haberler benim gibi bekleyenlere umut oluyor.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin değeriniz kaç çıktı acaba?
Çok çok teşekkür ederim şu an tek duam bakabilecek herkesin kucağını Allah boş bırakmasın sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin inşallah adetime 9 gün kala verdiğim kan testim di bu 31.9 çıktı yarın tekrar kan vericem inşallah, 15inde de kadın doğum randevum var

Sağlıkla ilerlesin inşallah adete 9 gün varken bile pozitif anlamına gelen bir sonuç olmuş neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…