Hamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardıMerhaba acaba belirtilerinizi tekrar yazar mısınız benim de bir hafta var ve göğüs ucu ağrım çok sizin de öyle miydi
Yaa hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinHamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardı
Hamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım
Teşekkür ederim amin insallahhYaa hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinbenim yürürken kasık batmam var mide yanmam var ama reflü gibi bir de göğüs ucum çok ağrıyor ve kaşınıyor bu kadar acaba belirti sayılır mı bilmiyorum
Bu silik çizgiler hemen çıktıysa beklemeden hamile olabilirsiniz bide kan verin çok yeniyse bile kanda çıkıyorSelamlar, testimde bakar mısınız adete 6 7 gün var, ilk hcg bu sabah ilk idrarla, diğer hcg az önce
Hayırlı olsun öncelikle. Benimde regl günüm yarın tüm gunlerindegerlendirdik a şuan ne reglye ne de hamileliğe dair hiç belirtim yok. Bu süreçte akintiniz var mıydıHamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardı
Her zaman ki gibiydi ekstra bı durum yoktu benim akintida. Mide bulantım vardı bel ve göğüs ağrısıHayırlı olsun öncelikle. Benimde regl günüm yarın tüm gunlerindegerlendirdik a şuan ne reglye ne de hamileliğe dair hiç belirtim yok. Bu süreçte akintiniz var mıydı
Akıntm yok sanırım gebelik durumu olmaz bu şekildeHer zaman ki gibiydi ekstra bı durum yoktu benim akintida. Mide bulantım vardı bel ve göğüs ağrısı
Merakla takip ediyordum sonucunuz ne olacak diye. Çok sevindim sizin adınızaHamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardı
Hayır hiç yapmadım daha çıkmaz diye düşündüm amaTeşekkür ederim amin insallahhbı test yaptınız mı acaba
Test yapmadan bilemezsiniz kesin olarakAkıntm yok sanırım gebelik durumu olmaz bu şekilde
Geç döllenme de olabilir bı çok kişi de adet geçtikten baya sonra da çıkabiliyor benimki istisnai bı durum canımReglime 3gün kaldı ,erken gebelikte çıkardı değil mi ? Bugun test yaptım negatıf. Hala karnım dvul gıbı sırtım ve belim kopuyor ve karnım agrıyo 2 gundur
Çok çok teşekkür ederimMerakla takip ediyordum sonucunuz ne olacak diye. Çok sevindim sizin adınızaböyle haberler benim gibi bekleyenlere umut oluyor.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin değeriniz kaç çıktı acaba?
Çıkabilir bu kadar şüpheleniyorsanız ve bekliyorsanız. Ben hiç dayanamazdim hemen yapardımHayır hiç yapmadım daha çıkmaz diye düşündüm ama
Bu kadar belirtisizde hamilelik olmaz galiba ya nasip artık yarın günümTest yapmadan bilemezsiniz kesin olarak
Sağlıkla ilerlesin inşallahÇok çok teşekkür ederimşu an tek duam bakabilecek herkesin kucağını Allah boş bırakmasın sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin inşallah adetime 9 gün kala verdiğim kan testim di bu 31.9 çıktı yarın tekrar kan vericem inşallah, 15inde de kadın doğum randevum var
Ben ilk çocuğumda hiç bir belirti yoktu adetim 1 gün geçince öğrenmiştim bu işler belli olmuyorBu kadar belirtisizde hamilelik olmaz galiba ya nasip artık yarın günüm
İnşallah teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin inşallahadete 9 gün varken bile pozitif anlamına gelen bir sonuç olmuş neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?