Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

Merhaba kızlar adetime daha 10 15 gün var fakat kahverengi lekelenme akıntım var aranızda bu durumu yaşayan oldu mu sebepleri hakkında desteğinize ihtiyacım var

Merhaba kızlar adetime daha 10 15 gün var fakat kahverengi lekelenme akıntım var aranızda bu durumu yaşayan oldu mu sebepleri hakkında desteğinize ihtiyacım var
Bende hiç olmadı canım ama bazı kişilerde olabiliyor yerleşme kanaması diye geçiyor

Adetine 10 gün kala mı öğrendin hemen çıktı mı bide adetinin kaçıncı günü birlikte oldun canım Allah analı babalı büyütsün

Yaptım adete 4 gün kala canım pozitif :) çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucagına almamızı nasip etsin rabbim insallah

Yaptım adete 4 gün kala canım pozitif :) çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucagına almamızı nasip etsin rabbim insallah
İnşallah canım bende bugün kan verdim tekrar reglime şu an 5 gün kaldı işte 288 çıktı değerim persembe günü de kadın doğuma gidicem inşallah

Adetine 10 gün kala mı öğrendin hemen çıktı mı bide adetinin kaçıncı günü birlikte oldun canım Allah analı babalı büyütsün
Evet 10 gün vardı reglime sadece kalp olan zamanlarda korumasız ilişki oldu 1 2 Kasım'da supheleniyordum 3 ünde de test yapıp öğrendim. Normalde 11 Kasım'da regli olacaktım

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-06-00-25-04-277_com.popularapp.periodcalendar.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 162
Buda ilk öğrendiğim testim di anında çıkmıştı şuan kan değerim 288

Eklentiler

• IMG_20221103_142647.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 137
Ben gaza geldim test yaptım ve tertemiz tek çizgi kaldı ama kasık ve bacak ağrım devam ediyor hâlâ. Adetime 6 gün var. Şimdiye kadar normal gebelik o olmadı zaten, sanırım tedavi yolları gözüküyor bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…