İnşaallah benimde öyledir yarın olmazsam test yapacağım hemenBen ilk çocuğumda hiç bir belirti yoktu adetim 1 gün geçince öğrenmiştim bu işler belli olmuyor
Haber ver mutlaka merak ettim.bendeİnşaallah benimde öyledir yarın olmazsam test yapacağım hemen
Valla şimdi lavobaya gittim yoğun bir akıntı geldi sari beyaz karışımıHaber ver mutlaka merak ettim.bende
Umudu kestim ben sımdıden bu ay olmazs bir süre korunmayı dusunuyorum ,yıpratıyor ciddenGeç döllenme de olabilir bı çok kişi de adet geçtikten baya sonra da çıkabiliyor benimki istisnai bı durum canım
Hayırlısı olsun umudunuzu kaybetmeyin siz gene de en doğru zamanda olacaktır inşallahUmudu kestim ben sımdıden bu ay olmazs bir süre korunmayı dusunuyorum ,yıpratıyor cidden
İnşallahHayırlısı olsun umudunuzu kaybetmeyin siz gene de en doğru zamanda olacaktır inşallah
Benimde aynı belirtiler vardı ve bende hamileyim:)Hamileymisim canım sonucu aldım şimdi. Belirtiler bence regli belirtilerinden çok çok farklı insan hissediyor bide. Bel ağrısı gogus ağrısı kasigima batmalar ve mide bulantım vardı
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinBenimde aynı belirtiler vardı ve bende hamileyim:)
Korkuyorum yapamıyorum testÇıkabilir bu kadar şüpheleniyorsanız ve bekliyorsanız. Ben hiç dayanamazdim hemen yapardım
Aaa yaptın mı test canım hayırlı olsun inşallahBenimde aynı belirtiler vardı ve bende hamileyim:)
Bende hiç olmadı canım ama bazı kişilerde olabiliyor yerleşme kanaması diye geçiyorMerhaba kızlar adetime daha 10 15 gün var fakat kahverengi lekelenme akıntım var aranızda bu durumu yaşayan oldu mu sebepleri hakkında desteğinize ihtiyacım var
Aminn insallah darısı isteyen bekleyenlere insallahHayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Yaptım adete 4 gün kala canım pozitif :) çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucagına almamızı nasip etsin rabbim insallahAaa yaptın mı test canım hayırlı olsun inşallahsağlıkla kucağına al
Adetine 10 gün kala mı öğrendin hemen çıktı mı bide adetinin kaçıncı günü birlikte oldun canım Allah analı babalı büyütsünKizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Not: kizlar gidip test alıp yaptım idrar pozitif çıktı kan da verdim hamileymisimcevaplarınız için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Yaptım adete 4 gün kala canım pozitif :) çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucagına almamızı nasip etsin rabbim insallah
İnşallah canım bende bugün kan verdim tekrar reglime şu an 5 gün kaldı işte 288 çıktı değerim persembe günü de kadın doğuma gidicem inşallahYaptım adete 4 gün kala canım pozitif :) çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucagına almamızı nasip etsin rabbim insallah
Evet 10 gün vardı reglime sadece kalp olan zamanlarda korumasız ilişki oldu 1 2 Kasım'da supheleniyordum 3 ünde de test yapıp öğrendim. Normalde 11 Kasım'da regli olacaktımAdetine 10 gün kala mı öğrendin hemen çıktı mı bide adetinin kaçıncı günü birlikte oldun canım Allah analı babalı büyütsün
Buda ilk öğrendiğim testim di anında çıkmıştı şuan kan değerim 288Adetine 10 gün kala mı öğrendin hemen çıktı mı bide adetinin kaçıncı günü birlikte oldun canım Allah analı babalı büyütsün
Benim son 6 gün hala yapamadım test bekliyorumBuda ilk öğrendiğim testim di anında çıkmıştı şuan kan değerim 288
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?