N
nesepalamudu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nesepalamudu
-
zor ya hemde çok zor ama evlisiniz çocuğunuz destek olur en azından.siz annesiniz değilmi inşallah öyledir.allaha şükürki bayansınız kendi işinizi en azından kendiniz yapmışsınızdır bizim bi akrabamız annesini kanserden kaybetti annemin yiğeniydi.üç erkek kardeş daha ilk okuldalardı ortada kaldı babaları evlendi kadın istemiyorum dedi baba evine geri döndü allahtan babaları sahip çıktı hiç ilgilenmeyince kadın geri döndü biz mutlu mesut yaşıyorlar sanıyorduk meğer kadın oğlanları örseliyormuş şimdi biri nişanlı biri polis biri üniversite sınavına girdi inşallah kazanmıştırda oda başka şehirde okumaya gider ama polis olanla konuştuk acaip içi kanıyor söylemedi bi cümlesinden anladım ve bizim için çok değerliler annesizlik bir erkek çocuğu için daha zor heralde.
sevgililer günüyle kıyaslanamaz si:bbo:
sevgililer günündede aynı reklamlar... onlarda kendi işlerini kurtarmanın derdinde. yapılacak tek şey televizyonu bir hafta açmamak
haklısın canım zaten reklam yapılması değil ki derdim. böyle damardan girmeleri. bi şeyleri satmak için de duygularımızı sömürmesinler.:mymeka:canim anliyorum seni ama bence bu reklam olaylarina daha mantikli bir acidan bakman gerekiyor.
reklam, pazarlama sektoru mutlaka bu tur ozel seyleri kullanacak yani, buna kizilamaz ki.
benim de babam yok mesela ama bu demek degil ki babalar gununde televizyonda reklam cikmasin, sehirdeki magazalar babalar gunune ozel indirim var falan filan diye bangir bangir bagirmasin...
bunlar elbetteki olacak seyler.
bence kendini rahatlatmaya calis canim, her sene anneler gunu yaklastikca boyle uzulme kendini yipratma...
sevgililer günüyle kıyaslanamaz si:bbo:
haklısın canım zaten reklam yapılması değil ki derdim. böyle damardan girmeleri. bi şeyleri satmak için de duygularımızı sömürmesinler.:mymeka:
bende annemi kanserden kaybettim. ayrıca anne de değilim. o da ayrı bir sorun zaten. 1 yıldır çocuk düşünüyorum ama pcos var bende tedavi görüyorum:gitme:
canim anliyorum seni ama bence bu reklam olaylarina daha mantikli bir acidan bakman gerekiyor.
reklam, pazarlama sektoru mutlaka bu tur ozel seyleri kullanacak yani, buna kizilamaz ki.
benim de babam yok mesela ama bu demek degil ki babalar gununde televizyonda reklam cikmasin, sehirdeki magazalar babalar gunune ozel indirim var falan filan diye bangir bangir bagirmasin...
bunlar elbetteki olacak seyler.
bence kendini rahatlatmaya calis canim, her sene anneler gunu yaklastikca boyle uzulme kendini yipratma...[/QU
size katılmıyorum duygunun mantığı olmaz aşk acısının maddi sıkıntının hatta hastalığın bile mantığı olurda anasızlığının mantığı olamaz insan allahın yazısı kaderi olduğunu bile bile hakkımızdan hayırlısı böyle imiş diyemez.anne bu ya anne.şimdi diyeceksinizki ben annesizliğe değil reklamlara mantıklı bakmak lazım diyorum ama bende diyorumki insanın acısını kullanmanın mantığıda olamaz reklamıda yasaklanmalı bence zaten insanların psikolojisi bozuk bide bu tarz reklamlar valla milletimiz iyice psikopata bağlareyvahedigeldismile
reklamlardan nefret ediyorum arkadaşlar. hele anneler günü yaklaştıya her yer annem şarkısı ile dolu. napıcamı bilemiyorum. değiştiriyorum kanalı ama nafile başka kanalda yine var. benim annem yok ve bu benim canımı çok yakıyor ve nerdeyse sinir krizine girecek gibi oluyorum((((mafoldumben
sevgililer günündede aynı reklamlar... onlarda kendi işlerini kurtarmanın derdinde. yapılacak tek şey televizyonu bir hafta açmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?