- Konu Sahibi ben umudum
-
Evet kardeşim bir de müşteri temsilcisi bayan diyor ki hanımefendi bizim ürünümüz garanti süresince sınırsız, şok oldum cinnet geçirecektim en başında deseler ya böyle.merhabalar sınırsız değilmiymiş 65.000 atım mı
Genital bölgeye olmuyor bikini sadece.Arkadaşlar Merhaba yeni üye oldum. Benim şöyle bi sorunum var epilasyon merkezine gidiyordum ama tayinim dolayısıyla yarım kaldı. Gittiğim yerde küçük bi yer. Bu nedenle evde kullanabilecegim bi cihaz arıyorum. Remington 6750 düşünüyorum fakat genital bölgede kullanilmaz diyor. Ben asıl o bölge için istiyorum. Genitalde kullananlar varsa yorum yaparsa çok memnun kalırım. Bi kaç gün içinde almam gerekli. lütfen yardım! !!!
65 bin atimi nerde gordunuz ki ? sinirsiz diye biliyorumEnteresan gerçekten ki acıya da dayanamam cildim hassas, derim en ufak bir şeyde kızarır tahriş olur 5te denedim kliniktekilerin %100 10 kadarı kadar acı duydum diyebilirim umarım etkisi olur eğer olursa bu kadar acısız harika olur ama jilet olayı kafamı bulandırıyor ve sınırsız denip de 65bin atımla sınırlı kalması canımı sıktı.
Ürünü aldım ben klavuzda yazıyor, garanti süresince sınırsız dedi zaten müşteri temsilcisi de sitesinden girip arayın sorun, ampul bittikçe yenilenmesi lazım onu da siz satın alacaksınız.65 bin atimi nerde gordunuz ki ? sinirsiz diye biliyorum
urunun kodu ne tam olarak, cunku ben de okudum boyle birsey goremedimÜrünü aldım ben klavuzda yazıyor, garanti süresince sınırsız dedi zaten müşteri temsilcisi de sitesinden girip arayın sorun, ampul bittikçe yenilenmesi lazım onu da siz satın alacaksınız.
Ürünü aldım ben klavuzda yazıyor, garanti süresince sınırsız dedi zaten müşteri temsilcisi de sitesinden girip arayın sorun, ampul bittikçe yenilenmesi lazım onu da siz satın alacaksınız.
Sınırsız olan hangisi isim verseniz tam olarak?Ürünler arasında farklılık var kendi sitesinden bakabilirsiniz.Siz 65.000 atımlı olanı almışsınız.Sınırsız olanı başka model
Bir ihtimal inanıp tekrar aradım müşteri hizmetlerini dediklerim yine doğrulandı sınırsız olan bir ürünümüz yok maalesef sitelerde bu yazılmıyor sonra bizi arıyorlar sizin elinizdeki ürün 6750 en son sürümü ve 65bin flashlı dedi, sınırsız falan deyip insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!..Ürünler arasında farklılık var kendi sitesinden bakabilirsiniz.Siz 65.000 atımlı olanı almışsınız.Sınırsız olanı başka model
Unlek koyarak yazmanizi gerektirecek bir durum yok :)Bir ihtimal inanıp tekrar aradım müşteri hizmetlerini dediklerim yine doğrulandı sınırsız olan bir ürünümüz yok maalesef sitelerde bu yazılmıyor sonra bizi arıyorlar sizin elinizdeki ürün 6750 en son sürümü ve 65bin flashlı dedi, sınırsız falan deyip insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!..
Bir ihtimal inanıp tekrar aradım müşteri hizmetlerini dediklerim yine doğrulandı sınırsız olan bir ürünümüz yok maalesef sitelerde bu yazılmıyor sonra bizi arıyorlar sizin elinizdeki ürün 6750 en son sürümü ve 65bin flashlı dedi, sınırsız falan deyip insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!..
Urunun icinden gozluk silme bezi gibi birsey cikmisti, onunla temizliyorum her kullanimdan sonra eger olursa boyle bir durumKızlar bende bu ürünü bugün aldım HB dan. yaklaşık 2 ay önce evkur da koluma deneme atışı yapılmıştı o zamandan beri o bölgede tüy çıkmıyor. Bugün aldım ilk denememi yaptım 4 ile vurdum alt bacaklarıma yok denecek kadar az bi acısı oldu. Ama bir sorum olucak kullandıktan sonra lamba kısmında benek benek lekeler kaldı. kıl yanmış da yapışmış gibi başına gelen var mı? varsa ne yaptınız?
Sildim ama yinede sanki zor çıkıyo gibi. kolonya ile silinir mi acaba camıUrunun icinden gozluk silme bezi gibi birsey cikmisti, onunla temizliyorum her kullanimdan sonra eger olursa boyle bir durum
Sildim ama yinede sanki zor çıkıyo gibi. kolonya ile silinir mi acaba camı
Evet bende okudum bunu ama saf alkol nerden bulucam kolonya da alkol aynı işlevi görür mü diye merak ettim. Ama hohlaya hohlaya çıkardım lekeleriCumartesi günü ilk defa kullandım. Aynı durum bende de oldu.
Kullanım klavuzunda alkol ya da ispirtoyla silinmesi gerektiği yazıyor.
-Işık Penceresi'ni temizlemek için sadece i-LIGHT cihazınızla birlikte verilen ve tüy bırakmayan bezi kullanın. Işık Penceresi'ni çizmemeye veya üzerinde çentikler oluşturmamaya özen gösterin. Çizikler ve çentikler ünitenin verimliliğini düşürebilir.
-Işık Penceresi'nin üzerindeki inatçı lekeler için pamuklu bir kulak temizleme çubuğunu ispirto veya alkol ile nemlendirin; ışık penceresine uygulayın ve ürünle birlikte verilen ve tüy bırakmayan bezle nazikçe temizleyin.
Evkurdan 2 ay önce e bu tamamen sınırsız mı diye sorduğumda evet 10 yıl sonra da kullanabilirsiniz bitmiyo ampul demişlerdi. tabi satmak için cezbetmek için bi yöntem olabilirMerhaba,
Cihaz sınırsız atım değil. Peki neden sınırsız atım diyorlar;
6750 modelinde sınırsız atım ibaresi kullanılıyor. Fakat bu tam olarak doğru bir bilgi değil.
Cihaz 1 seviyede kullanımda 150 bin atımla sınırlı.
Remington, cihazın garanti süresi içerisinde ampul biterse ücretsiz yeni ampul vermeyi taahüt ediyor.
Bundan dolayı sınırsız!! atım ibaresini kullanıyorlar.
Kullanım kılavuzundan;
-Yaşam süresi boyunca 150.000 kez yanıp sönebilen ampül, herhangi bir parça yenilemesi gerektirmez.
- Bu cihazda bulunan ampulün, bu ürünle birlikte verilen garanti kartında bildirilen tüm garanti süresi boyunca çalışmaya devam etmesi garanti altına alınmıştır.
- Ampulünüzün istenmeyen şekilde boşalması durumunda, ürünün yenilenmesini sağlayacak yerel Remington Servis Merkezi ile lütfen iletişime geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?