Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

merhabalar sınırsız değilmiymiş 65.000 atım mı
Evet kardeşim bir de müşteri temsilcisi bayan diyor ki hanımefendi bizim ürünümüz garanti süresince sınırsız, şok oldum cinnet geçirecektim en başında deseler ya böyle.

Arkadaşlar Merhaba yeni üye oldum. Benim şöyle bi sorunum var epilasyon merkezine gidiyordum ama tayinim dolayısıyla yarım kaldı. Gittiğim yerde küçük bi yer. Bu nedenle evde kullanabilecegim bi cihaz arıyorum. Remington 6750 düşünüyorum fakat genital bölgede kullanilmaz diyor. Ben asıl o bölge için istiyorum. Genitalde kullananlar varsa yorum yaparsa çok memnun kalırım. Bi kaç gün içinde almam gerekli. lütfen yardım! !!!

Genital bölgeye olmuyor bikini sadece.

65 bin atimi nerde gordunuz ki ? sinirsiz diye biliyorum

65 bin atimi nerde gordunuz ki ? sinirsiz diye biliyorum
Ürünü aldım ben klavuzda yazıyor, garanti süresince sınırsız dedi zaten müşteri temsilcisi de sitesinden girip arayın sorun, ampul bittikçe yenilenmesi lazım onu da siz satın alacaksınız.

Ürünü aldım ben klavuzda yazıyor, garanti süresince sınırsız dedi zaten müşteri temsilcisi de sitesinden girip arayın sorun, ampul bittikçe yenilenmesi lazım onu da siz satın alacaksınız.
urunun kodu ne tam olarak, cunku ben de okudum boyle birsey goremedim

Ürünler arasında farklılık var kendi sitesinden bakabilirsiniz.Siz 65.000 atımlı olanı almışsınız.Sınırsız olanı başka model

Ürünler arasında farklılık var kendi sitesinden bakabilirsiniz.Siz 65.000 atımlı olanı almışsınız.Sınırsız olanı başka model
Bir ihtimal inanıp tekrar aradım müşteri hizmetlerini dediklerim yine doğrulandı sınırsız olan bir ürünümüz yok maalesef sitelerde bu yazılmıyor sonra bizi arıyorlar sizin elinizdeki ürün 6750 en son sürümü ve 65bin flashlı dedi, sınırsız falan deyip insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!..

Unlek koyarak yazmanizi gerektirecek bir durum yok :)

urunun kendi sitesinde yazan:

i-LIGHT PRESTIGE kadınlarda olduğu kadar erkek vücut kıllarında da etkilidir ve erkekler tarafından sırt, göğüs ve omuz bölgesinde kullanılabilir. Cilde hassas davranır ve ergonomik, şık tasarımı ve size tam bir güven ve kontrol veren rahat el parçası ile kullanımı son derece kolaydır.

Sonsuz ampulü sayesinde hiçbir gizli maliyeti yoktur, böylece asla değiştirme ihtiyacı hissetmeyecek ya da güzel ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için gerekli araçlardan mahrum kalmayacaksınız

ayrica bu urunu satan hemen hemen her sitede, youtube kanallarinda, forumlarda ve urunun kendi kutusunun uzerinde bu bilgiler yer aliyor.

Tamam seninkisi bitmeyen flashlı he tamam ama biterse de yazma buraya

İnsanlar ne kafaya sahip arkadaş ya 40 kere sordum bana müşteri hizmetlerinin kendisinin yaptığı açıklamayı birebir yazıyorum hala bana sınırsız diyor ya

Ben de kendi sitesinde yazanlara inanıp söyledim.Müşteri hizmetleri öyle dediyse öyledir,daha doğruyu bilgi onlardadır neticede. Eski ürünlerde 65000 yazıp yeni üründe 'sınırsız' yazması beni inandırmıştı. Eğer söylediğiniz gibiyse resmen müşteri kandırmaktır bu.

Kızlar bende bu ürünü bugün aldım HB dan. yaklaşık 2 ay önce evkur da koluma deneme atışı yapılmıştı o zamandan beri o bölgede tüy çıkmıyor. Bugün aldım ilk denememi yaptım 4 ile vurdum alt bacaklarıma yok denecek kadar az bi acısı oldu. Ama bir sorum olucak kullandıktan sonra lamba kısmında benek benek lekeler kaldı. kıl yanmış da yapışmış gibi başına gelen var mı? varsa ne yaptınız?

Urunun icinden gozluk silme bezi gibi birsey cikmisti, onunla temizliyorum her kullanimdan sonra eger olursa boyle bir durum

Merhaba,

Cihaz sınırsız atım değil. Peki neden sınırsız atım diyorlar;

6750 modelinde sınırsız atım ibaresi kullanılıyor. Fakat bu tam olarak doğru bir bilgi değil.
Cihaz 1 seviyede kullanımda 150 bin atımla sınırlı.
Remington, cihazın garanti süresi içerisinde ampul biterse ücretsiz yeni ampul vermeyi taahüt ediyor.
Bundan dolayı sınırsız!! atım ibaresini kullanıyorlar.

Kullanım kılavuzundan;
-Yaşam süresi boyunca 150.000 kez yanıp sönebilen ampül, herhangi bir parça yenilemesi gerektirmez.
- Bu cihazda bulunan ampulün, bu ürünle birlikte verilen garanti kartında bildirilen tüm garanti süresi boyunca çalışmaya devam etmesi garanti altına alınmıştır.
- Ampulünüzün istenmeyen şekilde boşalması durumunda, ürünün yenilenmesini sağlayacak yerel Remington Servis Merkezi ile lütfen iletişime geçin.

Sildim ama yinede sanki zor çıkıyo gibi. kolonya ile silinir mi acaba camı

Cumartesi günü ilk defa kullandım. Aynı durum bende de oldu.

Kullanım klavuzunda alkol ya da ispirtoyla silinmesi gerektiği yazıyor.

-Işık Penceresi'ni temizlemek için sadece i-LIGHT cihazınızla birlikte verilen ve tüy bırakmayan bezi kullanın. Işık Penceresi'ni çizmemeye veya üzerinde çentikler oluşturmamaya özen gösterin. Çizikler ve çentikler ünitenin verimliliğini düşürebilir.

-Işık Penceresi'nin üzerindeki inatçı lekeler için pamuklu bir kulak temizleme çubuğunu ispirto veya alkol ile nemlendirin; ışık penceresine uygulayın ve ürünle birlikte verilen ve tüy bırakmayan bezle nazikçe temizleyin.

Evet bende okudum bunu ama saf alkol nerden bulucam kolonya da alkol aynı işlevi görür mü diye merak ettim. Ama hohlaya hohlaya çıkardım lekeleri

Evkurdan 2 ay önce e bu tamamen sınırsız mı diye sorduğumda evet 10 yıl sonra da kullanabilirsiniz bitmiyo ampul demişlerdi. tabi satmak için cezbetmek için bi yöntem olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…