- Konu Sahibi ben umudum
-
satici urunu faturasiz mi yollamış ? Ve siz urunu niye olumsuz yazdiniz ? direk gittigidiyorla iletişime geçin eğer ürünü faturasiz yolladilarsa.Arkadaşlar ben gitti gidiyordan aldım garanti belgesi geldi ama faturası ürün çıkış tarihi yok modeli vs yazıyor ürüne olumsuz yorum yaptığım için satıcı beni tehdit ediyor garantini iptal ederim diye ne yapmam gerekli
Ürüne olumsuz yorum yaptım geç yolladığı için 7 günde geldi ürün yolda diye kandirdilar inanmayın ya hep sorun yaşıyoruz nette arkadaş da almış onda da faturası yok arkadaşım hepsi burada dan aldisatici urunu faturasiz mi yollamış ? Ve siz urunu niye olumsuz yazdiniz ? direk gittigidiyorla iletişime geçin eğer ürünü faturasiz yolladilarsa.
uzun bir düşünme süreci ve firmayla görüşmeden sonra paketi açtım ve bir kez kullandım. öncelikle alacak arkadaşlar için şu konuyu açıklayayım. sınırsız atış diye bir şey yok. bu ürün 150000 atımlı geliyor. fakat firma biz bunu tek kişi kullanım için ürettik 150000 zaten bir kişi için yeterli ama eğer ampul biterse biz yenisini göndereceğiz diye söz verdi. ilk kullanım olduğundan olabilir belki ama ben 3. sevide zor dayandım hatta birçok yerde 2. ve 1. seviye kullandım. (ama benim biraz canım kıymetlidir :) ) açıkçası kendi kendime işkence yapıyormuşum gibi bir hisse kapıldım ama tek seferde bile gözle görülür bir azalma mevcut ve o acı buna değer bence. 2. kullanım zamanım geldi de geçiyor ama bu aralar pek vaktim olmadı. en kısa zamanda 2. seansımı da yapıp paylaşırım.Kızlar ürünü kullanan arkadaşlara bir şey soracağım. Ben bu cihazı almadan önce burdan ve özelliklede kendi sitesinden araştırdım sonsuz ampul, sınırsız atış yazıyor diye aldım ancak kargom dün geldi kutu üzerinde 150.000 atış yazıyor. Sizin ürün kutularında ne yazıyor? Resimdeki ilk foto remington un sitesinden diğeri benim ürünün kutusu. İade mi etsem karar veremedim Onun için açmadım daha kutuyu
Kullanan arkadaşlar sorumla ilgili yorum yaparsanız çok sevinirim. Benim en büyük sıkıntım bacaklarımı neyle alırsam alayım batık sorunu yaşıyorum. Bu aleti kullandığınızda batık oluşma gibi bi sıkıntınız oldu mu ya da azalttı mı vs yani genel olarak batıklarla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim. Alıp almama konusunda çok kararsız kaldım da.
Ben göbeğime dün uygulamaya başladım. Sakıncası nedir ? Bende beyaz tenliyim ve kıl köklerim gerçekten çok sert. Ama canımı çok yakıyor doğrusu 5 e sadece bacağımın alt kısmında zar zor dayanabiliyorum ama yine de orayı da 4 de yapmayı tercih ediyorum. Umarım sizin kadar memnun kalırız bizde. Artık bıktık bu istenmeyen tüylerden.
2. Seansımı yaptım ve sonuc mükemmell bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum kol altım bıyıklarım bacaklarım döküldü 1 aydır hiç cıkmadı genital bölgede de yarı yarıya bazı yerlerde hiç yok tüy bazı yerlerde ara ara var cok memnunum
2 yıl olucak şuan hiç cıkmıyor tüyler diyebilrm sadece 4_5 ayda 1 ışın veriyorum oda cok az tektük ince tüy cıkanlardamrb .evde lazer epilasyon aletlerini ararştırırken 2 sene önce yazdığınız bu msj ı gördüm 2. seansınızı yaptığınızı yazmışsınız.halen kullanıyormusunuz makineyi ? şuan ne kadar sürede bir yapıyor sunuz?memnun musunuz?
Makineyi bir kaç senedir kullanan arkadaşlar var mı? durumları nedir?ne kadar sürede bir kullanmaya devam ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?