Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek, peynir,salatalık,maydanoz,sütlü nescafe
ara:1 minik kurabiye, 1 portakal
ögle:sütlü kahve,kepekli peynirli poaça
ara:1 minik kurabiye(12gr) 1elma
akşam:küçük boy çupra,brüksel lahanası,taze sogan,brokoli,1dilim beyaz peynir,2 dilim ekmek

Son düzenleme:

Korkuyorum.. zaman zaman ya başaramazsam diye korkuya kapılıyorum.bir sürü başarısız diyet günlükleri gördükçe,hepsinin "yeniden başlıyorum,bu sefer son" vs yazılarını okudukça onların bu sefer de başaramayacagını bildikçe korkuyorum:18: bu yazılardaki ortak noktanın "bugün diyeti bozdum.bozunca da deli gibi yedim,bugünü serbest gün ilan ettim,yarın yeni bi gün" vs sözler oldugunu ve bu sözleri zaman zaman hepimizin söyledigi sözler olması beni daha da korkutuyor.tehlikeliyi görüyorum.verdigim emegin bi anlık zevk ugruna gidebilicek olması bu kadar emekle gelinen noktanın bu kadar kolay harcanıp gitmesi beni korkutuyor.porsiyonlarıma dikkat ediyorum,hareket ediyorum,günü kaçamaksız geçiriyorum(zaman zaman ufacık kaçamaklar olsa da:) şuanımı kontrol edebiliyorum,yarınında birgün "şuan" olucagını biliyorum.. ee o zaman "Hadi uçup gitsin korkular" diyorum..

Son düzenleme:
Bazen kendimi tanıyamıyorum..istekleri yerine getirilmeyen 5 yaşinda küçük bir kız çocugu gibi hırçın olabiliyorum.Dün gece artık bundan çok yoruldugumu hissettim.Artık daha olumlu düşünmek,mutlu olmak için küçük şeyler bulmak ve artık başkalarını değiştirmeyi degil kendimi değiştirebilmeyi istedim.Bir peri hayal ettim.Hani Paten Panın perisi Tinkerbell gibi.Perinin elinde degnegi ile beni degiştirmeye geldigini hayal ettim ve degneginin bir hareketiyle bir anda üstüm baştan aşagı sim oldu.işte o an olumsuz düşüncelerimin olumluya dönüştü.Kendimi mutlu edicek şeyler bulup onları hayal etmeye başladım ve bu güzel hayallerle uyuya kalmışım.Bu sabah kalktıgımda küçük hırçın kız başladı gene "mutsuzummmmm ,kimse beni sevmiyor, ilgilenmiyor" demeye ve hala da devam ediyor.O zaman anladım ki küçük kızın istedigi ilgiyi ve sevgiyi benden başka verebilecek kimse yok bu dünyada.Ben de hem kendim hem onun için küçük mutluluklar bulmaya başladım ve devam ediyorum.Degişim zor ama imkansız degil.. Sadece biraz zaman istiyor..

Eklentiler

• $Wendy-Darling-peter-pan-14526413-500-361.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
slm mutluluk perisiiii

nasılsın senin yakın takipçin oldum
dünden beri yediklerime dikkat ediyorum cildimin sıkılaşması için araştırmalara başladımmm

slm mutluluk perisiiii

nasılsın senin yakın takipçin oldum
dünden beri yediklerime dikkat ediyorum cildimin sıkılaşması için araştırmalara başladımmm

merhaba :) bi an mutlu bi an mutsuz o uçtan bu uca koşuyorum hepimiz gibi :) en önemilisi dikkat etmeye başlamaktı sen de onu başarmışsın tebrikler :)
sen nasılsın? yaş kilo boy biraz bahsetsene kendinden?cildinde sarkmamı var?vücudunsa tek şey spor :)

ben 36 yaşındayım 2 çocuğum var çalışıyorumm 155 boy 67 kilodayım haziranda oğlumun sünnet düğünü var ve ben acele etmeliyimmm

Merhaba canım, ne güzel yazmışsın. herşey insanın kendinde biter.başımıza gelen bir olayda kahrolmak yerine, bunda da vardır bi iyilik diye düşünmek lazım.en azından ben öyle yapıyorum artık.ve gerçekten nasıl düşünürsek öyle oluyor.ben inanıyorum herşey çok güzel olacak.geçen sene bu zamanlarda ameliyat olmuştum, iyileşmiştim zor olsa da.tekrar oluştu ama ben tekrar iyileşebilirim.bunu kendimden çok beni seven insanlar için ailem eşim için yapmalıyım.bence insan isterse herşey yapar

canım korkma başaracaksın eminim insan yemeye yemeye çok yiyemiyor zaten,istediğimiz kiloya ulaşınca az az yersek bişey olmaz.serbest günserbest ve yasak kelimelerine oldum olası gıcığım zaten.ortası güzel

Merhaba simsims :)

Okurken nasıl da mutlu oldum anlatamam. Ayyy oturmuş biri beni anlatmış dedim içimden. Eline ağzına yüreğine sağlık...

Bu arada artık sıkı bir takipçin daha var :) Bende seninle birlikte yapacağım bu diyeti

Boy: 168 cm
Kilo: 79 kg

Sigarayı bıraktıktan sonra 20 kg aldım. Şimdi de gebelik planlıyprum. Umarım bir an önce gider fazlalıklar :)

canım çok teşekkür ederimmm.çok haklısın başarıcazzz

teşekkür ederim güzel sözlerine.. ben de burda fark ediyorum meger ne çokmuşuz sigarayı bırakman harikaa inşallah istedigin kiloya ulaşıp saglıklı bi bebek sahibi olursun canım..gel hep beraber zayıflayalım

teşekkür ederim yazımı begenmene sevindim bence de insan isterse herşeyi yapar çok haklısın..hepimiz için çok güzel günler olsun..güzel düşünelim güzel olalım evet canım çok haklısın gene iyileşirsin..bunu kendin için yap canımm kendin için iyileş..

ben 36 yaşındayım 2 çocuğum var çalışıyorumm 155 boy 67 kilodayım haziranda oğlumun sünnet düğünü var ve ben acele etmeliyimmm

acele işe şeytan karışır yavaş yavaş kalıcı zayıflayalım ve zaman da var hazirana :)

Bugün yediklerim:
sabah:beyaz peynirli tost,zeytin,salatalık,kahve
ara:1 kurabiye,1 küçük muz
ögle:ıspanak yemegi,2 dilim ekmek
ara:2 kurabiye(1 tanesi fazla oldu) 10 çilek
akşam:1/2 tabak ıspanak yemegi,3 kaşık bulgurlu karabugdaylı pilav

simsims hanım zeytini bu tabakta yarı yarıya indirmek iyi olur sanki diyetisyen kontrolünde değilseniz eğer:)
Çünkü zeytin yağlı bir bitki olduğu için bi kaç diyette de yağ grubu diye geçiyordu:)

Merhaba
galiba üzüntü de kilo verdiriyor herşeyin başı sağlık...
canım yaa herşey gene yoluna giricek ve bugünlerde geçicek moralini yüksek tut:129:

Bugün yediklerim:
sabah:66 gr ekmek(2dilim ekmege denk),5 zeytin,1 dilim peynir,domates salatalık,biber,sütlü kahve
ara:2 bisküvi,4 kuru erik
ögle:bamya,2 dilim ekmek
ara:2dilim ekmek,1portakal
akşam:beyaz peynirli ve dereotlu kabak,4kaşık kısır

Bugün mevsimlerden roma ile 25. günüm.şöyle bi geriye baktıgımda kesinlikle keyifli geçtigini söyleyebilirim.bu beslenmede yasak diye bir şey yok.zamanı henüz gelmemiş yiyecekler var.zamanla herşeyden azar azar yemegi ögreniyorsunuz..ekmegimi,meyvemi ,bisküvimi, kekimi,simidimi aklım bi şeyden kalmayacak şekilde belli porsiyonlarda yiyebilmek ve bu şekilde kilo verebilmek çok keyifli zaman zaman kaçamaklarım oldu ufak tefek.. mesela porsiyonlar bazen 1-2 kaşık fazla oldu,mesela 1 parça çikolata(bi seferinde 5 parça olmuştu:) ama bunlar her zaman olmadı nadir oldu.önemli olan geneli güzel geçirmekti ve ben onu başardım.kaçamak yaptım ama "bugün istedigimi yiyeyim yarın dikkat ederim"(eskiden hep böyle yapardım) demedim.yeni alışkanlıklar kazandım; su (hala tam içemesemde) daha fazla içiyorum,dafa fazla sebze,salata,yeşillik yiyorum,yemeklere koymuyorum veya çok çok nadir koyuyorum(peynir,zeytin,bisküvi,fındık ve cevizden yagımı alıyorum), haftada 2gün birer saat yürüyorum(hiç yürümüyordum) hemen hemen herşeyi yemeden önce tartıyorum(tabi evdeysem) hergün degişik şeyler yemege çalışıyorum(metabolizmayı şaşırtmak için) bu arada kişisel bakımıma daha çok özen gösteriyorum,kendimi daha güzel hissediyorum,kendime deger veriyorum.. mesela bugün her zaman giydigim pantalonum düşüyordu üstümden.hatta öyle bol geldiki çirkin gözüküyordu.. mesela akşam yemege kadar dışardaydım ve karnım çok acıktı.hani acıkınca ilk önce karnınız acıkır guruldar biraz zaman geçtikten sonra mideniz agrır resmen açlıktan.bugün onu yaşadım ben.midem acıyor ve ben karnımı içime çekip bundan zevk alıyordum..gerçekten zayıfladıgımı hissettirdi bu bana.. bunları kararlılıkla içimdeki melegi dinlemeye borçluyum peki ya siz kimi dinliyorsunuz??

not:bi önceki yediklerim listesinde ara ögün:2 dilim ekmek degil 2 bisküvi olucak :)

Son düzenleme:

Gerçekten şuan çok açım.buzdolabında ve stokta ne bulsam yerim :) tabiki yemiyorum.çünkü kararlıyım.bir hedefim var..yarın sabahı,sabah yapacagım güzelim kahvaltımı hayal ediyorum.Bu iş tok karınla olmuyor biliyorum.. şuan acıkmış olmam zayıflıyor olmamın bir göstergesi aslındaaa… yaniiii; yaşasın zayıflıyorummm

not:bu kız ben degilim,temsili foto :))

Son düzenleme:

Benim de canım çikolatalı kestaneli pasta istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…