- Konu Sahibi BeyazPerim
-
Evet hep aynı renkler ya. Bendekilerin çoğuda birbirine yakın renkler. Sıkıldım artık.
Şunlarda aradıklarım arasından
son resimdekinden bende var ama flormar markası aynı bu ton mavi renk bir kabı var numarası yazıyor sadece serisini bilmiyorum
Evet ben burdayım diyebilcek canlı tonlar bulmak gerçekten zorAynen aynen , bu sene nude renkler filan çok öne çıktı cidden çok tok duruyo yani ruj bu bordolar da keza öyle ama şöyle heh şu dediğim şakkadanak rengini beğendiğim bi gül kurusu ruj bulamadım hala
son resimdekinden bende var ama flormar markası aynı bu ton mavi renk bir kabı var numarası yazıyor sadece serisini bilmiyorum
Megsreal sen beni çıldırtıcaksın
Ho ho ho
Zevklerimiz aynı şekerim :13:
Demekki canım. Bu renklere gerçekten bayılıyorum ya.
Bide bulabilsek iyi olurdu
İlk güzel ama diğeri megan fox'dakiyle aynı tonda megan foxdaki daha güzel duruyo.
O bordo ruj benzeri arkadaşım kullanıyo onunki;
Flormar-DELUX SHINE STYLO D40
Sağol canım ilk işim flormara gitmek olucak
Aynen aynenbide gül kurusu varmış avonda benim arkadaşım yapıyo avon ona sorduruyorum şimdik
Bordo çok istiyodum bende birde o ten rengi gibi olanı çok isitiyodum 2side işime yaradı. Flormarda bakıcam. 3. fotoğraftaki renkte çok güzel
O nude rengi tutturmak çok zor oluyo çünkü bazıları böyle tam ten rengi gibi oluyo yani ruj sürmemişsin fondoten sürmüssün gibi onu deneyip almak lazım o gül kurusuna da bakayım bulursam mesaj atarım buraya da yazarım
Tabi canım bende öyle çok karşılaştım almadım. Flormarda hem denerim denetiyolar zaten.Arkadaşta cevap vermedi var dedi
Evet canım mesaj atarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?