- Konu Sahibi BeyazPerim
-
sol taraftaki seriden soldan 1.,2,5. ve sağdan 2.nin isimlerini öğrenebilir miyim??
bende supermatte yok ama long wearing serisinden 2 tane ruj var[h=4]flormar supermatte ruj nasıl acaba kullanan var mı aranızda bayanlar ben mat ve kalıcı olsun istiyorum bu ruj öyle mi ? dudak kalemide sipariş edicem flormarın dudak kalemleri nasıl :26:[/h]
baktım canım dediğine fiyatda cok uygun 12 tl birsürüde renk seçeneği var hangısınden alsam kiiii hangı renk yakışır acabaa :81:bende supermatte yok ama long wearing serisinden 2 tane ruj var
adı üstünde çok kalıcı
ayrıca parıltılıda değil
baktım canım dediğine fiyatda cok uygun 12 tl birsürüde renk seçeneği var hangısınden alsam kiiii hangı renk yakışır acabaa :81:
cnm kusura bakma yazdıgını yenı gördüm
teninin rengi müsait birçok rengin olucağını düşünüyorum canım
rujda hangi renkler hoşuna gidiyor
cnm kusura bakma yazdıgını yenı gördümaslında doğal renklerı daha cok sevıyorum ama bordo rujda istiyorum koyu kırmızıya yakın off ne kararsızım
cnm kusura bakma yazdıgını yenı gördümaslında doğal renklerı daha cok sevıyorum ama bordo rujda istiyorum koyu kırmızıya yakın off ne kararsızım
al benden de o kadar.gül kurusu ben de arıyorum.Hatta şu kızın dudağında rengin aynısını nerde bulabilirim bilen var mı?
Eki Görüntüle 558308
Şunlarda aradıklarım arasından
Rujları çok severim bir sürü var bende de ama bunlara bayıldım bulsam bende stok yapıcam
Türkiye'de olmayan markalarda çok var ama ben daha hiç görmedim böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?