Dudak Makyajı (Resimli) Kullandığımız rujların resimleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
sol taraftaki seriden soldan 1.,2,5. ve sağdan 2.nin isimlerini öğrenebilir miyim??

canım sağdaki 5li seri avonun kalıcı rujlarından.şu an aynı seri var mı bilmiyorum.bu serinin özelliği çok kalıcı olması, sigara içenler için birebir. ama ben bunları sürünce üstüne başka ruj daha sürüyorum çünkü kalıcı olduğu için dudakları kurutuyor gibime geliyor. sağdan 2. ruj ise alix avien 16 numara. en son aldığım ruj o, gayet memnun kaldım.

[h=4]flormar supermatte ruj nasıl acaba kullanan var mı aranızda bayanlar ben mat ve kalıcı olsun istiyorum bu ruj öyle mi ? dudak kalemide sipariş edicem flormarın dudak kalemleri nasıl :26:[/h]

[h=4]flormar supermatte ruj nasıl acaba kullanan var mı aranızda bayanlar ben mat ve kalıcı olsun istiyorum bu ruj öyle mi ? dudak kalemide sipariş edicem flormarın dudak kalemleri nasıl :26:[/h]
bende supermatte yok ama long wearing serisinden 2 tane ruj var
adı üstünde çok kalıcı
ayrıca parıltılıda değil

flormarın rujlarını seviyorum renk skalası cok genıs bende long vearıng L14 ve L24 var bırı turuncu gibi dıgerı tam narcıcegı mercan rengı bırde gecen hafta sonu aldıgım yenı cıkandeluxe shıne var nosu d33 2 tane dudak kalemım var flormardan 229 ve 201 numarası ıkısınıde tavsıye edrım ıkısıde dudak rengı ıle bıre bır uyumlu....

bende supermatte yok ama long wearing serisinden 2 tane ruj var
adı üstünde çok kalıcı
ayrıca parıltılıda değil
baktım canım dediğine fiyatda cok uygun 12 tl birsürüde renk seçeneği var hangısınden alsam kiiii hangı renk yakışır acabaa :81:

baktım canım dediğine fiyatda cok uygun 12 tl birsürüde renk seçeneği var hangısınden alsam kiiii hangı renk yakışır acabaa :81:

teninin rengi müsait birçok rengin olucağını düşünüyorum canım

rujda hangi renkler hoşuna gidiyor

teninin rengi müsait birçok rengin olucağını düşünüyorum canım

rujda hangi renkler hoşuna gidiyor
cnm kusura bakma yazdıgını yenı gördüm aslında doğal renklerı daha cok sevıyorum ama bordo rujda istiyorum koyu kırmızıya yakın off ne kararsızım

cnm kusura bakma yazdıgını yenı gördüm aslında doğal renklerı daha cok sevıyorum ama bordo rujda istiyorum koyu kırmızıya yakın off ne kararsızım

dediğim seride istediğin renk var
çok güzel bi bordo
bende vardı ama kaybettim

Bende böyle gül kurusu , vişne çürüğü , nude tonlar güzel rujlar arıyorum bildiğiniz iyi rujlar var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…