- Konu Sahibi BeyazPerim
-
yenilenen koleksiyonumla
rujlarin cogunun tonlari hatta renkleri ayni ama :/
ooo nekadar cok ..hepsi sizinmi yoksa ürün tanitimimi,yoksa is kadinimisiniz`? nasil para yetistiriyosun bukadar malzemeye :) (kinamak icin demiyorum yanlis anlama,türkiyede makyaj malzemelerinin cok pahalli oldugunu biliyorum,ondan cok merak ediyorum,bide cogu kiside mac ürünleri felan var,.benim bi tane bi milyoncu mali sihirli rujum bide renkli bakim kremi bide avon test rujlari disinda hicbisiyim yok,bana bagis yapin lütfenn
Canim nasil diyeyim simdi yok is kadini degilim,urun tanitimi da degil. Su anda tedavi goruyorum cok kozmetik urunum var 3 aydir almamaya calisiyorum. Manik depresif hastasiyim mani donemine girdigimde takintili oldugum seyleri aliyorum maalesef. Ancak oyle daha da mutlu oluyorum. Yemeyip icmeyip aldim diyebilirim parayi hep bunlara yatirdim herhalde.
canım bayıldım rujların harika valla ben bir coral rengi arıyorum belki sende vardır:))leıght coral dudak rengine yakın senin ilk sırda ilk 2 si nasıl coral rengimi numara ve marka yazarmısın lütfen birde 3.sıradakilerde yine coral var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?