Dudak Makyajı (Resimli) Kullandığımız rujların resimleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
yenilenen koleksiyonumla

Flormar

Golden Rose

avon

maybeline

Lancome
Loreal
Moda Studio
Yves
MaC
Sevilla
Rimel
Max Factor
Essence bide üste koymyı unuttuğum avon ve Flormar
alix avien
Cecile

Çok güzeller :) bende ruj hastasıyım hep değişik renkler almak istiyorum ama hep kırmızı pembe tonları alıyorum alışkanlık işte

NJK mi öyle bir marka var dikkatimi çeken,makeupalleyde de baya yüksek puan almış rujları,çok değişik renk seçenekleri var. internet üzerinde satılıyor. ama acaba dokusu falan nasıl iyi mi ki emin olsam sipariş vericem de

Rengi heves edip yeni aldım ama sonradan içime sinmedi katalogtaki gibi değil yakından..Ablama kakalıcam

ooo nekadar cok ..hepsi sizinmi yoksa ürün tanitimimi,yoksa is kadinimisiniz`? nasil para yetistiriyosun bukadar malzemeye :) (kinamak icin demiyorum yanlis anlama,türkiyede makyaj malzemelerinin cok pahalli oldugunu biliyorum,ondan cok merak ediyorum,bide cogu kiside mac ürünleri felan var,.benim bi tane bi milyoncu mali sihirli rujum bide renkli bakim kremi bide avon test rujlari disinda hicbisiyim yok,bana bagis yapin lütfenn

Canim nasil diyeyim simdi yok is kadini degilim,urun tanitimi da degil. Su anda tedavi goruyorum cok kozmetik urunum var 3 aydir almamaya calisiyorum. Manik depresif hastasiyim mani donemine girdigimde takintili oldugum seyleri aliyorum maalesef. Ancak oyle daha da mutlu oluyorum. Yemeyip icmeyip aldim diyebilirim parayi hep bunlara yatirdim herhalde.

Sende kendimi gördüm canım ya, bende ki nedir bilmem ama, bir düsünceden üzüntüden kurtulmak icin sürekli alısveris yapıyorum, birseyden bir kac tane alabiliyorum digerine birsey olursa bu yedekte kalsın vs. diye, ve aldıgım birseyden uzun bir süre sürekli alıyorum mesela ruj mu aldım önümüzdeki uzun bir süre sürekli ruj alıyorum, her gün watsons' a gidip bi ton ruj alıyordum renk renk allık, rımel vs. calısanlarla kanka olmustum, hatta her gidisimde saskın bir ifadeyle tip tip yüzüme bakıyorlardı bunun gibi.. :))))

Son düzenleme:

canım çok güzeller flormar ve golden roseların numaralarını ve serileerini yazar mısın?
güle güle kullan bu arada şekerim:)

Geçenlerde bir ruj denedim,rengi öylesi tatlıydı ki yanımda para olmadığı için anladım .
Markası ve numarası, Maybelline Color Sensational 535'di.

Favori rujum olmaya adaydır kendileri.

Galiba o dedigin nicki minaj MAC. coral renkleri benimde favorim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…