- Konu Sahibi Hayatguzelse
-
Canım bilemedim dax ve Hindistan cevizi maskesi ikisinden biri bunları yapmayı planlıyorum sinamaki benim saçımı baya kurutuyorsaçını çok yorma derim canım güzel bir kür ve şampuan yeterli olurDurusuara
Hmm bu bilgi çok yararlı oldu canım teşekkür ederimDurusuara sinamekiyi yazın yapmasan kışa bıraksan çok iyi olur. içindeki bemix in kokusu saça işliyor resmen. 10 gün geçti yapışımın üzerinden, saçım ıslakken hala kokuyor hala kokuyor.
Artık çok sklıdim bir an önce uzayın ya uff yine kestircem saçlarımı çok kirildilarsaçını çok yorma derim canım güzel bir kür ve şampuan yeterli olurDurusuara
Can'ım Matrix'in şampuanlarına bak.Merahabalar herkesee..Bana da yardım eder mısınız
Benim sac oykum de soyle..bundan 3 sene once ısıltı ugruna saclarım yandı. Toparlamam yenı bıtmısken 1 ay once yenıden yandıDıplerı kumral ucları sarı bı sac modelı ıstemıstım ama sonuc husran...sutyen hızasında olan saclarım su anda omzumda kesıldı ve hala yanıklarım gıtmıs degıl..sacım dalgalı oldugu ıcın kısa kullanamıyorum kabarıyor ve bana da yakısmıyor zaten..1 aydır ınanılmaz bır dokulme var..ne yaptıysam durduramıyorum..yanı 1 ayda saclarımı hem yaktım hem dokulmeye basladı hem de ınanılmaz saglıksız duruyor..elımı sacıma atamıyorum cunku kopuyor...kurlerınızı okudum mutlaka denıycem..bu aralar dogru sampuan arayısındayım..sızlerın onerısı nedır? su anda lesoleil kullanıyorum ııcnde su mesur 3lu ampulden var ama yıne bana mıısn demıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...adar-uzamasi-beni-bile-sasirtti.869527/burada kullandigim sampuan ve takviyeler var tavsiye ederim ben cok faydasini gordum.ve moralman halinide anliyrm.Duzelicek takma kafanaMerahabalar herkesee..Bana da yardım eder mısınız
Benim sac oykum de soyle..bundan 3 sene once ısıltı ugruna saclarım yandı. Toparlamam yenı bıtmısken 1 ay once yenıden yandıDıplerı kumral ucları sarı bı sac modelı ıstemıstım ama sonuc husran...sutyen hızasında olan saclarım su anda omzumda kesıldı ve hala yanıklarım gıtmıs degıl..sacım dalgalı oldugu ıcın kısa kullanamıyorum kabarıyor ve bana da yakısmıyor zaten..1 aydır ınanılmaz bır dokulme var..ne yaptıysam durduramıyorum..yanı 1 ayda saclarımı hem yaktım hem dokulmeye basladı hem de ınanılmaz saglıksız duruyor..elımı sacıma atamıyorum cunku kopuyor...kurlerınızı okudum mutlaka denıycem..bu aralar dogru sampuan arayısındayım..sızlerın onerısı nedır? su anda lesoleil kullanıyorum ııcnde su mesur 3lu ampulden var ama yıne bana mıısn demıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?