Saç Uzatma Yöntemleri Resimli saç uzatma serüvenii

Yanında başka şeyler aldığım için hatirlamiyorum ama 10-15 civarı olabilir
Simdi netten baktim biraz 35 -50 tl arasi fiyatlar yaziyo cok satis yapan site yokmus

Canim saclarimi yikayinca kivircik halinin fotosunu atarim daha net gozukur boyu. Saclarim omuzlarimda daha once benim evde.yaptigm kukurtlu vitaminli karisim vardi onu kullandim 1 ay. Ara ara yag karisimi surdum duzenli degil yine duzenli degil dax kullandim. Simdi hindistan cevizi yagi aldim onu kullaniyorm. Birde sampuana cam terebentin yagi koydum 2 aydir sampuanimi bu sekilde kullaniyorum.

Valla canım ben Yozgat'ta yim burda pek kozmetik dükkanı yoktu kuaforlerin toptan satış yaptıkları yerlere bak bide bide gratis mağazalarında şampuanini yağını maskesini ve bakım kremini bulabilirsin yeni aklıma geldi markası farklı sanirim

Gratis mağazalarında bi bak derim

Hayatguzelse saol canım takildigimiz yerlerde konuşalım böyle Hoşuma gitti beğenmen bu arada saçlarından azcık Uzama olmuş ve baya canlanmış ama daha az düzlestir tatlım kırılmasin

kızlar size saçlarımı nasıl maşa görüntüsüne soktugumu göstermek istedim saçları hiç kırmıyor ve yıpratmiyo deneyin bence sizde

Maşa gibi olmasada en azından azcık düzende oluyor saçlarım saçları kabarık olanlara tavsiye

Hayatguzelse canım çok güzel Uzama çok canlanmış süper olmuş bayıldım sinamaki yi bırakmayi düşünüyorum saçıma sert yaptığı için seni görünce vazgeçtim süper uzamis nasıl canlanmış ya uzun saçta yakismis

Tesekkurr ederiimmm muacııkk
Saçının sertleşmesi uçlara ve boylara sürme sinemaki canım benimde kuru olmustu ilk oyle yapiyordum sonra sadece saç diplerime yapiyorum sinemaki uçlara zeytinyagı sürüp toluyorum Durusuara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…