- 17 Ocak 2016
- 168
- 86
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hayatguzelse
-
Her ay bi sampuan kullandm gercekten bi tutturamadm onceden sarımsak sampuani kullaniyodm duzenli tel saçım dökülmüyordu sonra degistim en son elidor kullandm kremiyle ama saçım cok dökülmeye başladı korktum hemen dun gttim sarımsak şampuanımı geri aldım. Baska hic birsey kullanmiyorum sprey köpük vb. Sinemakinin faydası yetiyo hepsineDurusuara
Merhaba canım aramıza hoşgeldin ben saçlarım bir açılma gözlemlemedim tamamen doğal olduğu için böyle bişey olcagini zannetmiyorummerhaba paylaşımlarınızı okudum çok faydalı bilgiler elinize sağlık...bu arada saçlarda süper gözüküyor.. bende sinameki kürünü yapmak istiyorum yalnız birkaç yerden okuduğuma göre diplerde saç renginde açılma kızıllaşma gibi renk yapabiliyormuş, sizlerde renk değişimi oldu mu? benim saçımın dipleri açık kumral boya, uçları da ombre.. acaba kızıllaştırır mı ne dersiniz kızlar?
Ben sürekli bakim yapamıyorum tek yaptığım arada sırada isim olmazzsa sinamaki yapmak banyoda sonra elseve nin yağını kullanıyorum nasıl yazılıyor elsev onun hakkında da bilgi yok ama bakim yapak günlerim fazla olmuyo piyano kursum oluyo ona kalıyorum hafta ici hafta sonu keman kursuna gidiyorum pazar günüde 7-8 arasında yüzme kursu var sabah dışarda olduğum için banyo aksama kalıyordu yüzmeye de gidince hangi aralıkta yapcagimi bilemedim hafta içinde olmuyo ne yapıcam bilemiyorumEvet canım sorma acayip kabarıktı normal şartlarda açamazdım saçımı düzleştirmeden ama şimdi yaptığım bakımlardan saçımı çok rahat kullanabiliyorum. Örüyorum geceden sabah açtığımda gayet güzel oluyor fakat tek sorun "Küçük Saçlar" yeni saçlar çıktığındn sürekli çıkıyor ve beni deli etmeye yarıyoor :)))Durusuara
Bende yeni başladım. Sinameki kürünün bu kadar etki edeceğini tahmin etmiyordum, fotoğraflara bakacak olursak baya işe yarıyor.
Teşekkür ediyorum sizlere :)))
Canım ben kasımda kestirip martta o fotoğrafı atmistim saçı fiyonk lu olan benim diğerlerini başka arkadaş attı ama ben şu söze inanıyorum bi aralar baya bakmistim saçlarım uzamamisti sonra ilgilenmeye braktim sadece kürü yapıyordu yikiyodum araştırma yapmiyodum bakarsan bağ bakmassan dağ olur derler ya benimki biraz öyle oldu bende bugün fotoğraf atıcam takipteyim fotoğraflarını bekliyoruzArkadaşlar fotoğraf paylaşanlar ne kadar sürede kaç cm uzadığını söyleyebilirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?