Saç Uzatma Yöntemleri Resimli saç uzatma serüvenii

Bence iyi yapmissiniz keske esitlicek bir sacim olsa hep saclari kesin diyorlar bakalim yarari olucakmi ...

Eveet kızçelerimm şimdi havuç kürünü yaptım kafamda ama tam bir işkence açıkçası damlaya damlaya her tarafım ıslandı posetle sarip bide havlu sardıgm halde neyse artik guzellik icin herseyi yapacagız okuduklarıma gore 2 kürden sonra cok olumlu sonuclar almıslar bakalim ne olacak

Ee sinameki kuru bittimi canm senin suan 8 haftan doldumu

Hayir canim mesela sinemaki kürünü hafta iki kere yapan var ben hafta bi kere sinemaki bi kerede havuc kürü yapacagm svncffsk
Yorulmuyormu saclarin peki . insallah sonuc alirsin 4 yildir cit cit kullaniyorum biktim artik uzasinlar 8 . kurun bitsin 2 hafta dnlenme surecinde gozlemlicem uzama olmaz ise baska bi cagre aricam

Yo hicte ozel gunlerde takiyorum canm sadece o yuzden zararini gormedim ama devamli kullanmak kotu cnki krep atılıyor dibine. E masa fon duslestirici derken yipranir . ama ise guderken hic yormuyorum sacmi ben birde esim hergun yikamami onerdi. Cnki kendi hergun yikiyor sacini 2 haftada bir berkere de gidiyor yani duzenli kesim de onemli bi yandan ay napcezzzz

Ya gercekten bak bir cok sey okuyorum arastiriyorum saçla ilgili kimi yikamayin kendi yağıyla besleniyor uzuyor diyor kimi sık sık yıkamak iyi uzuyor diyo bende karar veremedm inan svncffsk

saç tipine bağlı, eğer yağlıysa ve sanayi ve trafiğin bol olduğu yerlerde zaman geçiriliyorsa hergün yıkamak iyi oluyor, ama saç tipiniz zaten kuru birde zaten fazla kirleneceği bir ortam yoksa çok yıkamak o saçı mahveder.

Benim de cok yaglaniyor sacim cok ince telli seyrek gec yikasam kokuyormus gbi dokuluyormus gbi bende hergun yikiyorum sacimi dokulme hic yasamiyorum sukur dokulse kel kalirim zaten bugun 4. Kurumu yaptim cok az kiriklarimi aldirdim cnki daha once ombreydi yaniklar vardi onlarida temizlettirdim ucundan azicik daha saglikli gibii. Birdahada kestirmem artik bakalim 8 kurum btsin iki haftada uzuyor diyorlar bakalim sonuclar nasil olcak

moralim cok bozuk inanın ben uzadığını hissetmeye başlamışken kim beni gorse saçınımı kestin diyor kısacık olmuş şaka gibi ağlamak istiyorum yani o kadar sey yapmaya basladm özen gosteriyorum ama herkes kısaldğını soyluyoor
svncffsk

Modelinden dolayı göz yanılgısıdır, bakımlarla toplanan saç volume kazanıp daha kısa duruyordur ama uzuyordur merak etme.

evett ama sinameki sanki gürleştirdi gbi benim saçımı yoksa banamı oyle geliyor bilemedim . çünki fön çektirdiğimde diplerden aralardan ufak saçlar hemen çıkıo :)

Bilmiyorum canim bugun duzlestirdim bakimdan sonra ilk defa eski haline gore bi iki parmak kadar uzamis geliyo bana ama cevremdekilere kısa geliyo iste :)) CuriousCat

bakalım sonuçlar nasıl olcak bıraz kestirdim iyi geldi nem geldi sacıma. eskı tsort gıyelım canım ısaret koy sacının oldugu yere uzadıgını ordan anlarız bu aksam oyle yapalım mı sencede :) ılerleyen haftalarda tekrar cekerız aynı tsortle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…