Resmen asiri kararsizim ve cok kotuyum!!!!!Delirme Noktasindayim

Ohooooo sızın bıyerde yatıp tedavı olmanız lazım herkesten uzaklasın bı sure ama tedavınıze devam edın ıkı cumleden bırı kafayı yıcem nerdeyse..
Sectıgınızle kafayı yıyıyosunuz secmedıgınızle kafayı yıyıyosunuz tokadı haketmedınız tabı de resmen bı sılkelenmeyı bı bagrılmayı haketmıssınız yanı taş olsa çatlar ben okurken bunaldım

O kadar şey denilmiş hala sacmalamak için özellikle biyin divrilirim yindi diye diye dolasiyorsunuz.
Boşanin yahu.
Eşinizi sırf Almanya'ya kapak konusunda garanti görmeye baslamissaniz ve içinizde ona karşı es olmaya dair istek yoksa adama da yazık.
Bırakın onu sizden daha çok hakeden ve seven birisiyle ömrünü tamamlasin.
Sana gelince de bu kafayla doktora yapsan ne yapmasan ne ?
Önce yanan devrelerini doktora göster ve tedavi ol.
36 yaşında kadinsin yahu ailemin evinde daha guvendeyim diyorsan al başını git.
Senin derdin hem pastam dursun, hem karnım doysun.
Eşim bana kızardı ne kararsız kadinsin diye yemin ederim sukrettim kendime bu da neydi böyle yahu.

Iste gorun ne kadar zor durumdayim

Asip kesmekte haklisiniz, adami o kadar delirtiyorum. Ancak su var, burada sagolsun gruptaki biri bana gercekten cok rahatsiz oldugumu soyleyip, bur suru doktor ismi yazdi sagolsun.
Agir bir hastaliga yakalansaniz nasil tedavi olmaniz gerekiyor, su anda da benim durum oyle. Bu dengesizligim kararsizligimdan degil kisacasi, bildiginiz siyirdim

Tedavi olmak isteyen insan gider olur.
Olmalı da.

Tedavi olmak isteyen insan gider olur.
Olmalı da.
Istanbulda bosanma donemimde 6 ay boyunca psikiyatri + psikolog....tonlarca para dokuldu, tum birikimimi verdik. Ne oldu? Burada da psikologlardan randevu icin 6 ay bekliyorsunuz. Psikitatriste gittim, basit bir sakinlestirici yazdi gonderdi. Soyleyin, nasil tedavi olayim? Istanbula tedavi icin gitsem yine bosar.

Hastalığınız için size destek olmuyorsa zaten o hiç es olmamıştır.

Turkiyedeki aile ve ikiski danismaninla aramda gecen bir diyalogu danismak istiyorum. Annem, bosanma arifemde "esiimmm almanyaaa" diye takildigi bir donemde bak takinti konusunda cok iyiymis diye aldi beni buna goturdu.

bu kadin (33 yasinda) hemsirelik mezunu, yildiz teknikte aile ve iliski danismanligi okumus, simdi de klinik psikoloji yuksek lisans yapan biri.

Bana, doktoraya girip , "esim esim oturumum " diyerek almanyaya donunce, "boyle yaptin guven kaybettin, istesen de bir daha duzelmez" , "kaybettin iste bitti, geri donusu yok, bununla yasamayi ogren" gibi cumleler soyledi? "Iyi de neden boyle soyluyorsunuz " dedigimde "tarzimi begenmiyorsan bir daha gelme" gibi cumleleri normal mi?
Yurtdisina tasindigim icin son seansinizi skype uzerinden yaptik , kendimi kotu hissettigimi soyledigimde "e heralde, su an issiz gucsuzsun, turkiyedeki kariyerini birakarak, bildigin asagi dustun" cumlesini soylemesi normal mi? "Turkiyeye geri donmek istiyorum" dedigimde "milletin guvenini kaybettin, sen seciminle turkiyedeki herseyini kaybettin, orada sifirdan basla yeni hayat kur, buraya gelme " demesi normal mi?
Ben mi cok alinganim, bu durumda bir terslik mi var?

Psikolog degil, aile ve iliski danismani.

Bence sen önce güzel bi doktor bulmalısın.Beyazıt ozturkun yagmur yagsın ıstıyorum ama ıslanmak istemıorum sozlerı geldı aklıma kocana uzuldum kız vallaha canım şükret once bı almanyadada doktora bulursun.

Dalga geçiyor gibi geldi nedense. Bu kadar kararsız biri nasıl olunur bilemedim.

Dalga geçiyor gibi geldi nedense. Bu kadar kararsız biri nasıl olunur bilemedim.
Allahtan sizler gibi dalga gectigimi dusunyor olmak yerine, cok ciddi anlamda hasta oldugumu farkeden ve profesyonel yardim almam gerektigini belirten ve hatta uzman isimleri veren kisiler oldu.
Cok sukur ki sayfada sayfada yazimi goren uzman bir psikologa denk geldim de, olayin vahametini gorup bana yardim eli uzatti.
Grip olursunuz ilac alinca gecer. Ancak, psikolojik olarak bitmisseniz ve bunun farkinda degilseniz, iste o zaman benim gibi bocalarsiniz.
D derinsular a buradan tekrar tesekkurlerimi ve saygilarimi iletiyorum

ilk sayfada yazdiklariniz ve son iki-üc sayfayi okudum. okurken bile yoruluyor insan. karmakarisik düsüncelerin satirlara bu derecede yansimasi beni sasirtti dogrusu. ayni zamanda gerildim ve üzüldüm.

doktora, almanya vs. tüm bunlarin ne kadar önemsiz oldugunun farkina variyorsunuz sanirim. önceliginiz psikolojik sagliginiz olsun. burdan yardimci da olmus arkadaslar sanirim, sagolsunlar. umarim en kisa zamanda toparlarsiniz.. her sey bir sekilde yoluna koyulur. ama önce sagliginizi düsünün.

Evet Allahtan sizler gibi olayimin profesyonel birine gidip cozulmesi gerektigini farkedip, "deli bu" diye yargilamayanlar da var.

Cok agir elestiriler yapan kisilere de, hatta ozelden hakaret boyutuna varan mesajlar atanlari da, Allahtan onlarin basina kotu bir sey gelmemesini, benzer duruma dusmemelerini temenni ederim.

Bence hiçbirşey yapmadan bir süre sabit öylece durun derin bir nefes alın.
Zihninizi boşaltın ve her ihtimali düşünerek bir karar veremiyorsanız.
Bir kapıt kalem alın ve seçenekleri yazıp kura çekin hangisi çıktığında daha az üzülücekseniz bence onu tercih edin.

Siniriniz bozukuyorsa lutfen konu takibini birakin. Ama sizden ricam, lutfen beni "sinirimi bozuyor" deyip yerden yere vurmayin. Siz de konularimi bilen biri olarak, ciddi anlamda profesyonel yardima ihtiyacim oldugunu gordunuz. Ben burada konu acana kadar sadece kararsiz oldugumu dusunurken, yazimi okuyan bilincli kisiler ile bunun kararsizlik degil, bildiginiz "ileri derecede obsesyon" oldugu gercegini, yani gercekten "hasta" oldugumu farkettim.
Belki de buraya yazmasam, profesyonel yardim almayi dusunmeyecek, manyak gibi o mu bu mu su mu diye kendimi oradan oraya atacak, ve belki de sonunda akil hastanesinde solugu alacaktim.
Yardim eli uzatan herkese sonsuz tesekkur ederim

Evlendigimizin 3.ayinda buyuk bir trafik kazasi gecirdim ve kalici sakatligim var, yuzumde kalici hasar var. Esimden ayrilirsam, hicbir sekilde bir baskasi benimle ilgilenmez. Omur boyu yalniz kalirim.
Siz eşinizi sevdiğinizden yada bağimliğinizdan beraber değilsiniz.
Ona karşi kendinizi borclu ve şükran hisediyorsunuz .
Kendinizi kazanizdan dolayi değersiz ve eksik hisediyorsunuz .
Vefa duygunuz çok yüksek ,hep birilerine borclusunuz ,kendi kendinize vicdan yapiyorsunuz.

Birde eşiniz önce almanyadami yaşiyorduda alman vatandaşi .
Böyle türk asillilar bizim adimimizida kirletiyor .Hiç insan erkeliğindendemi utanmaz 48 yaşina kadar devletten gecinmeye .
Ben eşinizden küçüğüm ve 23 yil çalişiyorum .Bir günüm yok işsizlik maaşi almişliğim .
Yazik benim vergiden işte böyle asalaklar besleniyor.

Siz benim önce gidin bi eski yorumlarımı okuyun ben size neler yazmısım bi bakın burda ilk sayfalarda hepimiz bas bas bağırdık profesyonel yardım alın dedik sakin olun doktorayı sırf ünvan için yapmayın dedik şimdi yine dönüp dolaşıp bizi suçlamanıza inanın birşey demiyorum kendiniz hasta olduğunuzu kabul etmişsiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…