- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
niye meraklanayım ki ben gitmeye istemez istemez onada okey .ben olaya görümce olarak değil arkadaşım olarak baktığım için beklentiye girdim yoksa istemeyebiliray size ne yahu nedne bu gitme merakı? çeyiz serilirken orda olsanız ne olmasanız ne. evet istenmiyosunuz gayet de normal bence. ben de istemem eşyamı götürürken 3 görümcen kaynanama yanımda olsun bilmemne. oldu bi de mahalleyi toplayın.
eee o zaman??? bırak öle mutlularsa öle yapsınlar alınacak bi durum yok benceyok cnm ne takıcam dediğim gibi olanların mutlu olması benim için önemli.
konuyu anlatmak adına kız erkek tarafı diye adlandırdım ben başka nasıl anlatılabilirki.zaten onların kabalığı beni hiç ilgendirmez diyede yazdım tabiki kendi aralarında daha rahat ederler hepimiz geçtik o yollardan biz çok önceden arkadşık zaten arkadşı olarak bekledim ben.Şimdiden başlamışınız siz kız tarafı erkek tarafı diye Allah yardımcısı olsun gelininizin. Ayrıca onlar kalabalıkta olsa hep iç içe olan insanlar daha rahat yapılır. Kimse yanlış anlayacak derdi olmaz. Şahsen bende istemem görümcem gelsin başımda beklesin rahat edemem.
niye meraklanayım ki ben gitmeye istemez istemez onada okey .ben olaya görümce olarak değil arkadaşım olarak baktığım için beklentiye girdim yoksa istemeyebilir
içimi dökmek istedim sadece başka bişey yok.eee o zaman??? bırak öle mutlularsa öle yapsınlar alınacak bi durum yok bence
evet çoğu arkadaşı gidicek ve hepside benim de arkadaşım hatta ondan önce tanıyorum arkadşlarını.iyi de tek arkadaşı sen misin? tüm arkadaşlarını çağırmış da seni mi çağırmamış bi tek?
haklısınız aynen.bende okurken zorlanıp aynı şeyi yapanlardanım.Bir virgül, bir paragraf, bir nokta koyun şu yazıya yahu. Anlaşılmıyor.
evet çoğu arkadaşı gidicek ve hepside benim de arkadaşım hatta ondan önce tanıyorum arkadşlarını.
cnm biz uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz huyumuzu biliyoruz hani yeni aile olsak evet haklısınız tedbir alınır.yok çok önemli değil tabiki olmak ama yanında olmak isterdim arkadaşı olarak hepsi bu.Bu gelin kaynana ilişkilerinde erkek tarafı okadar sabıkalı ki,artık kız tarafı hiç risk almadan kv tarafıyla arasına baştan mesafe koyuyor,sizinki de böyle bişey olabilir,önyargılı bir yaklaşım ama tedbir anlamında doğru olduğunu da inkar edemeyiz,hem çeyiz sermeyede gitmeseniz nolacak ki?Çok mu önemli istendiğiniz yerde bulunun.
cnm biz hiç öyle şeylere aldırış edicek mana vericek kişiler değiliz aksine kapatırız görmemezkilten geliriz.Belki ceyizi serdikten sonra görmeye gelin diye olabilir ceyizi daha önce acmadilarsa lekeli bi şey olabilir iyisini sereriz kötüsünü getiririz diye düşünmüş olabilirler
O zaman bunuda takmayın belki ailesinden birisi istemiyodur zamanla anlarsınız sorun kendinde mi başka şeyler yüzünden mi böyle olducnm biz hiç öyle şeylere aldırış edicek mana vericek kişiler değiliz aksine kapatırız görmemezkilten geliriz.
aynen haklısınız.O zaman bunuda takmayın belki ailesinden birisi istemiyodur zamanla anlarsınız sorun kendinde mi başka şeyler yüzünden mi böyle oldu
Yıllardır arkadaştınız,şimdi gelin görümce kayınvalidesiniz,ilişki boyut değiştirince seyri de değişiyor,zamanla ilişkiler oturacaktır yerine.cnm biz uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz huyumuzu biliyoruz hani yeni aile olsak evet haklısınız tedbir alınır.yok çok önemli değil tabiki olmak ama yanında olmak isterdim arkadaşı olarak hepsi bu.
kendisi bilir ne diyim benim adıma değişen hiç birşey yok.Yıllardır arkadaştınız,şimdi gelin görümce kayınvalidesiniz,ilişki boyut değiştirince seyri de değişiyor,zamanla ilişkiler oturacaktır yerine.
tabiki konuştuk konuşmamız rağmen olanlara şaşırdım zaten ben.Ilgilendiniz mi peki işte çeyizin ne zaman götürülceği az çok bellidir belki sizn arayıp ilgilenmenizi beklediler bi de arkadas olunca. Bilemeyiz kimi istemez hiç karışmasınlar der kimi de ilgilenmedi diye kızar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?