resmen istenmiyoruz

niye meraklanayım ki ben gitmeye istemez istemez onada okey .ben olaya görümce olarak değil arkadaşım olarak baktığım için beklentiye girdim yoksa istemeyebilir

konuyu anlatmak adına kız erkek tarafı diye adlandırdım ben başka nasıl anlatılabilirki.zaten onların kabalığı beni hiç ilgendirmez diyede yazdım tabiki kendi aralarında daha rahat ederler hepimiz geçtik o yollardan biz çok önceden arkadşık zaten arkadşı olarak bekledim ben.

niye meraklanayım ki ben gitmeye istemez istemez onada okey .ben olaya görümce olarak değil arkadaşım olarak baktığım için beklentiye girdim yoksa istemeyebilir

iyi de tek arkadaşı sen misin? tüm arkadaşlarını çağırmış da seni mi çağırmamış bi tek?

Belki ceyizi serdikten sonra görmeye gelin diye olabilir ceyizi daha önce acmadilarsa lekeli bi şey olabilir iyisini sereriz kötüsünü getiririz diye düşünmüş olabilirler

Bu gelin kaynana ilişkilerinde erkek tarafı okadar sabıkalı ki,artık kız tarafı hiç risk almadan kv tarafıyla arasına baştan mesafe koyuyor,sizinki de böyle bişey olabilir,önyargılı bir yaklaşım ama tedbir anlamında doğru olduğunu da inkar edemeyiz,hem çeyiz sermeyede gitmeseniz nolacak ki?Çok mu önemli istendiğiniz yerde bulunun.

cnm biz uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz huyumuzu biliyoruz hani yeni aile olsak evet haklısınız tedbir alınır.yok çok önemli değil tabiki olmak ama yanında olmak isterdim arkadaşı olarak hepsi bu.

cnm biz uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz huyumuzu biliyoruz hani yeni aile olsak evet haklısınız tedbir alınır.yok çok önemli değil tabiki olmak ama yanında olmak isterdim arkadaşı olarak hepsi bu.
Yıllardır arkadaştınız,şimdi gelin görümce kayınvalidesiniz,ilişki boyut değiştirince seyri de değişiyor,zamanla ilişkiler oturacaktır yerine.

Ilgilendiniz mi peki işte çeyizin ne zaman götürülceği az çok bellidir belki sizn arayıp ilgilenmenizi beklediler bi de arkadas olunca. Bilemeyiz kimi istemez hiç karışmasınlar der kimi de ilgilenmedi diye kızar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…