- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Bende anne keşke kulağını çekmeseydin yara var ya kulağında çok yanıyor canı, sende unuttun herhalde birden çünkü daha önce konuşmuştuk seninle bu konuyu okulda öğretmeni çekmişti bir kez ben gidip öğretmeniyle de bu özel durumunu konuşmuştum dedim.
Ne kadar iyi niyetli bir yaklaşım
Benim çocuğumun kulağını biri çekse onu parçalardım herhalde
Kim olursa olsun
Kayınvaliden cins. Çocuğun kulağını çekemez. Uyarabilir sadece. Eğitimde dayağın yeri yok. Ayrıca 7 yaşında çocuk. Misafir olarak gittiği yerde kibarca oturmasını bekleyemez kimse.
Yalnız sorun kocan. Bu ilkse al karşına konuş. Beraber süper dadı izleyin her akşam. Nette bölümleri var. Çok öğretici. Devamlı böyle çocuklara karşı sertse karar senin. Çocukların psikolojisinden önemli değil kocanın anasının evinin dağılması.
Çocuğun kulağı yara olmasaydı çekebilir miydi yani..
Sizin uyarınız öyle olmuş..
Siz orda kulağını çekemeyeceğini söyleyecektiniz..
Aynısını eşinize de söyleyecektiniz..
Böyle insanların arasında yaramaz da olur çocuğunuz bir süre sonra arsız da olur..
kayınvaliden bu özel durumu bilerek yaptıysa biraz kötü olmuş. ama şunu da anlamam. kayınvalidem kulak çekti diye de ona saldırmam ben. kulağında bir problem olmaz ise çeksin varsın. sanki ben çekmiyor muyum?
bu konuda dek problemli sadece eşiniz...
kulağında bir problem olmaz ise çeksin varsın. sanki ben çekmiyor muyum?
Zaten kayınvalidem sorunlu bir insan ama beni o değil eşim ilgilendirir ve aynı zamanda eşimin tavrı hareketleri ama illa diyor ki ben ö... geldim ö... gideceğim hiç düzelmeyeceğim. O kadar sinirliyim ki anlatamam
kayınvaliden bu özel durumu bilerek yaptıysa biraz kötü olmuş. ama şunu da anlamam. kayınvalidem kulak çekti diye de ona saldırmam ben. kulağında bir problem olmaz ise çeksin varsın. sanki ben çekmiyor muyum?
bu konuda dek problemli sadece eşiniz...
kayınvalide de eşinizde problemli.Sorun olduğu bildiği bir durumu sırf acıtmak için yapmış, bu mu normal? Biraz fazla nezaketli davranıyorsunuz bana göre, kv bulmuş yolu hooop şikayetle üstünüze salmalar kocanızı. Tavrım net olurdu, yüzüne bile bakmazdım kocanın aklı başına gelene kadar. Kendi anasının saçmalıkları yüzünden benim evladım azar işitecek, benim huzurum kaçacak.Yok öyle.
tam klasik bir kv portresi.Ayılıp bayılmalar.bayılınca bırakın hiç ilgilenmeyin o kendine geliyor 5/10 dk sonra :) İşiniz zor.Yapabiliyorsanız görüşmeyi kesin.Ya da minimuma indirin.Aslında nezaketli davranmaktan öte laf anlamadıkları için artık nasıl anlatabilirim onu şaşırdım durumdayım. Sert şekilde ikaz ettiğimde oldu o zamanda ayıldı bayıldı, çarpıntısı tuttu tansiyonu yükseldi yine suçlu ben oldum.
Siz de çekmeyin çocuğunuzun kulağını..
Neden çekiyorsunuz ki?
Hata mı yaptı? Ona anlayana kadar anlatın neden hata olduğunu..
Siz hata yaptığınızda biri canınızı acıtsa hoşunuza gider miydi?
Savunmasız size gücü yetmeyen birinin canını acıtarak ceza vermek rahatsız etmiyor mu sizi?
Hele bir başkasının sizin çocuğunuzunu canını acıtmasına nasıl varsın olsun diyebiliyorsunuz?
Çocuk o..
Hata yapa yapa öğrenecek doğruyu..
Ve bizleri örnek alarak büyüyecek..
Eğer çocukta bir sorun varsa bu tamamen bizim yaptığımız yanlıştan dolayıdır unutmayın..
Ucunda ölüm olmadığını biliyoruz. Psikolojisi bozuk, kızınca karısını öldüren manyakları bu jenerasyon yetiştirdi unutma.sadeci şunu söyleyebilirim. 18 senelik evli bir bayan olarak, eşinin annesi şeytan olsa, eşine melek. sakın ama sakın annesini kötüleyeci, yada bunu ima edici, yada onun yanında kendi oğlunuza 'benim oğlum ah güzel oğlum deme'. onlar herşeyin en iyisini bilir, onlar bugünü kadar 3-5 çoçuk yetiştirmiştir. adam olmuşta beni beğenmiyor olursun. bırak çeksin. ağlar ağlar susar çoçuğunuz... ölüm yok ucunda neticede. emin olun 3-5 sene sonra bu yaptıklarınıza kendiniz bile güleceksiniz.
eşine söyleyecek sözüm yok. eşin abartmış ne söylediğini bilmemiş. onu da sen çözeceksin :)
tam klasik bir kv portresi.Ayılıp bayılmalar.bayılınca bırakın hiç ilgilenmeyin o kendine geliyor 5/10 dk sonra :) İşiniz zor.Yapabiliyorsanız görüşmeyi kesin.Ya da minimuma indirin.
anneleri şeytan olsa gör mü yor lar.Bu da başlı başına bir erkekten nefret sebebi. Kendi eşimden biliyorum.çok oturaklı, efendi, hakkaniyetli, sözü sohbeti dinlenen adam, ailesi karşısında ezik bir tipe dönüşüyor. Onların yaptığı en rezil olay bile ona güzel geliyor. Yanlışa yanlış diyemiyor. Valla gerekirse sizde öyle olun.dediğim gibi ya görüşmeyi kesin, ya da maalesef oyunu kuralını göre oynayın. Yoksa bu çirkeflikle kafayı yedirtirler insana.Zaten hiç ilgilenmiyorum inanın bana ilgilenmek içimden gelmiyor artık çünkü numara yaptığını biliyorum, fakat oğlu bir şey olduğunda annem hasta görmüyor musun? diyor. Numara yapıyor annen hasta filan değil siz evde yokken turp gibi siz gelince ayılıp bayılıyor oh ne güzel illa bende mi öyle olayım numara mı yapayım kıymet bilmen için dedim sustu kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?