resmen sınırlarımı zorluyor sanki...

konu sahibi başka bir konunuzda kızınızla ilgili bir meseleden ötürü görüşmüyordunuz kv ile, o konuyu tatlıya bağladınız mı?

ben arkadaşlar kadar size kızamıyorum, insan bazen yanlış olduğunu bilerek davranış sergileyebiliyor.
arkadaşların yorumlarının çoğunu beğendim, evet bence anne-babalar olarak çocuklarımız konusunda daha kararlı durmalıyız,
ama sizin de arada kalmışlığınızı görüyorum.
Eşiniz önceki konuda size tam destek vermişti yanlış hatırlamıyorsam, biraz kendi kendine düşünerek bu konuda da desteğini geç de olsa verecektir diye düşünüyorum.
onun dışında zaten oğlunun gönlünü almak için aklını başına devşirmeli.

O konudan sonra 2 ay gitmedim çocukları da götürmedim. Ama 2 ay sonra eşim tamam hatalı çok büyük hata yapmış bende bağırdım zaten kızdım ama pişman lütfen uzatma artık zaten ders almıştır bir daha yapmaz dedi bende öyle düşündüm açıkçası. Ama yanıldığımı şimdi daha iyi anlıyorum huylu huyundan vazgeçmiyormuş. Annesinin yaptığı saçmalıklardan bıktığını farkındayım ama yine de laf söyletmek istemiyor sanki ya da annesinin hep yaptığı hatalardan sıkıldı bilmiyorum ne düşündüğünü inan hiç bilmiyorum sormakta istemiyorum zaten bu saatten sonra. Zaten ben çocuklarımın konusunda kararlı ve sert tutum sergilediğim için her defasında bu yüzden kavga çıktı. Bana akşam annemle uğraşmaktan vazgeç her yaptığı şey gözüne batmasın artık bıktım çünkü değişmiyor işte ne yaparsan yap değişmiyor. Babaannesi ne yapayım koca kadını senin gibi uyarayım mı hoş uyarsamda anlayacak insan nerede ki karşımda dedi.

Çocuğunuz şiddet gördüğünde sesini cikarmazsaniz çocuğunuz bunu normal birsey olarak algilayacak.
Öğretmen ve başkası çocuğunuzun kulağını çekemez.
Çocuk yaramaz olmaz , anlasilamayan çocuk olur.
Çocuk neden o hareketleri yapıyor bence bunu anlamak lazım önce.
Demem o ki kulakta yara olmasa da kulağını çekemez

Çok haklısınız, zaten bende aynen böyle düşünüyorum ama ya kendimi anlatamadım ya da anlamak istemedi bazı arkadaşlar anneliğime kadar laf eden oldu maalesef ki. Kulağını çekemeceğini ya da bağırmak vs... gibi şeyleri yapamayacağını defalarca söyledim fakat benim inadıma sırf beni kızdırmak evimizde huzursuzluk çıkarmak adına bile isteye inadına tekrarladı. Belki yara var dersem en azından bundan anlar diye düşündüm sadece. Yoksa çocuklarıma değer vermememden ya da eğtimi şeklimin şiddetten yana olmasından kaynaklı bir durum değil.

sadece başını okudm vee cwp veriyorum. benm kaynvalidem bırak kulağnı çekmeyi sesini yükseltse dahi bida göstermem torununu. o kim oluyor??? izn vermeyn böyle şeylere. sz çocuğnuza ne kadar değer verirsenz başkalarıda o kadar değer verir

Sizi tanımıyorum. Anneliğinizle alakalı bir şey söylemek haddim değil.
Ama son dönemlerde basına yansıyan ne kadar şiddet, taciz vakası varsa; bunların hepsindeki çocukların aslında bu davranışları karşılarındakinin hakkı olarak gördüklerini fark ediyoruz (çocukların verdikleri ifadelerden).
Ben sizinle alakalı değil genel olarak bunu söyledim. Mutlaka çocuk bunun olumsuz bir şey olduğunu fark etmeli demek istedim.
Yoksa asla sizi kırmak gibi bir niyetim olamaz.

Valla arkadaslar sızler nasıl boyle musade edebılıyorsunuz ben anlamıyorum
Ben cocugumu ne kocama vurdururum ne anneme ne babama ne ılerıdekı kardesıne
Yemez yanı yaramazlık yaptı dıye kulak cekmelerı , popolarına şaplatmaları
Biraz cızgınızı saglam cekın yahu
Ben olsam napardım bılıyormusun
eger cekme anını gorseydım muhtemelen refleksle bende o kadının elıne sarılırdım , gormedıysemde ceker gıderdım

Siz kendinizde muhtemelen şiddet uyguladıgınız için size abes gelmıyor, ben oglumun bır buyuk tarafından kulagının cekıldıgını gorsem sabaha kadar aglarım uzuntuden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…