- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Ahhh işte bu kafayı fotokopiyle çoğaltabilseydik keşke, Nasıl da yaşanılabilir bir yer olurdu memleket deBize ne diyorum ben de. İnsanların özel hayatlarını tartışmak bize düşmez. İsteyen istediği yerinin keyfine yaşar herkesin kendi hayatı. Kim nasıl seviyorsa öyle yaşasın.
Nikahsiz yasayan biri yazar mi sence. Boyle genel sorunlar dert diye acilmasin.
Ayy lanet olsun kuzennize ve onun gibilere kesin yasak birlikteliktir yoksa niye nikahsiz olsun ayrica onun ismi nikahsiz birliktelik degil zinaa bence once bunu bilmesi lazimbilmiyorum. 6 yıldır filan yaşıyorlarmış.adam istemeye geldi...sonra yine beraber yaşıyorlar.bu durumda istemek de anlamsız olmuş dedi bazı aile üyeleri....geçmişte yaşadığı yılları yok saymış dediler. merak ettim insanalrın durumlarını
önce yazdım şimdi gördüm sizin yorumunuzu
neden yazmayayım ki
devlet sırrı mı
iş yerimdekiler de aileler de biliyordu nikahsız yaşadığımızı kime ne
üstüne düğün yaptık herkes de geldi bizim birlikte yaşadığımızı bildikleri halde
Ayy lanet olsun kuzennize ve onun gibilere kesin yasak birlikteliktir yoksa niye nikahsiz olsun ayrica onun ismi nikahsiz birliktelik degil zinaa bence once bunu bilmesi lazim
Ayy lanet olsun kuzennize ve onun gibilere kesin yasak birlikteliktir yoksa niye nikahsiz olsun ayrica onun ismi nikahsiz birliktelik degil zinaa bence once bunu bilmesi lazim
canım benim rahmetli amcamın. Hayırsız bir kızı var bu durumda kendisi 23 yaşında 45 yaşındaki 5 çocuklu adama kaçtı. Kaçtığında adamın karısı 2 ay önce ikiz bebek doğurmuştu. Adam bunda da yaptı bir çocuk hiç kimse konuşmuyordu işe annesi de dahildi. Adam bunları almış gezdirçişnetmiş anasıyla ikisini benim iş yerim var şöyle zenginim bilmem ne demiş. Bu geeizekalılarda parayı görünce atlamış.annesi ve kızıyla konuşmuyorduk bu arada adam çulsuzun teki çıkıyor benim yengeye kredi falan çektiriyor amcamdan aldığı emekli maaşı vardı kredi ödenmeyince banka ona el koymuş. Adamda bunlara ev falan açmıyor tabiki kendi anasının evine götürüyor sonra babannem ve babam ve diğer amcalarım alalım bari eve abimin hatırı var dediler babannemin ıst katına aldılar onları bebek kuzenim birde yengem orada oturuyorlar adamın bununla hiç işi yok şimdi yeni bir salak avına çıkmıştır. Biz eve aldık ama konuşmuyoruz. Ay resmen bir konu da ben açsam yeriymiş yani. Neyse ben böyle bir durumu onaylamıyorum ama benim için sorun nikahsız olması falan değil. Adamın ondan 20 yaş büyük olmadı ve evli çocuklu olması. Ama yaşıtı bekar birine kaçsaydı da nikahsız yaşasaydı böyle davranmazdım heralde onların tercihi der geçerdim.Arkadaşlar kuzenim nikahsız biriyle yaşıyor ve kimse onunla konuşmuyor.Şahsen ben de onaylamam nikahsız hayatı ama kimseye de müdahale etmem.Nikahsız yaşayanınız var mı? Aileleriniz size karşı nasıllar? Merak ettim
nikah şart canım. yarın bir gün kanun önünde haklarını iddaa etmek içinArkadaşlar kuzenim nikahsız biriyle yaşıyor ve kimse onunla konuşmuyor.Şahsen ben de onaylamam nikahsız hayatı ama kimseye de müdahale etmem.Nikahsız yaşayanınız var mı? Aileleriniz size karşı nasıllar? Merak ettim
nikah şart canım. yarın bir gün kanun önünde haklarını iddaa etmek için
sosyal tarafı kişinin kendini baglarrKanun tarafından ziyade sosyal tarafını sormuştum.Onu biliyoruz teşekkür ederiz canım
sosyal tarafı kişinin kendini baglarr
kimseyi ilgilendirmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?