Resmi tatillerde çalışmaktan nefret ediyorum!

kubra8785

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
14
0
286
38
6 gün hem de cumartesi de tam gün (sabah 8-akşam 6) çalışıp, bir de hiç bir resmi tatilde izni olmayan var mı benim gibi? Ve ben evliyim... O kadar çok bunalıyorum ki bazen...

var.
ama ben cumartesi günü saat 3 te çıkıyorum

aynen,patronum 11 de geldi ve birazdan geri çıkacak.insan hiç olmazsa öğleden sonra yollar

bizimki içinde bayram seyran yok kızlar sabahın 8 nde dikildi tepeme bide durup durup 'bankalar tatilmi bugün yaaa' diye sormuyomu öldürcem adamı c.teside 5 e kadar burdayızzz

bizimki içinde bayram seyran yok kızlar sabahın 8 nde dikildi tepeme bide durup durup 'bankalar tatilmi bugün yaaa' diye sormuyomu öldürcem adamı c.teside 5 e kadar burdayızzz

şu ''bankalar tatil mi bugün yaa'' sorusundan bnde nefret ediorum :!

bende bende bende ama maalesef özelin cilvesi bu. şükür ki ben cumartesi 1 de çıkıyorum :18::18:

1 Mayıs ta bizim buralarda çok gösteri oluyo diye şirketi kapatıyolar
Bize de tatil oluyo mecburen
1 Mayısla teselli buluyorum bende napim

sabah 8,30 akşam 6 cumartesileri 1 de çıkıyorum. böyle özel günlerde izin yok malesef. ama çok bunalıyorum bazen

6 gün hem de cumartesi de tam gün (sabah 8-akşam 6) çalışıp, bir de hiç bir resmi tatilde izni olmayan var mı benim gibi? Ve ben evliyim... O kadar çok bunalıyorum ki bazen...

bennnnnnnnnnnnnnn

eşim cumartesi evde olup ben o gün tam gün çalışıyorum

ben ben ben ben bennnnnnnnnnnnnnn

sabah 8,30 akşam 7 00 c.tesi tam günnn (eğer patron insaf ederse 6da yolluyorrrr )
eşim c.tesi evdeeeeeeeeeeeee

bir işim var diye şükrediyorum amaaa eski işyerim sabah 9 akşam 7 ydi c.tesi yoktu amaaaa uzaga tasınınca cıktım ama pişmanım uzakta olsa c.tesi nimetmişşşş

ve ve ve ve burdaaaaa resmi tatil yokkkk

sabah 8:00 aksam 19:00 (belkı daha gec adamın ınsafına baglı hep son dk da ıs cıkarır )
cumartesıde bu sekılde
resmı gunlerde ızın yok
adaletsız dunya

İşte sırf bu sömürülme olayları yüzünden kadınların çalışmaya mecbur bırakıldığı bu sistemden nefret ediyorum! Çalışmak zorunda bırakılmaktan nefret ediyorum...

1 Mayıs ta bile izin yok biz işçi değiliz köleyiz.

Sabah 7.30 akşam 6,30 çalışıyorum ve çok bunalıyorum.

merhabalar,ben de bugün ve tüm resmi tatillerde çalışanlardanım.
sabah 8 akşam 6 çalışıyorum,cumrtesileri yok çok şükür.
gerçi ben yurtdışı ile çalıştığımdan işler normal seyrinde devam ediyor.
patrona tatil miyiz diye sorunca niye çocuk musunuz bayram kutlayacaksınız diyor:) işçi bayramında bile çalışıyoruz bazen. neyse ki mesai alıyoruz.

Arkadaşlar bizim patronda resmi tatili tanımayanlardan heee birşey daha söyleyeyim 1 Mayısta biz çalışıyoruz patronumuz bizim yerimize İşçi Bayramına gidiyor

İsci bayramında da 'niye işçi misiniz bayram kutlayacaksınız' diyecek zaar bu kadar da hıyar olunmazki arkadaş...kul hakkı diye bişey var

Bende resmi tatillerde çalışanlardanım
Sabah 8:30 akşam 7:30 c.tesi günleri 6' da çıkıyorum ama bide bana sorun nasıl çıkıyorum
1 Mayıs ta bile tatil yok ama bide işçi bayramı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…