Resmi tatillerde çalışmaktan nefret ediyorum!

Bu kadar uzun saatler çalışıp üstüne c.tesı de calısanların Allah yardmcısı olsun yazdklarınızı okurken işime şükrettm..

Ben de bir zamanlar öyleydim.Hafta içi çalış sabah 8 akşam 7 gibi gözükse de iş çıkar bir şey olur 8 sarkar 9 a sarkar.Full çalış cumartesi.Lanet olsun dedim çıktım daha da özel sektörde iş aramadım.

Ne bayramlar çalıştım ya.Hatırlıyorum da haksızlık hem de büyük haksızlık

Şimdide kamuya atanabilmek için devletin gözüne bakıyoruz.Hey allahım hiç kolayı yok bu işlerin galiba

kesinlikle bari resmi tatiller uygulansın ya ama yok. bu patronlar bizi öldürmek istiyor kesinlikle

:26: uuuvvv tek amele ben değilmişim... Bu acı paylaştıkça büyüyormuş be kızlar

bende aynı durumdayım malesef
6 gün 8,30-20,00 gelde iş yerini çalışmayı sev
bende evliyim ve birde çocugum var sen erken çık diyen olmaz hayatta beraber kapatırız sanki ortaklarıyım

Aynen bende oyle ozek sektorde calıstım normal cıkısı saatım 6.30du guya. Ama 8 9 bazen eve 10da geldıgımı bılırım. Cumartesı sabahtan gelırsın bellı bır cıkıs saatın yok ıslere gore. ozel sektor bezdırdı sımdı atanmayı beklıyorum ah bı hazıran gelse...

evet evet biride benim malesf
sokaklar insandan geçilmezken çalışıorum :84::84:

nefret ediyorum illallah diyorum Allah böyle patronların iki yakasını bir araya getırmesin diyorum bugün yetti canıma yemın ederım sinirden basım agrıyor resmen en son resmı tatılde patrora kaca kadar calıscaz dıye sormak ıcın aradım dedıkı yasemın resmı tatıllerde yarım gun calısıyoruz bunu bılıyosun dedı kapattı bugun de aradım kacta cıkıcaz dıye sormak için ben senı arıycam dedı saat 10 dan berı hala arıycak hıc dusunme yok madem yarım gun calısıyoruz resmı tatıllerde bu ne pekı ben bu kıza boyle dedım boyle anlastık plan yaptımı cocguyla vakıt gecırmenın hayalını kurdumu dıye duşunur ınsan ben 40 derece atesle ıkı gunluk raporumu bırakıp hasta hasta magdur olmasınlar aman surat asmasınlar dıye işe gelıyorum onlar benım hakkım olan koskoca T.C. Devletının bana verdıgı hakkı elımden alıyor özel sektörmüş patronmus suymus buymus Allaha havale edıyorum hepsini her seyı

daha kötüleri var canım bende sabah 8,5 aksam 6,5 çalışıyordum şimdi ben bi teknik serviste çalışıyorum 3 bayan var beniimle birlikte gerisi erkek bayanlar evli ve çocukları var diye normal saatte çıkıyolar ben evliyim ama çocugum yok diye ben 9 da gelip 7 de çıkıyorum sadece bana özel yaz saati uygulaması allahtan revamı bak bide bugun 23 nisan herkes 4 de gitti ben daha burdayım malesef borcumuz olduğu için çalışmak zorundayım
Allah borcu olan herkese yardım etsin

bu durumdaki arkadaşlara Allah kolaylık versin çok zor. ben 5 gün çalışıyorum o bile fazla geliyor bazen

Evet bende varım cumartesi, resmi tatil, 1 mayıs farketmiyor. Sabah 9 akşam 7.30. Çalışmaktan soğudum. Böyle olunca insan işyerini, çalışmayı nasıl sevebilir ki. Sabahtan beri izin verir diye adamın gözünün içine bakıyroum ama nerdeeee

Böyle işyerleri hayattan soğutur adamı, bir süre böyle çalışmıştım da Allahım ne kadar mutsuzdum şimdi 8 5 im çok şükür.

valla kızlar bende aynı durumdayım... bende bugün çalıştım.. grip başlangıcıydım üstelik... saat 14.00 gibi izin verdide insan el-insaf diyor bazen... 1 gün çalışmakla hiçkimse dünyayı kurtaramaz bunu anlamıyorlarmı bilmiorum.. gerçekten inanılmaz derecede motivasyon u kırıyor bu haller... işe gitmek bile istemiyorum bazen... sırf bu yüzden işten çıkabilirim... ve bugün karar verdim temmuzdaki kpss'ye hazırlanacam... u iş böyle olmazz... evliyim çocuğum yok ama çocuk olunca nasıl olur böylesi hiç düşünmek bile istemiyorum...

bende varımmm halime şükretmeye çalışıyorum,işsizleri düşünüyorum ama olmuyor,sabah 8 akşam 6 git-gel ,gel-git hep aynı şeyler,yorgunluktan zaten başka bişey yapmaya vakit kalmıyor.bırak işten soğumayı,hayattan soğuyor,böyle olunca.Allah sabır versin hepimize,yapacak bişey yok sanırım....

Sabah 9 akşam 6. . her gün 1,5 saat yol 3 saat yollarda Allah'tan cumartesi çalışmıyoruz ama resmi tatillerde çalışıyoruz. . Patroncuğum diyor ki zengin olanlar tatil yapar Kendisi cami önünde dilenci sanki

Bende talihsizlerdenim , haftada 6 gün yetmez resmi tatillerde de çalışıyorum. Off of deli çıkıcam sonunda

Bizim resmi tatillerde iş yok, ama resmen süründürüyor bir gün önceden. 22 nisan günü 'yarını tatil mi yapsak, yapmasak mı' moduna girip üzerinde egomuzu o kadar tatmin etti ki, patlamamak için kendimi çok zor tuttum. 1 mayısta da tatil olacak, ama önceki gün yine yapmadığını bırakmaz..

neyse okudukça yine halime şükrettim, sabah 9 akşam 6, ve cumartesileri iş yok en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…