Resmi tatillerde çalışmaktan nefret ediyorum!

yarın 1 mayıs ve ben yine çalışıyorum. sinirimden ölcem şimdi. öfkem boğazımda. bide benimle inatlaşmaz mı yarın resmi tatil değil diye. offffffffffffffffff

23 Nisanda lütfettiler gelmedik,yarın çalışıyoruz. iki tatilin arasında bir hafta var ya ölse vermez. sanki bir gün daha tatil yapsak şirket batacak.

Son düzenleme:
"Yarın nasılsa RESMİ tatil,yoğunluk olmaz eşimin dedesi hastanede oralarda olsam iyi olur, sakıncası yoksa " dedim.
Durumu önceden biliyordu müdürüm " tamam" dedi. Yoksa kendi kendine benim hakkımı vereceği yoktu.

Gerçekten bu insanların yedikleri hakkın haddi hesabı yok.
Bir günlük bir anlayış, ferahlama o çalışanı oraya belki 3 ay istekli getirtecek bunu düşünmüyorlar.

Son düzenleme:
bu sadece haksızlık. madem çalıştıyorusun çift yevmiyeyide vermelisin ama nerdeeee.

Hem cumartesi yalvar yakar 3e kadar çalışıyoruz hem de resmi tatillerde konusu bile açılmıyor ama dini bayramlarda arife günü bile tatil..Ama gelin görün ki insanlar küçücük çocuklarının 23 nisan gösterilerini kaçırıyorlar hangi sebeple şirkette boş boş oturmak için

Konu sahibi olarak, bir resmi tatil arefesinde daha buradayım!!!

Evet, yarın RESMİ tatil amma ve lakin tahmin ettiğiniz gibi ben yine tam gün çalışacağım... Bir arkadaşımız yazmış, arefe günleri tatil diye... Ben arefe günleri de tam gün çalışıyorum..

Belki 1 gün... Ama inanın yani inansınlar tüm özel şirket patronları, o 1 günde insan öyle çok rahatlayacak ki ertesi gün işine seve seve gelecek.. Yarın benim yapacağım gibi zorla değil!!!

Kızlar, Allah yardımcınız olsun. Ben de ailemin isteğiyle öğretmen oldum, annem hep ilerde ailen olunca bu tatillerin kıymetini anlarsın derdi. Şu an bana hiç bir şey ifade etmiyor çünkü yetiştirmem gereken bişey yok. Amaçsızca gidip geliyorum işte.

çok sinirliyim eşim tatil ve ben akşam 7'ye kadar çalışıyorum, ne olurdu sanki bir gün nefes alsaydık( birde sabah nasıl geldin diye soruyorlar, çünkü bütün yollar kapalı, bütün seferler iptal, sanki dalga geçiyorlar( ah devlet kapısı bir gün bize de nasip olur musun ki??

resmi tatil evet.! ama yine çoğunluk çalışıyor. şirket sahipleri bir gün çalıştırmasa batacak sanki. sabahtan beri boş duruyorum yemin ederim

1 mayıs ve bende çalışıyorum hep de çalıştım. 23 nisan çocuk bayramı adam bayramı değil derler. Eyvallah deriz. Ee işte bizden iyi işçi emekçi olur mu diyoruz. Sessizlik. Neyse isyan bayraklarımı çektim de takan yok. Olsa tatilde olurdum.

valla bugün ofisteyim... ama bugün bile ofise çağırdığı için adama içten içe pislik yapasım var... şöyle ki bugün beni çağırmış olabilir ama bende elimden geldiğince kaytarıyorum... sabahtan beri daha bir iş yapmadım... onun iş gücü benim, benim istediğim olmuyorsa onunda istediği olmayacak işte hıh...

Herkes bu mantıkta takılıyor işte internete, oraya, buraya. Yani patron adam insanları resmi tatilde işe getirince çalıştırabileceğini sanıyor.

hayır birde işin garibi bizi tatil günü çağıran adam saat kaç oldu hala ortalıkta yok.... bizim yerimize kutlamalaramı katılıyor nedir anlamadım ki....

İyi de arada bir fark var unutuyorsun. O patron sen çalışan

birde öyle birşey var evet elimde olsa adamdan hesap soracam neden hala gelmedin işe diye... hayır yani 1 günlük çalışmayla dünyamı kurtarılıyor onuda anlamadım ben... hay ben böyle adamlara...

İstanbulda neredeyse bütün toplu taşımalar bugün iptal olduğu için, ben de tatilim. lütfetti beyfendi, "sen gelme bari'' dedi.. diğer herkes çalışıyor.. köprüyü yürüyerek geçemeyeceğimi anlamış olmalı

al benden de okadar sadece 29 ekim günü çalışmıyorum diğer resmi tatiller full cumartesi fulll bunalıyorum her akşam çıkım 6-7 yi buluyor isyanlardayım millet çarşı pazar kahvaltı salonu gezerken ben köle gibi çalış paşam...

tüm memur arkadaşlardan özür dileyerek;

güya işçi bayramı, memurlar tatil-işçiler iş başında

isyeeeeaaannnn

her türlü resmi tatilde çalışıyorum artı cumartesi de çalışıyorum.
hatta bu resmi tatillerde çoğu kez daha yoğun çalışıyorum.
şimdi de işyerindeyim. nasıl bunaldım anlatamam. bir saat ara verdik, forumda vakit geçiriyorum. bir an önce 6 olsa da kaçsak. 8'de geldim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…