Resmi tatillerde çalışmaktan nefret ediyorum!

bende bu işe gireli 5 ay oluyor ama beni bezdirdiler sabah 8,30 akşam 7 sözdeee çıkmam 8 c.tesideeeeeee çalışıorummmm
resmi tatil yokkkk bugün olduğu gibi işteyizzzzzz
bir bayramlarda varmış lütfetti paşammmm
dün birde beni odasına çağırım beklentisinin altındaymısım 1 ay veriomuş banaaaaa
yokyaaaaaa bende başka bir iş bakarım sanada
kahrolsun patron miletti
işçiyiz haklıyız söke söke alırızzzz

nefret ettiiiimmm

Yine cikis saatleriniz belli kizlar ya benim cikis saatim bile belli degil 7.30 8 ooo bunalttilar insanlari hele resmi tatiller yokmu o gun daha sinirli oluyorm normalde cift maas yatmasi lazim o gun icin ama oda yok calismadi gosteriyolar..

kızlar su anda haftasonu tatil olan saati belli olan bir işim var aama önceden bende aksam 9 da bile cıktıgımı hatırlıyorum resni tatil yok vs vs vs ama insan hep daha fazlasını istıyor unutmayın:44:memnun olmuyor hiçbirşeyden, bende su anda mesela hiç çalışmak istemiyorum ama zorunluyum bazı sebeplerden dolayı o yüzden kendinizi daha fazla üzmemek için bu durumu kabullenin derim

aynen canım benımde haftasonum yok resmı tatıller var çalışma saatlerim belli ama keşke okuyup öğretmen olsaydım da yarım gün çalışsaydım diyorum..
ee insan hep fazlasını istiyor gerçektennn

6 gün hem de cumartesi de tam gün (sabah 8-akşam 6) çalışıp, bir de hiç bir resmi tatilde izni olmayan var mı benim gibi? Ve ben evliyim... O kadar çok bunalıyorum ki bazen...

canım bu dert bizdede var eşimin hafta sonu bayram resmi tatil hiç bişeyi yok 12_24 çalışıyor devlet memuru.......
eşimin işide bayağı ağır çok yoruluyor

kalmışki sen bayansın evlisin başka sorumlulukların var
ne diyim Allah gücüne güç katsın kolaylık nasip etsin

resmi tatillerde çalışırsan çift yövmiye alırsın..çalışmadı göstermek zaten direk suç.bir insanın günde ve haftada kaç saat çalıştırılabileceği yasalarla belirlenmiş ve bunlarda fazla çalıştırmak angaryaya giriyor vede ayrıca anayasa ya göre angarya da suç..araştırın... bende bunları öğrenmek zorunda kaldım..

perşmebe günleri hariç her gün çalışıyorum sabah 9 akşam 7 ve dersim varsa sabah 9 akşam 10 hafta sonları sabah 8 akşam 7 ders varsa sabah 8 akşam 10 resmi tatil yok üç kuruş maaş

patron milleti harbiden bi tuhaf bana da diyor ketumsun hiçbişey paylaşmıyon sanane ya benim özelimden yok kendimi soyutluyormuşum soğukmuşum sanane yahu sanane

kizlar allah yardimciniz olsun cok zor inanki bizim turkler her yerde ayni ozel gunlerde her yer kapali ama bizim turk is yeri sahipleri full acik tutar iscileride calistirir sirf bu yuzden kendimi gelistirdim gecenlerde arkadas dedi turk okula ogretmen ariyorlar basvur aman aman yabancilarin yaninda calismak hem stressiz hemde binkat daha anlayislilar ustelik resmi tatilde calismak istermisin diye sorarlar ustune ustelik calisirsan eger 2 kat alirsin maasini birkere calisdim ozel gunde turkun isyerinde 3 arkadas servise bakdik basdan iyi paraya anlasdik is bitince kadin dilenciye para verir gibi para veriyor abla yanlis verdin parayi dedik dedigi lafa bakin umdugum rakamin ustune cikamadik bununla idare edin sanki bizim sucumuz ustelik yalan tek acik o is yeriydi ve yabancilar cilginca alis veris yaptilar ne limiti binleri acti kazandigi ama malesef durum boyle mecbur Kabul ettik verdigi parayi sonraki gunler yalvardi ama giden kim

benim eşim de aynı şekilde çalışıyor malesef allah yardımcıları olsun çok zor eve gelince yorgunluktan komada gibi uyuyor

6 gün hem de cumartesi de tam gün (sabah 8-akşam 6) çalışıp, bir de hiç bir resmi tatilde izni olmayan var mı benim gibi? Ve ben evliyim... O kadar çok bunalıyorum ki bazen...

bende dr asistaniyim resmi tatillerdde calisiyozrum hatta patron musveddesi yilbasi ertesi gunu bile cagirdi

9:30 19:00 cteside 17:30 cikiyorum

şu ''bankalar tatil mi bugün yaa'' sorusundan bnde nefret ediorum :!

çalıştığımız kimse çalışmıyor. ama biz yine çalışıyoruz. her an işi bırakabilirim bu sinirle. zaten doluyum sana karşı patron. adamı hasta ediyorsun

bnde özel sektörde çalışıyorum haftaiçi 08:00 -18:00 çıkıyorum resmi tatillerde çalısıyoruz ama mesai alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…