kızlar su anda haftasonu tatil olan saati belli olan bir işim var aama önceden bende aksam 9 da bile cıktıgımı hatırlıyorum resni tatil yok vs vs vs ama insan hep daha fazlasını istıyor unutmayın:44:memnun olmuyor hiçbirşeyden, bende su anda mesela hiç çalışmak istemiyorumama zorunluyum bazı sebeplerden dolayı o yüzden kendinizi daha fazla üzmemek için bu durumu kabullenin derim
6 gün hem de cumartesi de tam gün (sabah 8-akşam 6) çalışıp, bir de hiç bir resmi tatilde izni olmayan var mı benim gibi? Ve ben evliyim... O kadar çok bunalıyorum ki bazen...
hanımlar bugün çalışıyor musunuz?
bugün resmi tatil ama ben işteyim
bende bu işe gireli 5 ay oluyor ama beni bezdirdiler sabah 8,30 akşam 7 sözdeee çıkmam 8c.tesideeeeeee çalışıorummmm
resmi tatil yokkkk bugün olduğu gibi işteyizzzzzz
bir bayramlarda varmış lütfetti paşammmm
dün birde beni odasına çağırım beklentisinin altındaymısım 1 ay veriomuş banaaaaa
yokyaaaaaa bende başka bir iş bakarım sanada
kahrolsun patron miletti
işçiyiz haklıyız söke söke alırızzzz
nefret ettiiiimmm
perşmebe günleri hariç her gün çalışıyorum sabah 9 akşam 7 ve dersim varsa sabah 9 akşam 10 hafta sonları sabah 8 akşam 7 ders varsa sabah 8 akşam 10 resmi tatil yok üç kuruş maaş
uf senin daha zormuş. Allah güç kuvvet versin
canım bu dert bizdede var eşimin hafta sonu bayram resmi tatil hiç bişeyi yok 12_24 çalışıyor devlet memuru.......
eşimin işide bayağı ağır çok yoruluyor
kalmışki sen bayansın evlisin başka sorumlulukların var
ne diyim Allah gücüne güç katsın kolaylık nasip etsin
6 gün hem de cumartesi de tam gün (sabah 8-akşam 6) çalışıp, bir de hiç bir resmi tatilde izni olmayan var mı benim gibi? Ve ben evliyim... O kadar çok bunalıyorum ki bazen...
şu ''bankalar tatil mi bugün yaa'' sorusundan bnde nefret ediorum :!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?