revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

karazeytinin burnuuuu süper. istanbulda olan mutlaka o doktora gitmeliiiii

canım çok teşekkür ederim. beğendiysen ne mutlu bana ben de en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. gerçekten istediğim gibi burna sahip oldum. daha güzelleri tüm isteyenlerin olur inşallah. benim gibi herkesin de mutlu olmasını çok isterim.sevgiler

en zor donem doktora karar verme donemi yardımcı olmak lazım herkese... bide ben görsem ufuk bilkayın yaptığı burunları çok az senn bildiğin varmı burda ki kızlardan ..

en zor donem doktora karar verme donemi yardımcı olmak lazım herkese... bide ben görsem ufuk bilkayın yaptığı burunları çok az senn bildiğin varmı burda ki kızlardan ..

canım dediğin gibi çok az burada fazla hastası yok. ama bence sen randevu al direk görüş canım. gerekirse oradaki izlenimlerine göre araştırma yaparsın. burası fikir verir sadece. en iyisi yine bire bir görüşmen. belki görüşmede içine siner.ay inşallah sen de istediğin bir burna sahip olursun.

ben AYIN 17SİNE randevu aldım bakalım gördüm yaptıklarını ufuk beyin ama çok koyan yok resim. Iyi işi ama ücret ucuk önemli konulardan biri bu

Son düzenleme:
ucuk dediğin ne kadarki :26: Bence en iyisimi yüz yüze görüşmen ama yine de iyi araştır canım.doktor seçimi gerçekten zor aşama.

ya izmirde o kadar çok tafsiye edilen yokki bakıyorum hergün ufuk bey. Adnan menderes var dokuz eyllde. Onlar sadece .. 3 den başlar bana vereceği fiyat

ya izmirde o kadar çok tafsiye edilen yokki bakıyorum hergün ufuk bey. Adnan menderes var dokuz eyllde. Onlar sadece .. 3 den başlar bana vereceği fiyat

işte izmir de olunca kısıtlı tabi canım. keşke istanbula gelebilseydin görüşeceğin çok dr var en azından.içine hangisi sinerse ona olurdun:26:

evet istanbuldayım bircok doktor var kafamda ve hepsini arastırmaya calısmak bile baslı basına bi ismis yogun mesai harcıyorum su forumda :) sen revizyon ameliyatımı oldun asmen3535 ?

ben olmadım o kişiye ama izmirde doktor bulamazsam o kişiye olmak için istanbula gelebilirim.yaptığı burunları gördüm çok iyi iş çıkarmış.boşuna arayış içindesin

mrb kızlar bende serdar öztürke ameliyat oldum ama burnumu begenmıyorum bu grupta revizyon olupta memnun olan varmı yardımcı olursanız sewinrm...

istanbulda yaşıyorsan eğer,
yakup avsar ve emre ilhanı düşün derim canım
revizyona bile 7 bin istediklerini söyledi yapan arkadaşlar.etik bir doktor revizyon ameliyatına en fazla bin alıyor ama malasef paragözlülükle sergiliyorlar marifetlerini.az para az iş çok parayla çok iş yapıyor doktorlar..yazık tacirlikten öteye gidemiyor bir çoğu

revizyon 15bine yaptı diyen var 7bine diyen var en az 7bine yapıyormuş size maliyeti ne oldu.bende doktor arıyorum ama o fiyatlarda değil tabi.sadece merak ettim

öyle bir iniyorki benim 3 ay sonra ağzıma girmek üzere yine..malesef

revizyon fiyatı ne kadar barış çakırda.

bende izmirde mustafa yılmaza oldum am memnun değilim ucu düştü .domuzcuk gibiyim yanı.revizyon için doktor arıyorum acıllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…