karazeytinin burnuuuu süper. istanbulda olan mutlaka o doktora gitmeliiiii
canım çok teşekkür ederim. beğendiysen ne mutlu banaben de en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. gerçekten istediğim gibi burna sahip oldum. daha güzelleri tüm isteyenlerin olur inşallah. benim gibi herkesin de mutlu olmasını çok isterim.sevgiler
en zor donem doktora karar verme donemi yardımcı olmak lazım herkese... bide ben görsem ufuk bilkayın yaptığı burunları çok az senn bildiğin varmı burda ki kızlardan ..
canım dediğin gibi çok az burada fazla hastası yok. Ama bence sen randevu al direk görüş canım. Gerekirse oradaki izlenimlerine göre araştırma yaparsın. Burası fikir verir sadece. En iyisi yine bire bir görüşmen. Belki görüşmede içine siner.ay inşallah sen de istediğin bir burna sahip olursun.
ben AYIN 17SİNE randevu aldım bakalım gördüm yaptıklarını ufuk beyin ama çok koyan yok resim. Iyi işi ama ücret ucuk önemli konulardan biri bu
ucuk dediğin ne kadarki :26: Bence en iyisimi yüz yüze görüşmen ama yine de iyi araştır canım.doktor seçimi gerçekten zor aşama.
ya izmirde o kadar çok tafsiye edilen yokki bakıyorum hergün ufuk bey. Adnan menderes var dokuz eyllde. Onlar sadece .. 3 den başlar bana vereceği fiyat
işte izmir de olunca kısıtlı tabi canım. Keşke istanbula gelebilseydin görüşeceğin çok dr var en azından.içine hangisi sinerse ona olurdun:26:
kimse yokmu(((((((((((((((((((((((((8888888888
emre ilhana ol istanbuldaysan
evet istanbuldayım bircok doktor var kafamda ve hepsini arastırmaya calısmak bile baslı basına bi ismis yogun mesai harcıyorum su forumda :) sen revizyon ameliyatımı oldun asmen3535 ?
revizyona bile 7 bin istediklerini söyledi yapan arkadaşlar.etik bir doktor revizyon ameliyatına en fazla bin alıyor ama malasef paragözlülükle sergiliyorlar marifetlerini.az para az iş çok parayla çok iş yapıyor doktorlar..yazık tacirlikten öteye gidemiyor bir çoğuistanbulda yaşıyorsan eğer,
yakup avsar ve emre ilhanı düşün derim canım
Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
öyle bir iniyorki benim 3 ay sonra ağzıma girmek üzere yine..malesefestetik olduğu belli oluyor.revizyonla burun ucunu aşağı indirticem.burada bakıyorumda herkesin burnu belli bir süre sonra iniyor.doktora küçük ve kalkık olsun deyince nasıl oluyorda burun belli bir süre sonra iniyor. benim bir aylık artık inmez diye düşünüyorum.offya keşke inse ama inmeez.
merhaba merve özel mesaj atamadıgımdan burdan yazıyorum. benm burnumda kückken düstm kıkırdak bile yoktu. BARIŞ ÇAKIR vucudumdan yedek kıkırdk kemik alıp amelyt yaptı ve suan cok mutluyum .dedgim gibi kesnlkle BARIŞ ÇAKIR'ı tavsiye ediyorum.aklına baaska takılan bişe olursa yazabilrsn.
kafam çok karışık en iyi revizyon doktoru istanbuldaki kim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?