revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

hala mi sakinlesmedin kiz sen mutluyum her kez olsun insallah mutlu olalim guzel olalim sinirlenmeyelim bos yere sinrilerimizi koruyalim kizlar tsk ler opucuklerine

Son düzenleme:
hala mi sakinlesmedin kiz sen mutluyum her kez olsun insallah mutlu olalim guzel olalim sinirlenmeyelim bos yere sinrilerimizi koruyalim kizlar tsk ler opucuklerine

Bilmem farkındamısın ama baydın artık. Pardon ama sakız gibi uzatıp duruyorsun. Benden artık cidden cvp yok sana çünkü sen kendini hep haklı gören bir kişisin başın sıkışıncada başka doktorları karalamaya calışıyorsun.Bu bana ters. ıyi geceler sabahlar whatever.

Son düzenleme:
hepinize günaydın hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar .kızlar topiğin başlığındada olduğu gibi revizyonda başarılı doktorları konuşuyoruz öğreniyoruz burda Emre beyde yakup beyde çok başarılı ikiside bence biri çok daha iyi diyemeyeceğim benim fikrim isteyen gider görür tanışır kimin içine hangi doktor sinerse onu yaptırır deneyimli arkadaşlarımızda deneyimlerinden ve memnun oldukları revizyon burunlarından bahsederler bize fikir olur.yakup avşar çok başarılı kesinlikle kendi bulduğu bir tekniği dünyaya bu teknikle ilgili alacağı patenti öğretecek iyi bi doktor ama arada şöyle bir ayrıntı var biz burda ilk operasyondan bahsetmiyoruz revizyondan bahsediyoruz her doktor ilk ameliyatta %90 başarılı olur zetan ama önemli olan revizyonda başarılı doktor kim ben herhangi bi doktoru savunmuyorum çünkü bu iki doktorada henüz burnumu yaptırmadım sadece burdaki incelemelerime göre emre beye revizyon olan çok çok fazla yakup beye göre ve sonuçlarıda ortada .yine söylüyorum kesinlikle ikisiide iyi doktorlar bence ama revizyon sayısı en fazla gördüğüm emre bey.

buarada cance burnun çok güzel gerçekten daha öncede söyledim yüzüne çok gitmiş yakup bey profosyonel çok başarılı neler yaptığı ortada zaten önemli olan başta senin beğenmen ama cevonun burnunuda gördük kızın burnu neydi ne oldu bu başarıyıda gözardı etmememiz gerekli bence....

Askask cnm senin kaçıncı ameliyatın olacak? Umarım benim yaşadıklarımı asla yaşamazsın... ben seninkinin çok iyi olacağından eminim içini ferah tut.. evet revizyon ameliyatı %50 şanstır ..çünkü her ameliyatta skar dokusu kemiğe daha da yapışıyor ve ameliyat zorlaşıyor....Yakup Bey'in revizyona daga fazla para istemesinin sebebi bu.. çünkü operasyon daha da zorlaşıyor.. Ben doktorumun ilk yaptığı ve revizyon yaptığı burunları muayanesinde canlı olarak gördüm..beğenmiştim .. çok araştırdım memnun kaldım.. ayrıca cevocum emre ilhan sana müthiş bir burun yapmış çok başarılı bence de.. yakup bey de keza öyle

Teşekkür ederim canım...buyrunnnnnnnnn....

Canım Acıbademde oldum..Benimkisi oldukça ekstrem bir ameliyattı..Direkt burdan fiyat söylemem doğru olmaz sanıyorum..Ama yapılan işleme göre çok ama çok uygun bir fiyat olduğunu söyleyebilirim...Emre beyin 1. 2. 3. ameliyatlarda sabit bir fiyat aralığı var...Pek değişmiyor..Çok teşekkür ederim ayrıca yorumun için...

canım ben iki kez oldum sonuç hüsran ikincisini olalı 6 ay olacak 1 hafta sonra bi 6 ay daha beklemem gerekiyormuş 3.sü için bakalım güzel duaların için teşekkür ederim inşallah bukez kurtulurum ama inan hiç ümidim yok artık hiççççççççççç

canım eğer ben kurtulduysam emin ol sen de kurtulursun..hiç bozma moralini..sadece doğru kararlar vermeye çalış..

evet ben de kurtulduysam mostmore gibi :) just believe!!guclubacismile

Böyle düşünme canım bence seninde güzel bir burnun olacak artık ümidini yitirme benim burunda pek iyi durumda değil ama ben inanıyorum benimde güzel bir burnum olacağına.opuyorumnanaktan

evet ben de kurtulduysam mostmore gibi :) just believe!!guclubacismile

canım ya sen de baya bi acı çekmişin zamanında..ama çok şükür kurtulduk..gerçi benim daha tam açılmadı burun ama...darısı isteyenlerin başına..ama var ya o ilk 2 gün hiç geçmek bilmio resmen kabus..bin pişman oluorm her seferinde o ilk 2 gün..ağrı sızı of of..

bende inşallah hayırlısıyla olmak istiyorum.emre beye güveniyorum şuan tamamen ona odaklanmışım nedense.. tabi sizin buruncuklarınız sayesinde

canım eğer ben kurtulduysam emin ol sen de kurtulursun..hiç bozma moralini..sadece doğru kararlar vermeye çalış..

mostmore,pelusatugce,carmex çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz destek için inşallah söylediğiniz gibi olur ve benimde burnum düzelir inşallah isteyen herkesin. a.s.

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir bu forumu takip ediyorum sonunda üye olup yazmaya karar verdim. Ben 9 ay önce Mersin'de bir kbb doktoruna deviasyon ve estetik ameliyatı oldum. Şimdi çok pişmanım. O kadar çok hata var ki hangi birini saysam bilemiyorum. Burnumun sırt kemiği tam ortada değil, eğrilik var. Burnumun sol yanı ilginç bi şekilde kavisli. Nefesimi kolaylaştırmak amacıyla burun kanatlarıma dolgu koymuş, şiş ve düzensiz duruyolar. Burnumun ucundaki kıkırdakları yeterince oymadığı için eğri bir çıkıntı var ve ucu sola doğru eğrildi. Üstelik ortasında ve ucunda ayrı şiş bir parça varmış gibi duruyor. Eski burnum biraz kemerliydi ama kesinlikle daha güzeldi. Revizyon ameliyatı olmak istiyorum ama kesinlikle aynı doktora gitmem. Zaten benden hemen sonra ona ameliyat olan arkadaşımın burnunu da pek beğenmedim. Mümkünse Ankara'da bir estetik cerraha gitmek istiyorum. Şu an aklımda Prof. Dr. Kutlu Sevin ve Dr. Zühtü Demir var. Başka önerisi olan var mı acaba?

tatlım ben 3 kere amelyt olmuş biri olarak kendi dr umu önericem ama karar senin tabi..bak ben de 2. amelytımı emre bey düşünüodm izmirde olsun diyerek gitmedm..sonradan kafamı tahtalara vurdum... revizyon ameliyatı bu herkes yapamaz bence..sen yine de iyice araştır cnm.. dediğn dr ları ismen duydum sadece.. ankara oldğu için bilmiorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…