heee heee aynen öyle hee heeeeee blah blah blah. Mutlumusun şimdi Yakup Avşarın bir numaralı hastası. :) yeterki sen mutluuuuuuuuuuuuuuu ol şekerim ben sinirli olmasamda oldğumu kabul ederim. :)))
Cevoo canım sana baştan sona katılıyorum. :lepi::hooray:
ve her doktorun tabiki memnun olmayan hastası olacak ve her doktorun tüm hastaları kkya takılmıyor herhalde ondan yakup avşarın burda yoksa bile realde vardır memnun olmayan hastası sevgili canceCıYıM. Kocaman öptüm nanaklardan. kafamçokkarıştı
hala mi sakinlesmedin kiz sen mutluyum her kez olsun insallah mutlu olalim guzel olalim sinirlenmeyelim bos yere sinrilerimizi koruyalim kizlar tsk ler opucuklerine
Askask cnm senin kaçıncı ameliyatın olacak? Umarım benim yaşadıklarımı asla yaşamazsın... ben seninkinin çok iyi olacağından eminimiçini ferah tut.. evet revizyon ameliyatı %50 şanstır ..çünkü her ameliyatta skar dokusu kemiğe daha da yapışıyor ve ameliyat zorlaşıyor....Yakup Bey'in revizyona daga fazla para istemesinin sebebi bu.. çünkü operasyon daha da zorlaşıyor.. Ben doktorumun ilk yaptığı ve revizyon yaptığı burunları muayanesinde canlı olarak gördüm..beğenmiştim .. çok araştırdım memnun kaldım.. ayrıca cevocum emre ilhan sana müthiş bir burun yapmış çok başarılı bence de.. yakup bey de keza öyle
Askask cnm senin kaçıncı ameliyatın olacak? Umarım benim yaşadıklarımı asla yaşamazsın... ben seninkinin çok iyi olacağından eminimiçini ferah tut.. evet revizyon ameliyatı %50 şanstır ..çünkü her ameliyatta skar dokusu kemiğe daha da yapışıyor ve ameliyat zorlaşıyor....Yakup Bey'in revizyona daga fazla para istemesinin sebebi bu.. çünkü operasyon daha da zorlaşıyor.. Ben doktorumun ilk yaptığı ve revizyon yaptığı burunları muayanesinde canlı olarak gördüm..beğenmiştim .. çok araştırdım memnun kaldım.. ayrıca cevocum emre ilhan sana müthiş bir burun yapmış çok başarılı bence de.. yakup bey de keza öyle
canım eğer ben kurtulduysam emin ol sen de kurtulursun..hiç bozma moralini..sadece doğru kararlar vermeye çalış..canım ben iki kez oldum sonuç hüsran ikincisini olalı 6 ay olacak 1 hafta sonra bi 6 ay daha beklemem gerekiyormuş 3.sü için bakalım güzel duaların için teşekkür ederim inşallah bukez kurtulurum ama inan hiç ümidim yok artık hiççççççççççç
canım ben iki kez oldum sonuç hüsran ikincisini olalı 6 ay olacak 1 hafta sonra bi 6 ay daha beklemem gerekiyormuş 3.sü için bakalım güzel duaların için teşekkür ederim inşallah bukez kurtulurum ama inan hiç ümidim yok artık hiççççççççççç
canım ben iki kez oldum sonuç hüsran ikincisini olalı 6 ay olacak 1 hafta sonra bi 6 ay daha beklemem gerekiyormuş 3.sü için bakalım güzel duaların için teşekkür ederim inşallah bukez kurtulurum ama inan hiç ümidim yok artık hiççççççççççç
evet ben de kurtulduysam mostmore gibi :) just believe!!guclubacismile
canım eğer ben kurtulduysam emin ol sen de kurtulursun..hiç bozma moralini..sadece doğru kararlar vermeye çalış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?