revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Teşekkür ederim mostmore, geçmiş olsun. Senin doktorun kimdi?

Tamam gördüm :) emre ilhanmış. onu da çok tavsiye ediyolar burda ama kbbcıdan ağzım yandığı için bilemiyorum.

mrb cevo bende emre beye revizyon olmayı düşünüyorum ama oncesinde seninle konuşmak istiyorum ...mail adresimi versem ordan görüşebilir miyiz burdan özelden yazamıyorum

nedense emre bey henüz kendisiyle görüşmeden bile çok güven verdi, forumda onun hakkında yazılanlar ve çok daha önemlisi yaptığı burunların resimleri. revizyon ameliyatları da en az ilk ameliyatlar kadar başarılı. bi gün gerçekten revizyona karar verirsem kesinlikle emre ilhanı ciddi ciddi düşünürüm.

merhabalar ,
burnu küçükken kırılmış.epeyce eğrilik (neredeyse yamukluk vardır) akabinde ameliyat oldum ama ilk ameliyattan sonra burnuma şiddetli bri darbe aldığım için tekrar yamukluk oluştu..2.ameliyatımı oldum ama kulagımdan kıkırdak alınmasına ragmen , burnumdaki eğrilik duzelmediği gibi ; bir de burun deliklerim ve kanatlarının şekli ,inanılmaz derecede farkılaştı..şimdi 3.yü olmak durumundayım , cunku her aynaya baktıgımda sinirlerim bozuluyor hakikaten..revizyon ameliyatı olan arkadaşlar beni ekleyebilirler mi acaba?bir de henuz fotograf gormek icin gerekli olan 25 mesajım bulunmuyor..baska ne şekilde fotograf gorulebiliyor burada?guzel gunler

bende burun ameliyatı olmak istiyorum ve düşünüyorum ama burda bazı olumsuz yorumları yazıları okudukça daha çok korkuyorum kızlar

öncelikle geçmiş olsun çok...şansızlık işte olmuş bir kere...revizyon olmadım ama revizyonda emre ilhan başarılı diyorlar formu iyi araştırırsan görürüsün sende...malesef mesaj sayını arttırman gerek resimleri görebilmen için..

bu burun ameliyatları çokmu sorunlu oluyor nasıl oluyor bana bunun hakkında detaylı bir bilgi verecek olan varmı nolur rica ediyorum

merhaba , küçükken burnumun kırılması sonucunda 2 tane ameliyat geçirdim ama ne yamukluğu düzeldi , ne de asimetrisi..revizyon ameliyatı geçirenler , eğri burunları için ameliyat olup başarılı sonuç elde edenler , ltf beni ekleyip , görüşlerini paylaşabilirler mi lütfen?güzel günler

bu burun ameliyatları çokmu sorunlu oluyor nasıl oluyor bana bunun hakkında detaylı bir bilgi verecek olan varmı nolur rica ediyorum

yok cnm sorunlu olmyor ama her ameliyatta bir risk ufakta olsa vardır..korkmana gerek ağrın sızın olmuyor (genelde) tabi...ben pişman olmadım şahsen iyikide olmuşum diyorum

kızlar daha cok yeni revizyon oldum ama prof. dr süleyman candanı tavsiye edebilirim birazdan yeni bandajsız fotolar eklicem fikir sahibi olursunuz

yardımcı olabilecek kimse yok mu??hu huu..

merhaba eğer revizyon düşünüyorsanız emre ilhan derim.benim revizyon ameliyatımı kendisi yaptı.şu an 2 aylık oldu.zor bir ameliyat geçirdim.ama iyiki onu tercih etmişim diyorum şu an.

merhaba eğer revizyon düşünüyorsanız emre ilhan derim.benim revizyon ameliyatımı kendisi yaptı.şu an 2 aylık oldu.zor bir ameliyat geçirdim.ama iyiki onu tercih etmişim diyorum şu an.
canım mutlu olmana ck sevındım gecmıs olsun,senın ıkıncımıydı revızyon?

arkadaşlar ben 2.kez ameliyat oldum bir hafta önce ama sonuç malesef hayal kırıklığı...doktora kendimi ve ne istediğimi çok iyi ifade ettim.beni anlaması için resim bile gösterdim.aynı dili konuştuk ve uzlaştık.ama ne çare burnumu mahvetti.sanki burnumun ucu kesilip atılmış gibi..adam kuşa çevirdi beni.yüzümün bütün özelliği,anlamı ,derinliği uçup gitti...şimdi aynaya baktığımda farklı birini görüyorum.oysa o kadar araştırdım ki 600 sayfa yorum okudum en az.ve bunu yapanda ünlü bir doktor.şimdi bunalımdayım...o kadar pişmanımki ona gittiğime.eski doğal burnumu arıyorum.

bilge türk bilen'e revizyon olan arkadaşlar var mı ? kendisine revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. lütfen bilgi verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…