- 14 Mart 2010
- 91
- 3
- 621
tamam tatlım bir bakayım, yüzüm falan görünsün istemiyorum ama burnumun problemi de anlaşılsın istiyorum. çünkü bazı fotolarda ne hikmetse kusursuz çıkıo :)Foto koymak istedinde yardmcı olurum çok kolay :))))
tamam tatlım bir bakayım, yüzüm falan görünsün istemiyorum ama burnumun problemi de anlaşılsın istiyorum. çünkü bazı fotolarda ne hikmetse kusursuz çıkıo :)
100 mesajı geçmediğim için gönderemiyorumcanımm photoshop da kes yüzünü yada sakla biliomusun kullanmayı yoksa yardmcı olurum bi ark ın daha gizleyip göndermiştim kendisine
ben sana nasıl göndericem
100 mesajı geçmediğim için gönderemiyorum
arkadaşlar henüz 27 yaşındayım ve 3.defa burun ameliyatı olmajk zorundayım lütfen bi şeyyler söyleyin kime gitmem gerekiyor
arkadaşlar henüz 27 yaşındayım ve 3.defa burun ameliyatı olmajk zorundayım lütfen bi şeyyler söyleyin kime gitmem gerekiyor
cnm ben de aynı sorundan muzdaripim..19 mayısta emre beye ameliyt olucam.. bakalım neler olacak.. zor bir amelyt ama emre beye güveniorm..inşallah kurtulucam allahın da izniyle...
cnm ben de aynı sorundan muzdaripim..19 mayısta emre beye ameliyt olucam.. bakalım neler olacak.. zor bir amelyt ama emre beye güveniorm..inşallah kurtulucam allahın da izniyle...
bence fazla riziko almaya deymez sen en iyisi guvenlir ellere birak artik kendini YAKUP AVSAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?