revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

evet yakup avsara olucam yine...kulaktan kıkırdak alıp koycakmıs daha dogal olcak dıyo ama bakalım...pinkgirl peki sen revizyon oldun mu ? olmadıysan artık ben paylasırım tecrubelerımı olduysanda sen paylaş:)

canım ben haziran 20 sine barış çakıra gün aldım. ama kafam çok karışık. yakup avşarla arasında kaldım. seni görmek isterim. soncunu sanırım seninki 28 inide senin paylaşımların önemil olcak benim için. yakup beyin parası çok fazla geldi.

sadelina estetik olmasının nedeni direk her tanıştığın kişinin sana bu soruyu sorması. bunun nedini deformasyonların olması yani üstten çökmesi nedeniyle iki ayrı burun görüntüsü var ondan kaynaklı böyle bir görüntü oluşuyo. anlıyo msuun? yani mükemmel burunlarda bu soru bazen sorulur ama benimkini herkes anılyo direk. bu da beni rahatsız ediyo

walla barış beyin yaptıgı burunları revzyonları blıyorum ve gercekten cok dogal ve guzel ,barışbeyden yana endişen olmasın bence,bende yakup beyin yaptıgı revızyonları gormedim ondan endişem var ama ilk amelıyatı yapan yakup bey oldugu ıcın ona gıtmey tercıh ettım,soncta ne işlem yaptıgını evveliyatını bılıyor...bakalım hayırılsın yrn son konrtole gıdıcem persembe sabahta amelıyat olucam ...yazarım burdan olani biteni.ölmezsem tabi:)

canım barış beyin yaptığı kaç tane revziyon gördün? merak ettim. bi de kıkırdak eklenen var mıydı? belli oluyo mu? merak ettim

5 ameliyatlıyım :) 5 burun ameliyatı maceramiçin herkeseaçıkalbume bakabilirsin :) Burnumu tek düzeltebilen prof dr mutaf

özur dıleyerek soruyorum yanlış anlamayın ,nasıl olurda bu kadar hata yapılır dava acmadınızmı hata yapan doktora 5 amelıyata nasıl dayanabıldınız çok geçmış olsun,sadece meraktan sordum yanlış anlamayın

slm bende revızyon olmayı dusunuyorum, ama artık bu ıs ıcın ıyı bırını bulmak zorundayım 3.kez tekrar amelıyat olmak ıstemıyorummm... revızyon amelıyatında ısım ıstıyorum arkadaslar tavsıye edebılecegınız doktorlar varmı ????

Ben revizyon olsam sahsen Dr. Emre Ilhan beye mutlaka bir ugrardim, sonucta estetik yani sira kulak, burun, bogaz doktoru. Arabanin bozuk motorunu yaptirmaya benzer bu is. Arabanin motoru bozulunca herhalde bir kaportaciya gitmessin, belki onlarda iyi yapabilir ama motor ustasi kadar degil :)

canım o hangi doktora olmuştu ve de ben kimseden cevap alamadım acaba revizyondan memnun kaldı mı bir de niçin revizyona ihtiyaç duymuştu bari sen söyle

Trabzon da revizyon olanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi,iyi bir doktor bulmak zorundayım,lüütfen yardımcı olun...

canım o hangi doktora olmuştu ve de ben kimseden cevap alamadım acaba revizyondan memnun kaldı mı bir de niçin revizyona ihtiyaç duymuştu bari sen söyle

Burnunda kemik açılması olmuştu, resimleri falan da var profilinde, benim arkadaş listemde ekli, istersen arkadaşlık teklifi gönder, çok tatlı bir bayan, yardımcı olur sana, o Samsundaki çoğu doktoru öğrenmişti dediğine göre, ben de son zamanlarda kendisini göremedim burda, girdiğinde cevap yazar sana.

arkadaşlık isteği gönderdim 3 mesaj daha yazarsam fotolarıda görebileceğim ama inşallah o da forma bakar da bir cevap alırım

arkadaşlık isteği gönderdim 3 mesaj daha yazarsam fotolarıda görebileceğim ama inşallah o da forma bakar da bir cevap alırım

Bugün girmese yarın girer, eninde sonunda girer diye düşünüyorum. Senin burnunda ne problem vardı canım?

Trabzon da revizyon olanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi,iyi bir doktor bulmak zorundayım,lüütfen yardımcı olun...

Bu forumda sinemmm diye bir arkadaş Trabzonda ameliyat olmuş, burnu çok şeker olmuş, revizyon değil ancak yinede bir araştır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…