evet yakup avsara olucam yine...kulaktan kıkırdak alıp koycakmıs daha dogal olcak dıyo ama bakalım...pinkgirl peki sen revizyon oldun mu ? olmadıysan artık ben paylasırım tecrubelerımı olduysanda sen paylaş:)
walla barış beyin yaptıgı burunları revzyonları blıyorum ve gercekten cok dogal ve guzel ,barışbeyden yana endişen olmasın bence,bende yakup beyin yaptıgı revızyonları gormedim ondan endişem var ama ilk amelıyatı yapan yakup bey oldugu ıcın ona gıtmey tercıh ettım,soncta ne işlem yaptıgını evveliyatını bılıyor...bakalım hayırılsın yrn son konrtole gıdıcem persembe sabahta amelıyat olucam ...yazarım burdan olani biteni.ölmezsem tabi:)
5 ameliyatlıyım :) 5 burun ameliyatı maceramiçin herkeseaçıkalbume bakabilirsin :) Burnumu tek düzeltebilen prof dr mutaf
5 ameliyatlıyım :) 5 burun ameliyatı maceramiçin herkeseaçıkalbume bakabilirsin :) Burnumu tek düzeltebilen prof dr mutaf
samsunda revizyon olan yok mu varsa da neler yaşadığını anlatabilir mi acaba :18:
canım o hangi doktora olmuştu ve de ben kimseden cevap alamadım acaba revizyondan memnun kaldı mı bir de niçin revizyona ihtiyaç duymuştu bari sen söyle
arkadaşlık isteği gönderdim 3 mesaj daha yazarsam fotolarıda görebileceğim ama inşallah o da forma bakar da bir cevap alırım
Trabzon da revizyon olanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi,iyi bir doktor bulmak zorundayım,lüütfen yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?