Rezil insan

Korkmuş belli ki Yalnız biri daha yazmış ama bana da mantıklı geldi, gerçekten saçları satmak için kesmiş olmasın?
Açsa konuşacağım densizle ama kaçıyor. Öyle bir şey yaparsa dava açarım. Dün çöp falan indirmedi baktım hep. Evde kestiği saçlar, çöpü karıştırıp gösterecek bana onları.

Açsa konuşacağım densizle ama kaçıyor. Öyle bir şey yaparsa dava açarım. Dün çöp falan indirmedi baktım hep. Evde kestiği saçlar, çöpü karıştırıp gösterecek bana onları.
Valla sendeki bu azimle yakalayacağına inancım tam Elbet çıkacak o evden.

Sen sakin ol. Intikamini üzerinden zaman geçsin öyle al. Şimdi hep korkmuş hep savunmada olacak. Önce bir rahatlasın sonda saçına tutkal mi dökersin keser misin evini yıkar misin sonra karar verirsin. Gel yaz ama merak ettim

Ne kadar saygısızca bir hareket

Copunu izle muhakkak. Demek ki korkuyor senden. Afferin sana. Pısırık anne babanın hakkını arayan çocuklarına bayılıyorum.
Sürekli ara telefonunu biktir. Komşulara rezil ederim aç de. Yaptığı eylem rezil olacak cinsten zaten.

Konuştum sonunda.

Ben olsam alırdım makası dalardım kafasına. Görsün habersiz saç kesmek neymiş. Artniyetli kocakarı.

Kafasına göre nasıl saçını kesebiliyor?
O halaya haddini bildirmek gerek mutlaka.

Evin dış kapısının önünde kamp kurduğum için o kapıyı açınca ben de direkt açtım kapıyı.

Giyinmiş kuşanmış özel bir yere gidecek gibi, ayakkabısını giyene kadar baktım öyle uzun uzun. Hiçbir şey söylemedim.

Sonra döndü “Ne oldu” dedi. “Ne olduğunu sen söyleyeceksin annemi arayıp kapıyı çalıyor Desmond demişsin. Demek ki bir şey var, demek ki tutuşmuşsun ki aradın” gibi bir şey söyledim.

“Küçücük çocuk uzar ne olacak” dedi. İnanır mısınız hiç suçluluk belirtisi yok! Biraz hissetsem ya da özür dilese “Bir daha yapma ne kardeşime, ne başka çocuğa” deyip girecektim içeri. Ama özrü kabahatinden büyük!

Tabii sinirden kıpkırmızı oldum. Bundan sonra anlatacaklarımı bire bir olduğu gibi yazabileceğimi sanmıyorum. Çünkü sinirlenince ne söylediğimin, ne yaptığımın farkında olmuyorum. Her neyse aşağı yukarı şöyle söyledim;

“Sen nasıl bir insanmışsın ya. 50 yaşındasın yaşından utan, 3 çocuğun 2 torunun var onlardan utan. Geçmişte yaptıkların yetmedi anneme babama şimdi bize mi sardın? (Gülerek dinliyor bu arada) Ne istedin çocuğun saçından, emanet verilmiş o sana emanet. Bir yerini incitir miyim diye korkacağın yerde saçını kırpmışsın. Hiç mi vicdanın yoktu? Hiç mi saçın içine sı*çtım ne derler bana gidip düzelltireyim demedin? Vizyonsuz. Gülüyor bir de karşımda. Git gözüm görmesin seni.” dedim

“Uzar o uzar yağ sür kendine sürdüğün gibi” dedi yine gülerek ve burası benim artık sabrımın tükendiği yerdi.

“Kendi kızının saçı örtülü madem çok biliyordun saç kesmeyi onunkini kesseydin ya görülmüyor bir şey olmuyor ne halt yemeye kestin bizim saçları. Bir babaneme bakıyorum, bir sana bakıyorum sen onun kızı olamazsın. Şeytansın sen. Yanına kalır sanıyorsan sanma. Ödeyeceksin bunları. Babam annem bir şey diyemiyor diye kendini bir şey sanma. Ben onlara benzemem.” gibi bir şeyler söyledim. Sinirden net hatırlamıyorum.

Merdivenlerden inmeye başladı. “Tü senin insanlığına insan bunu düşmanına yapmaz, saç bu saç kıyafet mi atalım bir kenara”

“Kes artık sesini babanı ararım” dedi. “Aramazsan adam değilsin” dedim kapattım kapıyı. Bir şeyler homurdanarak indi aşağı ama anlamadım ne dediğini.

Geçmedi hırsım daha çok hırslandım. Ne yüzsüzmüş ya. Sinirden kıpkırmızıyım hâlâ

Resmen pisliğine kesmiş yani saçı. Böyle gevrek gevrek güldüğüne göre.
Ayyyyy ben de inanılmaz sinir oldum şuan
Keşke biraz vicdanı sızlamış olsa diyeceğim ama ağır yüzsüzmüş
Nasıl öç alınır bilemedim şuan

Bi de gülerek dinlemiş arsız karı.
Kendine surdugun gibiymismis... bu kadın çok tehlikeli cahil yobaz biri belli.
Saçları muhakkak alın ondan. Çok sinirlendim ya.
Saçları sormayı unuttum ya. O sinirle aklıma gelmedi.

Zaten istediğim şekilde de konuşamadım.

Çünkü hayal ettiğim konuşmada utanmış üzgün bir kadın vardı.

Arsızla uğraşması çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…