Rezil insan

Utanmış üzgün biri olsa en başta yapmazdı bence.

Yazıldı mı bilmiyorum ama Halanızın aşağı yukarı kardeşiniz yaşlarında kendi çocuğu/çocukları varsa kardeşinizin sevimliliğini vs çekemiyor olma ihtimali geldi aklıma..... bu devirde insanların içi o kadar haset ki . Yoksa niye yapsın böyle bir şeyi . İnsan küçücük çocuğunun saçını kuaföre bile kestirmeye kıyamaz . Ya da halanız çok düşüncesiz bir insan.....

Torunu var kardeşimle yaşıt. Yalnız 8 saat mesafede oturuyor onlar. Yılda iki kez falan görüşüyorlar.

Bir arkadaş demiş.Böcek mi o deyip saçına sakızı yapıştır.O da kendini kırptırmak zorunda kalsin

kesinlikle sakız yapıştırın.

gel barışalım deyin sarılın ağzınızda sakladığınız sakızı tepesine iyice bastırın. bir çocuğa kötülük etmek bu kadar kolay olmamalı.

torunları değil kendi çocukları olsaydı size geldiklerinde siz de o çocukların saçlarını aynı model kırpın derdim ama çocukların ve anne-babalarının suçu yok.

Arkadasin dedigi gibu şampuanina tüy dökücü koyarsaniz sorun kökten halolur gercekten

olayin üzerinden 1-2 ay falan geçse belki anlamaz kimin yaptigini.Kendi bile anlamasin kimin yaptigini.simdi döksen anlar :) haketti aslinda bunu.
Saclari da satmaya mi gitti acaba bu
Ay kan davası çıkmasın

Ha cidden kökünden hallolur. Orası net.

olayin üzerinden 1-2 ay falan geçse belki anlamaz kimin yaptigini.Kendi bile anlamasin kimin yaptigini.simdi döksen anlar :) haketti aslinda bunu.
Saclari da satmaya mi gitti acaba bu
Bilemiyorum. Umarım öyle bir bok yemez.

Hadsiz o kim oluyor ya cinlendim burda. Ne zannediyo bu insanlar kendilerini? Valla şampuana tüy dökücü katmak çok iyi fikir haketmiş. Ciddi ciddi düşünün derim.

Hadsiz o kim oluyor ya cinlendim burda. Ne zannediyo bu insanlar kendilerini? Valla şampuana tüy dökücü katmak çok iyi fikir haketmiş. Ciddi ciddi düşünün derim.
Ah benim cinlerim ne yapsın...

Çocuk besleme gibi duruyor. Ödeyecek bunu gerçekten ödeteceğim. Kendine zarar veremem belki ama canını yakacak bir şekilde “yanlışlıkla” eşyalarına zarar vereceğim.

Canım bak sen yine kıyamıyorsun ona. Gercekten sabır lazım böyle insanların içinde.

Kızmakta çok haklısınız. Ben bile sinir oldum. Anne baba dururken çocuk üzerinde bilmiş bilmiş ahkam kesenlere sinir oluyorum gerçekten!.. Sizin halanız ise annenizin umursamazlığını fırsat bilmiş ve çocuk üzerinde ahkam kesmeyi aşıp işi faaliyete çevirmiş resmen!..

Mahalleden bitli bir çocuk bul halana ziyarete git çocukla birlikte. ..
tabi sen evinde bit sampuani bulundur bit Tokası ya da rozeti falan var ailecek korunun size bulaşmasın.Halan çok acımasız tam cadolozmus bu arada.

Mahalleden bitli bir çocuk bul halana ziyarete git çocukla birlikte. ..
tabi sen evinde bit sampuani bulundur bit Tokası ya da rozeti falan var ailecek korunun size bulaşmasın.Halan çok acımasız tam cadolozmus bu arada.
Bu da mantıklıymış :)) Düşünsenize deli gibi kaşınıyor, lanetler ediyor falan. Aşk- ımemnu/Beşir gibi izlerim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…