- 10 Ekim 2014
- 32.594
- 146.533
- 798
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Yaramaz bir kız olursan sende bir gün bir Cullen'a sahip olabilirsinKeşke bekar ve is arkadaşımın culleni olmayan bir vampir cullen da gelse beni bulsa artık ya.
haha bende aynı şeyi düşündüm 8 yıldır evlenmiyorsa ayse yi sevmiyordur bence asılabilrsin sorun yok:)))
belli olmaz bu hayatta neler oluyor dimi ama:)))yani okurken aklıma gelmedi değil neden aysey'le 8 senedir evlenmemiş ki ne:))))))))))))))))))))))))Yok yahu öyle bisey yok. Lütfen konumu linç festivaline donusturmeyelim yahu hassas bir konu zatenAllah mutlu etsin bir yastıkta kocatsın. Zannetmiyorum ki 8 senedir sevgilisi olan biri isyerinde ona asılan herhangi bir kadının peşinden gitsin erkeklerden umudumu kesmedim henüz
Bu olay için değil ama genel olarak konularınız aklıma gelince, bu konularda fazla mı acaleci davranıyorsunuz acaba? Bence birini beğendiğinizde dışardan ilginizi belli edebilecek davranışlarda bulunmadan önce biraz bekleyin, önce karşınızdaki insanın kim olduğunu bir öğrenin, sonra harekete geçin ve eğer sürekli muhattap olup, yüz yüze bakacağınız biri ise size karşı bu konuda karşı taraftan bir ışık gelmesini beklerseniz iyi olur bence. Zira böyle durumlar sizin iş hayatınızda başınızı ağrıtabilir.
belli olmaz bu hayatta neler oluyor dimi ama:)))yani okurken aklıma gelmedi değil neden aysey'le 8 senedir evlenmemiş ki ne:))))))))))))))))))))))))
Kesin söyler. Yemin edebilirim ama ispat edememMerhaba arkadaşlar. 2 ay önce işe başladım. Isyerinde oldukça yakınlaştıgim bir kız arkadaşım var. Kendisini önceden tanıyordum, bu şehre geldiğimde de 2 hafta evinde kaldım.
Dün ofisin bahçesinde otururken daha önce hiç görmediğim bi adam gördüm tanıştık grupça ama çok yakışıklı yani bakan bir daha bakar. Ben de laf arasında dedim ki daha sonra arkadaşıma "yahu bu kim ne kadar yakışıklı çocuk" ve hani kızardım bozardim sanki çok beğenmiş gibi oysa alakası yok yani yakisikliysa yakışıklı Allah sahibine bağışlasın. Arkadaşım da dedi ki "Ayşe yok mu x biriminde, o onun 8 senelik sevgilisi." Dedim şimdi ayvayı yedik. Ayşe de Allah var güzel kız. Holywood çifti gibi bi çift. Benim yerin dibine girdiğimi gören arkadaşım da dedi ki "ya merak etme yalnız değilsin o çocuk ofise ilk geldiğinde herkesin dibi düştü Makbulesinden Ferihasina herkes yüz kere gelip kim bu diye sordu".
Çocukla da otururken sürekli muhabbet açmaya çalıştım nerelisin ne zamandır buradasın yani ilgimi belli etmek gibi değil de normalde o kadar soru sormam inşallah anlamamıştır kimse. Ayşe duymaz da "armuta bak nasıl da yürümüş sevgilime" demez inşallah. Ama demez sanırım ya, işi mi yok. Bir de alışkın olabilirler böyle şeylere. Bilemedim. Sizce duyulmaz değil mi? Arkadaşım söylemez kimseye bence. Ama Ayşe onun da yakın arkadaşı.
şaka yapıyorum canım ya tabi ki öyle bende karsıyım hatta evlenmeden de birlikte yaşanabilir:) ama bu hayatta neler gördük duyduk hiç bir şeye olmaz demiyorum artıkBen bu bakış açısına karşıyım ya. Kız da zaten marjinal açık görüşlü bir kız, belki o istememiştir evlenmek. Bu bakış açısı bence kadını kucultuyor benim şahsi görüşüm bu.
ben senin yerinde olsam coçuğu ayartırdım:)))
Allah eşlerimizi sizin zihniyetinizdekilerden korusun amin :)))ben senin yerinde olsam coçuğu ayartırdım:)))
belli olmaz bu hayatta neler oluyor dimi ama:)))yani okurken aklıma gelmedi değil neden aysey'le 8 senedir evlenmemiş ki ne:))))))))))))))))))))))))
Ahshshshahaha dağlara taşlara aman. Ben de işteyken öğle arasında kapıya çıktık kahve içiyoruz, bir adam geldi at hırsızı gibi. Yanımdaki arkadaşıma offff at hırsızının teki geldi dikkat edelim sıkıntılı çıkabilir dedim. Kızın kocasıymış.... neyseki tayin istedi de gittilerYok yahu, inanın aklıma hiç kötü bir şey gelmedi. Zaten eşim maskeli falan tipini bile görmedi, sadece fiziği güzel uzun boylu yapılı falan. Uzaktan görüp ayy maşallah dalyan gibi sahibi yoksa benimdir falan diye espri yaptı bana. Ben de eşim o yav, beni almaya geldi dedim inanmadı benim de şaka yaptığımı sanıp sonradan baya utandı. :) Parmağındaki alyansı vs görmesinin imkanı yoktu, görse de nerden bilecek olabilir böyle şeyler adamın alnında yazmıyor ya. :)
bir daha topluluk içinde düşünmeden sesli konuşmazsınız olur biterMerhaba arkadaşlar. 2 ay önce işe başladım. Isyerinde oldukça yakınlaştıgim bir kız arkadaşım var. Kendisini önceden tanıyordum, bu şehre geldiğimde de 2 hafta evinde kaldım.
Dün ofisin bahçesinde otururken daha önce hiç görmediğim bi adam gördüm tanıştık grupça ama çok yakışıklı yani bakan bir daha bakar. Ben de laf arasında dedim ki daha sonra arkadaşıma "yahu bu kim ne kadar yakışıklı çocuk" ve hani kızardım bozardim sanki çok beğenmiş gibi oysa alakası yok yani yakisikliysa yakışıklı Allah sahibine bağışlasın. Arkadaşım da dedi ki "Ayşe yok mu x biriminde, o onun 8 senelik sevgilisi." Dedim şimdi ayvayı yedik. Ayşe de Allah var güzel kız. Holywood çifti gibi bi çift. Benim yerin dibine girdiğimi gören arkadaşım da dedi ki "ya merak etme yalnız değilsin o çocuk ofise ilk geldiğinde herkesin dibi düştü Makbulesinden Ferihasina herkes yüz kere gelip kim bu diye sordu".
Çocukla da otururken sürekli muhabbet açmaya çalıştım nerelisin ne zamandır buradasın yani ilgimi belli etmek gibi değil de normalde o kadar soru sormam inşallah anlamamıştır kimse. Ayşe duymaz da "armuta bak nasıl da yürümüş sevgilime" demez inşallah. Ama demez sanırım ya, işi mi yok. Bir de alışkın olabilirler böyle şeylere. Bilemedim. Sizce duyulmaz değil mi? Arkadaşım söylemez kimseye bence. Ama Ayşe onun da yakın arkadaşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?