Rezil mi oldum

Canim saka oldugunu anlamamislardir uzulmeyin, forumda insanlar birbirini goremiyor duyamiyor o yuzden yazilanlari ciddiye alabiliyoruz.

Canim saka oldugunu anlamamislardir uzulmeyin, forumda insanlar birbirini goremiyor duyamiyor o yuzden yazilanlari ciddiye alabiliyoruz.
sorunda bu zaten göremediğin duyamadıgın bir insan hakkında nasıl böyle laflar edersin , herşeyi bilen bunlar şaka oldugunumu anlamadı bir kadın başka birine git sevgilisi olan birini ayart dermi bence demez bunu okusam başka yerde güler geçerim nasıl bir zihniyetleri var anlamıyorum yok kaşarmısın bilmem neymişim terbiyesizler bizde hakaret etmesini biliriz ama bana yakışmaz ,

sıkıntı yok ya ne olacak
bılmıyordun kı zaten yakın arkadasına sormussun

Yersiz bir şaka olmuş, kimse de sizin gerçek hayatta nasıl biri olduğunuzu bilemediği için üstünüze gelmiş. Sizin hatanız var bence.

Adamın alnında "bosuna bakmayin, sekiz yıldır tapusu bende" yazmadığı icin yasadiklarin normal.

Sana makbule Feriha dediyse ayseye de Enbüyükkk yürüdü der.
O lafın üstüne aaa Ayse de cok güzel. Süper cift olmuşlar desen ii olurmuş.

Yeni ortamdasınız biraz etrafını gözleme hemen bir işe sarılma. Burası Türkiye. Sonra canın çok sıkılır

Yersiz bir şaka olmuş, kimse de sizin gerçek hayatta nasıl biri olduğunuzu bilemediği için üstünüze gelmiş. Sizin hatanız var bence.
ay allah aşkına saçma sapan yorum yapan bir dünya insan var burda ,illa hakaretmi etmek gerek bunu kallitesizliğe veriyorum ve umursamıyorum

bence rezil olmadın sonuçta sevgilisi olduğunu bilemezsin ayrıca her yakışıklıyı beğendik diye bi ş ey mi düşünyo olucaz canım :)

Öncelikle size namussuz ahlaksız demem söz konusu olamaz, gözümle görmediğim sürece böyle bir günaha girmekten allah korusun. Bu anlamda sizi kırdıysam özür dilerim.

Lakin yazdığım yorumun tamamen arkasındayım, ister 20 sene evlenmeden flört etsinler hatta hiç evlenmesinler, sahipli bir adamı ayırtmak ahlaksızlıktır. Adam ayrı ahlaksızdır kadın ayrı ahlaksız. Şimdi böyle şeyler normalleşti diye tepki göstermeyecek değiliz.

Başta bilmiyormuşsun öğrendiğinde de bırakmışsın zaten birşey olmaz hepimizin başına geliyor

o zaman yorumlarınıza dikkat ediniz, bur da bir kadına sevgilisi olan bir adamı ayart diyecek kadar görgüsüz ve cahil biri değilim yaptıgım şakayı anlamayıp benim üzerime oynayamazsınız.. evet evli ve ya sevgilisi olan bir adamı ayartmak ahlaksızlıktır bundan bende hem fikirim buna diyecek bir lafım yok.

O değil de 8 yıl sevgililik mi olur, kuş uçar gider Allah korusun

Hanımefendi benim yorumumda yanlış bir şey yok, çok doğruydu yazdıklarım. Sadece şahsınıza yönelik bir saldırı değildi onu açıkladım. Bence siz yaptığınız şakalara biraz özen gösterin. Uzatmayalım lütfen, iyi günler.

bence sizde dikkat edin yorumlarınıza benim yorumum altına yok peynir severmesin yok kaşar severmisin gibi yorumlar yazıyorsunuz ne anlamamı bekliyorsunuz pardon da? bencede uzatmayalım..

Abi şu bdvye gelmeyeyim diyorum şöyle yorumlar yüzünden neyse ki konu sahibinin güzel hatırı var.
Namus, ahlak, ar, karakter sahibi olmak güzel, insanı iyi hissettiren şeyler arada dene kız. Evli, sahipli adamları ayartanlara çok geniş skalada sıfatlar takarlar bilirsin bu işleri :))

Bu arada, peynir sever misin, ben kaşar severim arada dene kız , bilirsin bu işleri demek ne oluyor acaba sen benim ne karaktere sahip oldugumu bilmeden hangi aklında yazdıgını bilmediğim kelimler yazarsın ve akıl verirsin

Bir geziye gittik çok ayrıntı vermeyeyim dinlenme tesisi lavabosunda ekipteki kızlar eşimin dedikodusunu yapıyordu beni de sevgilisi sanıyorlar ben bi çıktım şok oldular ben gülmeye başlayınca bunlar da güldü sonra kahkahalara döndü ben hiç rahatsız olmadım çünkü normal şeyler bunlar.

Valla eşim evli olmasına rağmen bunu yapacak insan da masum değil
Ben ikisinin de hakkından gelirim sıkıntı yok

Ilgilenmissin kuzum cocuk anlamistir erkek milleti zaten herseyi yanlis anladigindan bunu anlamamasi imkansiz...yakisikliysa yakisikli sanane ki?kahve muhabbeti gibi olmus, şık degil, konusunu acma bir daha kapansin gitsin

Aman ne rezil olucaksın yaa sonuçta yakışıklı demenin neresi sakıncalı olabilir ki? Asılmamışsın bişey yapmamışsın, hiçbişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…