Bi ara o da oldu hatta konu bile açmıştımesiniz tam sogumalik koca tipi.
Hastalığımı abartsam çürüksün dedi geçti. Daha toplasanız 5 kere doktora yanımda gelmişliği var yada yok. Operasyon geçireceksem refakatçi isterlerse gelir sadece, öleceğim diyorum ne zaman anlayacaksın diyorum sabır et az kaldı diyip susturuyorBen de kafama takıp içime atınca sürekli sağlık problemleri yaşıyorum. Allah razı olsun eşim çok hakkaniyetli davranır bAna eğer kafana takacaksan görüştürmeyeceğim sizi dedi. İçinde hiçbir şeyi bırakma içine atma bırak insanlar seni böyle kabullensin dedi.
Size tavsiyem eşinize sağlık sorunlarınızı abartarak dile getirmeniz. Sürekli direk ailesini kötülemek değil de bak ben ölüp giderim o zaman mı anlaman lazım, yalnız kalmak istiyorum ne zamana kadar böyle yaşayacağım, sağlığım gitti artık kaybedecek birdeyim Yok, bize sahip çık, bana birşey olursa hakkımı helal etmeyeceğim tarzında abartarak konuşun. Sizin eş böyle yola gelebilir. Ki evinizin olmasını istemeniz en doğal hakkınız. Bence siz eşinize duyurmayıp içinize atmışsınız. Siz strateji değiştirin. Bu açıdan sizde de hata var.
Anlayışlı bir eş ve ailesi ne güzel maşallah.. olması gereken buBenimde eşimin ailesinin bağ evi var. Hatta bugün eşim gitti ben evde kaldım çocuklarla. Biraz rahatsızım. Hastayım gelemiyorum dedim. Bişey demedi. İşim varsa gitmem başka Bi yere gitmek istiyorsam gitmem. Onlar mayısta gitti oraya ben bir kere bayramda gidip Bi kaç saat kaldım geldim.
Eşiniz bozulursa bozulsun siz kendi sağlığınızı düşünün bence
bi ara bosansan keske..birkere geldigin su dunyada boyle istemedigin hayati yasamak, habire birilerine hizmek etmek ama yaranamamak, kocadan deger gormemek fazla degil mi?Bi ara o da oldu hatta konu bile açmıştım
Kesinlikle öyle ama herşey karşılıklı bende onlarla yaşıyorum yıllardır bunu bu şekilde dile getirseler cevaplarını veririm. Ben ilk 3 sene kayınvalidenin kayınvalidesi ile babane ile yaşadım yatalaktı altından alıyorlardı..
esınız nıye soylesın sız arayın boyle plan varmıs malesef busefer ben katılamayacagım astım hastasıyım hastanelık olurum cocuklarımı dusunmek zorundayım dıyeceksınızMerhaba hanımlar, kısaca özet geçmeye çalışacağım. 9 senedir eşimin ailesi ile beraber oturuyoruz. 2 senedir köylerine bağ evi yaptırıldı yazları orada kalıyorlar 2 evladımız ile birlikte, eşimle hafta sonları gidiyoruz ikimizde çalışıyoruz. Ciddi sağlık sorunları yaşıyorum ve sağlık problemlerimin çoğuna aile içinde yaşadığım sıkıntılar sebep oldu içime ata ata hasta oldum velhasıl. Neyse yarın köydeki evin oturma odası duvarları boyanacakmış kayınvalide öyle istemiş. Görümce enişte iki çocukları gideceklermiş enişte boyayacakmış. Eşime dedim ki ben gidemem, ki az önce öğrendim bu olayı, ben astım hastasıyım boyanan evde nasıl durayım dedim akşama kadar ayakta gez gez dermanım kalmıyor zaten. Onun da canı sıkıldı, annesinin babasının tavrından çekindi. Ne yapayım sen söyle diyor. Yapacağın şey gayet basit. Eşim astım hastası gelemez hastalanır kokuda diyeceksin sen gideceksin dedim. Canı sıkıldı, sesi değişti. O böyle yapınca benim de canım sıkıldı açıkçası. İşten kaytarıyor gibi göründüm, ama 6 aylık hamileyken bile cam silerdim duvar silerdim. İşe başlayalı ki 5 sene oldu ev işi için kendimi yormuyorum zaten sağlığım da el vermiyor en fazla sil süpür çamaşır yapıyorum.. sizce tavır yapmakta eşim mi haklı, surat asmakta ailesi mi haklı, gitmemek de ben mi haklıyım.. dışarıdan bakan gözlerle cevaplara ihtiyacım var.. teşekkür ederim..
Sizi sarılıp içime sokasım geldi.. o kadar uzun ve can yakıcı bi öyküsü var ki gidemememin yoksa yıllar önce boşanmıştım inanın.. az önce aradım gitmeyeceğim dedim o da ablası eşi ile gideceğim o zaman dedi iyi dedim ama baya resmi yani.. gergin şekilde gidiyordur şimdi biliyorum. Gerginliğe tahammül edemiyorum hemen midem etkileniyorbi ara bosansan keske..birkere geldigin su dunyada boyle istemedigin hayati yasamak, habire birilerine hizmek etmek ama yaranamamak, kocadan deger gormemek fazla degil mi?
senin sagligin kaynanandan badanasindan daha onemsiz olamaz. hala bu adamin sesi degisince sizinde mutsuz olmanizi anlamadim ben. diyeceginizi demissiniz. sakin geri adim atip gitmeyin.
Onu yapacaktım ama açmadılar telefonu muhtemelen bahçede uğraşıyorlaresınız nıye soylesın sız arayın boyle plan varmıs malesef busefer ben katılamayacagım astım hastasıyım hastanelık olurum cocuklarımı dusunmek zorundayım dıyeceksınız
esınız kendı ıstıyorsa gıtsın kendı yapsın
hıc onemlı degıl onlar elbet acarlar bugun olmasa yarın ... kendınızı mahcup falan da hıssetmeyın gıtmek zorunda degılsınız kı acıklama yapmak zorundaymıssınız gıbı de davranmayın alıstırmayın ınsanları hıcOnu yapacaktım ama açmadılar telefonu muhtemelen bahçede uğraşıyorlar
Böyle kendi gelişimlerini tamamlamayan hayata bakış açısı wc penceresinden ibaret olan oğullarını lütfen evlendirmesin aileler. Sonra sizin gibi kadınlarımıza yazık oluyor.Hastalığımı abartsam çürüksün dedi geçti. Daha toplasanız 5 kere doktora yanımda gelmişliği var yada yok. Operasyon geçireceksem refakatçi isterlerse gelir sadece, öleceğim diyorum ne zaman anlayacaksın diyorum sabır et az kaldı diyip susturuyor
Yok kendisi yüz göz olmasin ,eşinin söylemesi daha iyi.Hem mesafe her zaman iyidir ,ben 21 yillik evliyim.Neler gördüm neler gecirdim.mesafe diyorum da başka bir sey demiyorum artikOnu yapacaktım ama açmadılar telefonu muhtemelen bahçede uğraşıyorlar
gitsin be canim. yap kahveni, cik balkonuna. ic mis gibi al temiz havani.Sizi sarılıp içime sokasım geldi.. o kadar uzun ve can yakıcı bi öyküsü var ki gidemememin yoksa yıllar önce boşanmıştım inanın.. az önce aradım gitmeyeceğim dedim o da ablası eşi ile gideceğim o zaman dedi iyi dedim ama baya resmi yani.. gergin şekilde gidiyordur şimdi biliyorum. Gerginliğe tahammül edemiyorum hemen midem etkileniyor
Siz kendinize bakin ,gergin gergin giderse gitsin.Kimseyi aliştirmayin böyle .siz de bara eglenceye gitmiyorsunuz yani.alin valla kumandayi elinize umurunuza sallamayin.yazik vallahi değmez billahi değmezSizi sarılıp içime sokasım geldi.. o kadar uzun ve can yakıcı bi öyküsü var ki gidemememin yoksa yıllar önce boşanmıştım inanın.. az önce aradım gitmeyeceğim dedim o da ablası eşi ile gideceğim o zaman dedi iyi dedim ama baya resmi yani.. gergin şekilde gidiyordur şimdi biliyorum. Gerginliğe tahammül edemiyorum hemen midem etkileniyor
Ben babam olmadığı için aynı evde yaşama teklifini kabul ettim çünkü annemle dayımlarda kalıyordum ki çok berbat bir hayattı üni bitince hemen evlendim eşya çeyiz vs isteyemezler beraber oturacağımız için diye düşündüm. Birde çok geçimi kolay bi insanım geçinirim elbet dedim ama öyle olmadı. Ayrılırım evi ayırmazsan dedim burnumdan getirdi beni tehdit edemezsin dedi sabaha kadar söylene söylene yattı o yatakta beni de uyutmadı takıntılı derecede seviyor beni ama anne babayı da geçemiyorBöyle kendi gelişimlerini tamamlamayan hayata bakış açısı wc penceresinden ibaret olan oğullarını lütfen evlendirmesin aileler. Sonra sizin gibi kadınlarımıza yazık oluyor.
Peki siz de sessiz kalıyorsunuz anladığım kadarıyla. Evi ayırmazsak ayrılırım diye blöf yapmayı denediniz mi tepkisi ne olur? Kaç yaşında insanlarsınız istediğiniz evde yaşarsınız kimse karışamaz ki. Evlendirirken hangi amaçla evlendirmişler?
Öyle yapacağım, ameliyat sonrası kızım bana çok düştü asla ayrılmak istemiyor bu hafta işe beraber gidip geldik şimdi onunla kaldık mis gibi :) çay içme vakti..gitsin be canim. yap kahveni, cik balkonuna. ic mis gibi al temiz havani.
gerilirse gitsin sanayide duzelttirsin kendisini, hic umursama. sen degerlisin. kiymet bilmek zorundalar. onu annesi anne de, sende insan evladisin..bosversene. lutfen dert etme yap kahveni ic ❤ bende seni sevgiyle kucakliyorum eminim en iyilerine layiksin. ama iste, hepimizin bi sinavi var. seninki de kocanmis
Bizimkiler öyle alıştı bunda benim de payım çok büyük sanırım. Öyle oluyor tüm evlilikler sandımHasta olmasanız bile gitmek zorunda değilsiniz ki.
Nedir bu erkeklerin ailem de ailem demesi
Alakası yok bu anormal durum emin olun.Bizimkiler öyle alıştı bunda benim de payım çok büyük sanırım. Öyle oluyor tüm evlilikler sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?