Rezil olacak bir pazar günü daha..

Hastalığımı abartsam çürüksün dedi geçti. Daha toplasanız 5 kere doktora yanımda gelmişliği var yada yok. Operasyon geçireceksem refakatçi isterlerse gelir sadece, öleceğim diyorum ne zaman anlayacaksın diyorum sabır et az kaldı diyip susturuyor

Anlayışlı bir eş ve ailesi ne güzel maşallah.. olması gereken bu

Bi ara o da oldu hatta konu bile açmıştım
bi ara bosansan keske..birkere geldigin su dunyada boyle istemedigin hayati yasamak, habire birilerine hizmek etmek ama yaranamamak, kocadan deger gormemek fazla degil mi?
senin sagligin kaynanandan badanasindan daha onemsiz olamaz. hala bu adamin sesi degisince sizinde mutsuz olmanizi anlamadim ben. diyeceginizi demissiniz. sakin geri adim atip gitmeyin.

Bir hafta sonu sağlik sebebi ile gitmemenizi gayet normal karsilamalari lazim yine de.Sağlik sebep çünkü

esınız nıye soylesın sız arayın boyle plan varmıs malesef busefer ben katılamayacagım astım hastasıyım hastanelık olurum cocuklarımı dusunmek zorundayım dıyeceksınız
esınız kendı ıstıyorsa gıtsın kendı yapsın

Sizi sarılıp içime sokasım geldi.. o kadar uzun ve can yakıcı bi öyküsü var ki gidemememin yoksa yıllar önce boşanmıştım inanın.. az önce aradım gitmeyeceğim dedim o da ablası eşi ile gideceğim o zaman dedi iyi dedim ama baya resmi yani.. gergin şekilde gidiyordur şimdi biliyorum. Gerginliğe tahammül edemiyorum hemen midem etkileniyor

Onu yapacaktım ama açmadılar telefonu muhtemelen bahçede uğraşıyorlar

Onu yapacaktım ama açmadılar telefonu muhtemelen bahçede uğraşıyorlar
hıc onemlı degıl onlar elbet acarlar bugun olmasa yarın ... kendınızı mahcup falan da hıssetmeyın gıtmek zorunda degılsınız kı acıklama yapmak zorundaymıssınız gıbı de davranmayın alıstırmayın ınsanları hıc

Böyle kendi gelişimlerini tamamlamayan hayata bakış açısı wc penceresinden ibaret olan oğullarını lütfen evlendirmesin aileler. Sonra sizin gibi kadınlarımıza yazık oluyor.
Peki siz de sessiz kalıyorsunuz anladığım kadarıyla. Evi ayırmazsak ayrılırım diye blöf yapmayı denediniz mi tepkisi ne olur? Kaç yaşında insanlarsınız istediğiniz evde yaşarsınız kimse karışamaz ki. Evlendirirken hangi amaçla evlendirmişler?

gitsin be canim. yap kahveni, cik balkonuna. ic mis gibi al temiz havani.

gerilirse gitsin sanayide duzelttirsin kendisini, hic umursama. sen degerlisin. kiymet bilmek zorundalar. onu annesi anne de, sende insan evladisin..bosversene. lutfen dert etme yap kahveni ic ❤ bende seni sevgiyle kucakliyorum eminim en iyilerine layiksin. ama iste, hepimizin bi sinavi var. seninki de kocanmis

Siz kendinize bakin ,gergin gergin giderse gitsin.Kimseyi aliştirmayin böyle .siz de bara eglenceye gitmiyorsunuz yani.alin valla kumandayi elinize umurunuza sallamayin.yazik vallahi değmez billahi değmez

Ben babam olmadığı için aynı evde yaşama teklifini kabul ettim çünkü annemle dayımlarda kalıyordum ki çok berbat bir hayattı üni bitince hemen evlendim eşya çeyiz vs isteyemezler beraber oturacağımız için diye düşündüm. Birde çok geçimi kolay bi insanım geçinirim elbet dedim ama öyle olmadı. Ayrılırım evi ayırmazsan dedim burnumdan getirdi beni tehdit edemezsin dedi sabaha kadar söylene söylene yattı o yatakta beni de uyutmadı takıntılı derecede seviyor beni ama anne babayı da geçemiyor

Hasta olmasanız bile gitmek zorunda değilsiniz ki.
Nedir bu erkeklerin ailem de ailem demesi

Öyle yapacağım, ameliyat sonrası kızım bana çok düştü asla ayrılmak istemiyor bu hafta işe beraber gidip geldik şimdi onunla kaldık mis gibi :) çay içme vakti..

Sevgili Asiasena . Seni biraz bencil olmaya davet ediyorum. Çok zor bir şey değil. Sen sağlık sorunun yaşarken veya öksürük krizlerine girince kimse seninle aynı acıyı yaşamayacak. O yüzden çok fazla fedakar olmamanı öneririm.

Ayrıca boya yapılan evdeki insanlar evden çıkarılır ki ayak altında dolaşmasın. O esnada o kadar insanı da eve toplamak ayrı bir fantezi olsa gerek.

Bizimkiler öyle alıştı bunda benim de payım çok büyük sanırım. Öyle oluyor tüm evlilikler sandım
Alakası yok bu anormal durum emin olun.
Canınız istemeyince , zorlanarak gitmeyin. Taviz tavizi doğurmuş bakın. Siz ne yaşadığınızı hepimizden iyi biliyorsunız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…