Rezil olacak bir pazar günü daha..

Çok teşekkür ederim, bundan sonra önce ben diyeceğim. Çünkü evlat bile seni sağlıklı iken istiyor..
Aynen kendinize dikkat edin evlatlarıniza hastane yolu bekletmeyin gelecek mi gelmeyecek mi korkusu yaşatmayin lütfen çünkü ben bu yaşıma kadar bu korkuyla yaşadım annemden dolayı hâlâ da öyle ama Rabbim büyük

Maksat iş değil maksat benim gidip orada bulunmamam.. eşimin çekincesi o, babası annesi laf sokacak benimle ilgili diye geriliyor. Gerileceğine cevabını vermesi gerektiğini öğrenemedi
Öğrenir yüz vermeyin,biraz her asılan suratı dikkate almamayı öğrenin ya da daha güzeli arayın kayınvalideyi gelemiyorum biliyorsun astım hastasıyım bboya beni tıkıyor ,x geliyor bi ihtiyacınız olursa destekler diyin olsun bitsin

hayır orda gidip fenalassaniz da niye geldin biz sana gel mi dedik derler. ya da işten kaçmak için hemen hasta numarası yaptı derler. böyle kaynana kayınpedere yaranilmaz.

gitmeyin, esinize de cevap vermeyin münakaşa etmeyin. herkesin kendi annesi babası diye düşünüyorum ben artık.

benim dedem kanserden vefat etti yeni. babam bakti son zamanlarinda. anneme senin sorumlulugun değil. benim babam ben bakarım deyip hiç bi is yaptirmadi. 60 yaşında babam bebek gibi baktı dedeme. demem o ki gelin diye yapmak zorunda değilsiniz. normal olan babamin yaptığı. anormal olan esiniz ve ailesi

Diyelim ki boya yapılmıyor ama çalıştığım için bir haftasonum var. Dinlenmek için niye herşeyin aciklamasi yapılmalı, zaten tek bir haftasonunuz olduğunu biliyorlar. Evde dinleniyorum derim gitmem.

Rabbim annenize şifa versin inşallah

Diyelim ki boya yapılmıyor ama çalıştığım için bir haftasonum var. Dinlenmek için niye herşeyin aciklamasi yapılmalı, zaten tek bir haftasonunuz olduğunu biliyorlar. Evde dinleniyorum derim gitmem.
Onu deme hakkım yok.. çocuklar orada durduğu için gidiyoruz..

Allah babanızdan razı olsun dedenize rahmet eylesin... olması gereken o zaten ama buranın insanı bi garip. Kendileri zamanında sadece temizlik ve hizmet ederek göze girmişler hala aynı düzen devam etsin istiyorlar. Erkekleri de o şekilde yetiştirmişler. Kayınvalide daha önce hiç hasta olup yatmamış mesela hep iş yaparak misafir ağırlayarak takdir almış sadece şuan sürekli iş yaparak kendini ferahlatıyor bir avuç antidepresan içiyor. Ben annen gibi olmak istemiyorum diyorum eşime.

Astım hastasıysanız boyanın olduğu yerde nasıl duracaksınız. Mümkün değil. Duramazsınız.
Neyine surat yapıyor . Hastalık bu. Sağlığınıza sahip çıkın. Herkese cevabını verin. Sağlık konusunda ödün vermeyin. Geçmiş olsun. Üzülmeyin.

Onu deme hakkım yok.. çocuklar orada durduğu için gidiyoruz..
İlerisi için düşünüyorum hastalansaniz, bir şey olsa esiniz iki gün bakar sonra benden bu kadar der çekip gider herhalde. Erkekler çok fazla zora gelemez, kendinizi savunsaniz yapmasaydin, yipratmasaydin kendini der bir de en sonunda.
Biz kendimize bakmazsak ilerde kimse bize bakmaz, onun için lütfen değerinizi bilin.

valla sağlık elden gidince ne kaynana gelir bakar ne kocan benim yüzümden oldu deyip vicdan yapar. olan sana olur bacım. çocuğu olan kadın kendine dikkat edecek. onu bunu bilmem.

madem o kadar is meraklısı yatsin kalksin yapsın. kimse gidip onun arkasını toplamak zorunda değil. hele oğlu dururken sana hiç düşmez.

ben oğlum için diyet yapmak zorunda kalmıştım. ama gözümü açacak halim yoktu. doktor dedi ki kuzu yiyebilirsin. kasaptan aldık yine alerji oldu oglumda. süt kuzusu bulup kestirdik. o zaman da memleketteydik ailelerimizin yanında. kaynanamlarda kalirken kesilmişti. çocuk durmaz bi yandan. kaynanam inat etti girdi çıktı etine bak, etini doğra etini kaldır.... vir vir vir konuştu. çocuk aglar hem kolik hem alerjisi var gecem gündüzüm yok. aldim tüm tüm posetledim. esimi de iyi bi payladim oturup yapamadin mi elin mi yok senin diye.

sen kendini dusunmezsen kimse seni düşünmez. gitmiyorum diyeceksin esin de istediği şekle renge girebilir. sesi içine kacabilir. önemli olan sensin. onun kusmesiyle senin sağlığın hiç ayni kefeye konur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…