Rezil olacak bir pazar günü daha..

Bakın işte demek ki yapsanız da değmeyecek o zaman yapmayın kendinizi yormayin.

Bu ailenin her işi böyle , evde 20 kişi olmazsa içleri rahat etmiyor, bir yeri temizlerken 10 tane çocuk diğer yerleri dağıtsın ki iş bitmesin :) bencil olmakta fayda var bu saatten sonra.. deneyeceğim

Öyle yapacağım, ameliyat sonrası kızım bana çok düştü asla ayrılmak istemiyor bu hafta işe beraber gidip geldik şimdi onunla kaldık mis gibi :) çay içme vakti..
kahvemle eslik ediyorum sana oyleyse ☺ afiyet olsun tadini cikarin. keske benimde bir kizim olsaydi da, yalniz degil onunla otursaydim ❤

Kuzum hiç huzursuz olup sıkıntı yapmayın,
siz haklısınız.
Kalbinde azıcık merhamet olan insan,
astım hastası birini boya-badana yapılan ortama sokmaz.
Ayrıca çocukların da o ortamda bulunması sakıncalı.
Bu zamana kadar eşinizin ve ailesinin isteklerini önemsemiş,onlara göre yaşamışsınız,
bundan sonra kendinizi önceleyin.
Uçakta bile ''ters bir durum olduğunda oksijen maskesini önce kendinize takın,siz bilincinizi kaybederseniz çocuklarınızla ilgilenemezsiniz'' der kabin memurları.
Siz iyi olun ki yavrunuz da iyi olsun.

Bu ailenin her işi böyle , evde 20 kişi olmazsa içleri rahat etmiyor, bir yeri temizlerken 10 tane çocuk diğer yerleri dağıtsın ki iş bitmesin :) bencil olmakta fayda var bu saatten sonra.. deneyeceğim
Hiç de suçluluk duyma. Senin onlardan önce Allah a ve kendine karşı sorumluluğun var. Bedeninde bir arıza varken buna dikkat etmemek çok günahmış.

Onlar da kim oluyor? Haşa senin üzerinde söz sahibi olmaya kalkıyorlar? Eşin olacak şahıs anne babasının hatrını düşünmeden önce eşinin sağlığını düşünmeli. Demek ki ailesinden insanlık öğrenmemiş ki insan gibi davranmıyor.

boya kokusu işine inanmaz kimse şimdi boyalar da eskisi gibi kokumu var ? yemezler gitmek istemediğinizi anlayacaklardır anlasınlar durumları yok mu boyacı tutsunlar hem ustalar daha temiz yapıyor batırmıyor yani ,illa bahane uydurmak istiyorsanız keyfiniz olmadığını söyleyin kimsenin gidip badana boyasına yardımcı olmak zorunda değilsiniz Zaten çalışıyormuş sunuz daha ne

Derdin beni öldürüp başkasıyla evlenmek herhalde hasta olduğumu bile bile işe koştuğuna göre diye başlayıp konuşamaz hale getirirdim sanırım. Gitmeyin konuşmaya devam ederse üste çıkın. Bu ne ay çalış para getir ev işi yap bir de anasının evini boya.

Oğluma da sıkı tembih ettim. Boya bitip havalanana kadar içeride durma diye o maalesef dedeye babaneye aşırı düşkün, bu kötü bişey değil elbette ama beni hiç aramaz sormaz özlemez, o yanımda değil, sadece onun rahatsızlığı var üzerimde başka da bi şey hissetmiyorum artık. Herkes kendi rahatını düşünüyor, bi kere de asi nin yüzü asılmasın o mutlu olsun diyen yok.. hep asi gel asi git asi şunu neden yapmadın bunu neden böyle dedin hep beklenti benden oldu o devir geçmeli artık

Geçen sene evi boyadı görümce ve eşi 1 hafta eve kokudan girilmedi.. belki kokmayan boya vardır ama emin olun kokan boya da var :) bahane değil yani

Aynen öyle, hep benden bekleniyor...

Geçen sene evi boyadı görümce ve eşi 1 hafta eve kokudan girilmedi.. belki kokmayan boya vardır ama emin olun kokan boya da var :) bahane değil yani
Doğrudur bende boyatıyorum yerine göre kendim boyadan boya ya değişebilir çok geçmiş olsun bu ara da Allah kolaylık versin işiniz zor çalışıyorsunuz keşke ayrı eve çıkabilseniz ev ev üstüne zor bir süreliğine belki ama uzun süre sıkıntı

Bu sonbahar en geç çıkmış olacağız inşallah, dua edin sizde bize olur mu. Teşekkür ederim

Siz sustukca tepenize çıkıyor bence herşeyden önce sağlık canınız elden gidince o boyalı evde oturabilecek misiniz Hayır tabikide o yüzden sağlığınız konusunda ısrarcı olun. Geçmiş olsun

Adtım hastasısınız sizi beklemeleri abes ,eşinizin tavrıda hoş değil gitsin yardımcı olsun altı üstü bi oda ,ben tek başıma 3+1 ev boyadım temizledim ,
Kızı ,oğlu ,damadı ve eşi yardımcı olurlar kayınvalideye

Çok teşekkür ederim, bundan sonra önce ben diyeceğim. Çünkü evlat bile seni sağlıklı iken istiyor..

Maksat iş değil maksat benim gidip orada bulunmamam.. eşimin çekincesi o, babası annesi laf sokacak benimle ilgili diye geriliyor. Gerileceğine cevabını vermesi gerektiğini öğrenemedi

Kayseri mi yaşadığınız yer? Bağ evi falan deyince hemşehrim gibi geldiniz. Bizim oralar sıkıntılı ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…