- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Bakın işte demek ki yapsanız da değmeyecek o zaman yapmayın kendinizi yormayin.Kesinlikle umurlarında olmaz. Ameliyatımı bile annemin yanında oldum da annem yemeğimi bile yatağıma getirdi her işimi yaptı üstelik kendi de hasta.. bunların yanında mide ameliyatı oldum 10 gün yattım bir de gece 12 ye kadar misafir ağırladım güya geçmiş olsun için gelenler kadınlar dedikodu erkekler okey masası keyif yaptılar. Söylesem inkar gelirler
Bu ailenin her işi böyle , evde 20 kişi olmazsa içleri rahat etmiyor, bir yeri temizlerken 10 tane çocuk diğer yerleri dağıtsın ki iş bitmesin :) bencil olmakta fayda var bu saatten sonra.. deneyeceğimSevgiliAsiasena . Seni biraz bencil olmaya davet ediyorum. Çok zor bir şey değil. Sen sağlık sorunun yaşarken veya öksürük krizlerine girince kimse seninle aynı acıyı yaşamayacak. O yüzden çok fazla fedakar olmamanı öneririm.
Ayrıca boya yapılan evdeki insanlar evden çıkarılır ki ayak altında dolaşmasın. O esnada o kadar insanı da eve toplamak ayrı bir fantezi olsa gerek.
kahvemle eslik ediyorum sana oyleyse ☺ afiyet olsun tadini cikarin. keske benimde bir kizim olsaydi da, yalniz degil onunla otursaydim ❤Öyle yapacağım, ameliyat sonrası kızım bana çok düştü asla ayrılmak istemiyor bu hafta işe beraber gidip geldik şimdi onunla kaldık mis gibi :) çay içme vakti..
Keşke yakın olsaydık biz size eşlik ederdik...kahvemle eslik ediyorum sana oyleyse ☺ afiyet olsun tadini cikarin. keske benimde bir kizim olsaydi da, yalniz degil onunla otursaydim ❤
keske. ama olsun gonuller bir olsun. ben sizin icin dua edecegim siz de benim icin edin. dualarda birlikte olalim❤Keşke yakın olsaydık biz size eşlik ederdik...
Hiç de suçluluk duyma. Senin onlardan önce Allah a ve kendine karşı sorumluluğun var. Bedeninde bir arıza varken buna dikkat etmemek çok günahmış.Bu ailenin her işi böyle , evde 20 kişi olmazsa içleri rahat etmiyor, bir yeri temizlerken 10 tane çocuk diğer yerleri dağıtsın ki iş bitmesin :) bencil olmakta fayda var bu saatten sonra.. deneyeceğim
boya kokusu işine inanmaz kimse şimdi boyalar da eskisi gibi kokumu var ? yemezler gitmek istemediğinizi anlayacaklardır anlasınlar durumları yok mu boyacı tutsunlar hem ustalar daha temiz yapıyor batırmıyor yani ,illa bahane uydurmak istiyorsanız keyfiniz olmadığını söyleyin kimsenin gidip badana boyasına yardımcı olmak zorunda değilsiniz Zaten çalışıyormuş sunuz daha neMerhaba hanımlar, kısaca özet geçmeye çalışacağım. 9 senedir eşimin ailesi ile beraber oturuyoruz. 2 senedir köylerine bağ evi yaptırıldı yazları orada kalıyorlar 2 evladımız ile birlikte, eşimle hafta sonları gidiyoruz ikimizde çalışıyoruz. Ciddi sağlık sorunları yaşıyorum ve sağlık problemlerimin çoğuna aile içinde yaşadığım sıkıntılar sebep oldu içime ata ata hasta oldum velhasıl. Neyse yarın köydeki evin oturma odası duvarları boyanacakmış kayınvalide öyle istemiş. Görümce enişte iki çocukları gideceklermiş enişte boyayacakmış. Eşime dedim ki ben gidemem, ki az önce öğrendim bu olayı, ben astım hastasıyım boyanan evde nasıl durayım dedim akşama kadar ayakta gez gez dermanım kalmıyor zaten. Onun da canı sıkıldı, annesinin babasının tavrından çekindi. Ne yapayım sen söyle diyor. Yapacağın şey gayet basit. Eşim astım hastası gelemez hastalanır kokuda diyeceksin sen gideceksin dedim. Canı sıkıldı, sesi değişti. O böyle yapınca benim de canım sıkıldı açıkçası. İşten kaytarıyor gibi göründüm, ama 6 aylık hamileyken bile cam silerdim duvar silerdim. İşe başlayalı ki 5 sene oldu ev işi için kendimi yormuyorum zaten sağlığım da el vermiyor en fazla sil süpür çamaşır yapıyorum.. sizce tavır yapmakta eşim mi haklı, surat asmakta ailesi mi haklı, gitmemek de ben mi haklıyım.. dışarıdan bakan gözlerle cevaplara ihtiyacım var.. teşekkür ederim..
Oğluma da sıkı tembih ettim. Boya bitip havalanana kadar içeride durma diye o maalesef dedeye babaneye aşırı düşkün, bu kötü bişey değil elbette ama beni hiç aramaz sormaz özlemez, o yanımda değil, sadece onun rahatsızlığı var üzerimde başka da bi şey hissetmiyorum artık. Herkes kendi rahatını düşünüyor, bi kere de asi nin yüzü asılmasın o mutlu olsun diyen yok.. hep asi gel asi git asi şunu neden yapmadın bunu neden böyle dedin hep beklenti benden oldu o devir geçmeli artıkKuzum hiç huzursuz olup sıkıntı yapmayın,
siz haklısınız.
Kalbinde azıcık merhamet olan insan,
astım hastası birini boya-badana yapılan ortama sokmaz.
Ayrıca çocukların da o ortamda bulunması sakıncalı.
Bu zamana kadar eşinizin ve ailesinin isteklerini önemsemiş,onlara göre yaşamışsınız,
bundan sonra kendinizi önceleyin.
Uçakta bile ''ters bir durum olduğunda oksijen maskesini önce kendinize takın,siz bilincinizi kaybederseniz çocuklarınızla ilgilenemezsiniz'' der kabin memurları.
Siz iyi olun ki yavrunuz da iyi olsun.
Geçen sene evi boyadı görümce ve eşi 1 hafta eve kokudan girilmedi.. belki kokmayan boya vardır ama emin olun kokan boya da var :) bahane değil yaniboya kokusu işine inanmaz kimse şimdi boyalar da eskisi gibi kokumu var ? yemezler gitmek istemediğinizi anlayacaklardır anlasınlar durumları yok mu boyacı tutsunlar hem ustalar daha temiz yapıyor batırmıyor yani ,illa bahane uydurmak istiyorsanız keyfiniz olmadığını söyleyin kimsenin gidip badana boyasına yardımcı olmak zorunda değilsiniz Zaten çalışıyormuş sunuz daha ne
Aynen öyle, hep benden bekleniyor...Derdin beni öldürüp başkasıyla evlenmek herhalde hasta olduğumu bile bile işe koştuğuna göre diye başlayıp konuşamaz hale getirirdim sanırım. Gitmeyin konuşmaya devam ederse üste çıkın. Bu ne ay çalış para getir ev işi yap bir de anasının evini boya.
Doğrudur bende boyatıyorum yerine göre kendim boyadan boya ya değişebilir çok geçmiş olsun bu ara da Allah kolaylık versin işiniz zor çalışıyorsunuz keşke ayrı eve çıkabilseniz ev ev üstüne zor bir süreliğine belki ama uzun süre sıkıntıGeçen sene evi boyadı görümce ve eşi 1 hafta eve kokudan girilmedi.. belki kokmayan boya vardır ama emin olun kokan boya da var :) bahane değil yani
Bu sonbahar en geç çıkmış olacağız inşallah, dua edin sizde bize olur mu. Teşekkür ederimDoğrudur bende boyatıyorum yerine göre kendim boyadan boya ya değişebilir çok geçmiş olsun bu ara da Allah kolaylık versin işiniz zor çalışıyorsunuz keşke ayrı eve çıkabilseniz ev ev üstüne zor bir süreliğine belki ama uzun süre sıkıntı
Çok teşekkür ederim, bundan sonra önce ben diyeceğim. Çünkü evlat bile seni sağlıklı iken istiyor..Siz sustukca tepenize çıkıyor bence herşeyden önce sağlık canınız elden gidince o boyalı evde oturabilecek misiniz Hayır tabikide o yüzden sağlığınız konusunda ısrarcı olun. Geçmiş olsun
Maksat iş değil maksat benim gidip orada bulunmamam.. eşimin çekincesi o, babası annesi laf sokacak benimle ilgili diye geriliyor. Gerileceğine cevabını vermesi gerektiğini öğrenemediAdtım hastasısınız sizi beklemeleri abes ,eşinizin tavrıda hoş değil gitsin yardımcı olsun altı üstü bi oda ,ben tek başıma 3+1 ev boyadım temizledim ,
Kızı ,oğlu ,damadı ve eşi yardımcı olurlar kayınvalideye
Kayseri mi yaşadığınız yer? Bağ evi falan deyince hemşehrim gibi geldiniz. Bizim oralar sıkıntılı ne yazık ki.Merhaba hanımlar, kısaca özet geçmeye çalışacağım. 9 senedir eşimin ailesi ile beraber oturuyoruz. 2 senedir köylerine bağ evi yaptırıldı yazları orada kalıyorlar 2 evladımız ile birlikte, eşimle hafta sonları gidiyoruz ikimizde çalışıyoruz. Ciddi sağlık sorunları yaşıyorum ve sağlık problemlerimin çoğuna aile içinde yaşadığım sıkıntılar sebep oldu içime ata ata hasta oldum velhasıl. Neyse yarın köydeki evin oturma odası duvarları boyanacakmış kayınvalide öyle istemiş. Görümce enişte iki çocukları gideceklermiş enişte boyayacakmış. Eşime dedim ki ben gidemem, ki az önce öğrendim bu olayı, ben astım hastasıyım boyanan evde nasıl durayım dedim akşama kadar ayakta gez gez dermanım kalmıyor zaten. Onun da canı sıkıldı, annesinin babasının tavrından çekindi. Ne yapayım sen söyle diyor. Yapacağın şey gayet basit. Eşim astım hastası gelemez hastalanır kokuda diyeceksin sen gideceksin dedim. Canı sıkıldı, sesi değişti. O böyle yapınca benim de canım sıkıldı açıkçası. İşten kaytarıyor gibi göründüm, ama 6 aylık hamileyken bile cam silerdim duvar silerdim. İşe başlayalı ki 5 sene oldu ev işi için kendimi yormuyorum zaten sağlığım da el vermiyor en fazla sil süpür çamaşır yapıyorum.. sizce tavır yapmakta eşim mi haklı, surat asmakta ailesi mi haklı, gitmemek de ben mi haklıyım.. dışarıdan bakan gözlerle cevaplara ihtiyacım var.. teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?