Evet arkadaslar bende bu zamana kadar cok iyi ve sinsi bir takipciydim butun semtin.
Simdi tek fark gizli degilim, aptalligima hafif gulumsuyorum simdi :)
Şimdi biri beni aydınlatsin instagramda birinin profiline bakınca bu görülüyormu yoksa ekstra bisey mi yapmak gerekiyor.ona gore bende panik olcamda
Birinin hikayesini izleyince o biter bitmez diğer kişininkine atlıyor, mecburen izlenmiş oluyor cogu zaman. Mecburiyetten takip ettiğim kişilerinkini bile görmüş oluyorum istemsiz. Biri de bunun caresini söylesin.
Yalnız ben o hikayelerin stalklandığının görüldüğünü de senden öğrendimay ne biçim cümle oldu e ama öyle öğrendim. Bence de rezillil
eger takip ettiklerine bakiyorsan sorun yoktur ama takip etmediklerin ve stalkladiklarinsa sorun vardirbende sorun oldugu gibi simdi :)))
Accuk takip etmediklerime de bakıyorum
Tesekkur ederim intiharın eşiğinden döndümProfile değil instagramda yeni bir özellik var ya hikaye paylaşıyorsun 24 saat yüklü alıyor işte ona bakarsab görüyor karşı taraf.
Tesekkur ederim intiharın eşiğinden döndüm
Aynen ama sadece merak yani dedikodu yapmam pek derslere odaklanamayinca gidip baska seylere bakiyorum( ne geldiyse basima sosyal medyadan geldi
Stalk için kendine başka bir hesap aç.. rahat edersin..
.
bu ne ya.. yeni neslin derdi de bi acaip oluomuş..
yapsınlar boşver amaaaan çokta tın insanlık hali =)))evet utaniyorumaklima geldikce buradan göcmek geliyor aklima komik olan defalarca bakmam ayipp biseyy oda az cok tanidigim kizlar olsun, yasitimdaki erkekler olsun bu semtten tasiniciiim!!!! kesin dedikodumu yaptilar
yanlis anlasilmak istemiyorum o yuzden. o baktigim erkekler arasinda ilgiden degil meraktan bakmistim, yanlis anlasiliyorum hep ona uzuluyorum iste
yapsınlar boşver amaaaan çokta tın insanlık hali =)))
sen kaç yaşındasın tatlım?
bence de.evet dusununce amaaan diyorum bende:)) bence bunlar hep özguven sorunundan kaynaklaniyor kendimden emin olsam buyutmezdim böyle:/
bence de.
çok mu boş vaktin var böyle senin?
okul yok mu veya iş.
bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin bu sosyal paylaşımlara.
gerçeklikten uzaklaşıyorsunuz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?