- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Bence bekle derim 1 2 gun kala yap dayanamıyor duruma gelirsen ila yapacam dersenHiç yapmadım, bu hafta sonuna kadar beklicem sanırım canım
Medicabil Sena Kutucu ya gidiyordumHangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastaneye
Jimerde mehmet aral diye bi dr var çok ıyimis ücreti biraz yüksek olduğu için ben gidemedim istersen görüşebilirsinMedicabil Sena Kutucu ya gidiyordum
Bence bekle derim 1 2 gun kala yap dayanamıyor duruma gelirsen ila yapacam dersenama tavsiyem bekle negatif enerji moral 0%0 oluyor belki bebiş var ama negatif cıka biliyor
Örnek aday teste hayır diyoruz artıkAyyy hiç belirti olmadı, tutmadı sanki çok şaştım. Halbuki bu ay 3 defa denedim tam günlerindeavmye de girdim çktm hftasonu, gerçi varsada şimdiden xray cihazı görmez sanki ☺ Olur da gecikme olursa yaparım bitane.
Teşekkürler bir araştırayımJimerde mehmet aral diye bi dr var çok ıyimis ücreti biraz yüksek olduğu için ben gidemedim istersen görüşebilirsin
Günaydın kızlarGÜNAYDIN ☀
Adete kaç gün kaldı sizlerngünaydın kızlar
bende moraller çok bozuk... dün pik günümdü ve herif uyudu.... bugün bidaha ovulasyon testi yapacam umarım çatlamamıştır henüz... dokunsanız ağlayacam kızlarAdete kaç gün kaldı sizlern
3 gün öncesinden ilişki yapılmış mıydıbende moraller çok bozuk... dün pik günümdü ve herif uyudu.... bugün bidaha ovulasyon testi yapacam umarım çatlamamıştır henüz... dokunsanız ağlayacam kızlar
yok canım..benm eşimde sperm azlığı olduğu için çok tedbirli davranıyorum... pik günü ve sonraki günleri yakalamaya çalışıyorum herif uyudu ya.. bir kıyamet kopardım sabah... bundan sonra görür o
canm işte bu ay dedim ilaç kullanıor, birde içimde bir his vardı çok pozitiftim, pik perşembe olması lazmdı gecikti dün pikti delirdim resmen ya.. tek umudum öğlene kaldı.. öğlen bidaha test yapacam.. bazen 2 gün üst üste pik kalıyor.. umudum bugününde pik olması ama artık içimde heves kalmadıBence birdahaki ay şöyle dene.
diyelimki 4ünde pik oldu. 1inde 4-5-7sinde değerlendir yine mi az olur acaba
Ama onemli olan pikten sonrasi catlsyan yumurta dolleniyor. Sabah imkan yokmuyfi gece catlamis olabilir.canm işte bu ay dedim ilaç kullanıor, birde içimde bir his vardı çok pozitiftim, pik perşembe olması lazmdı gecikti dün pikti delirdim resmen ya.. tek umudum öğlene kaldı.. öğlen bidaha test yapacam.. bazen 2 gün üst üste pik kalıyor.. umudum bugününde pik olması ama artık içimde heves kalmadı
GÜNAYDINGÜNAYDIN ☀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?