Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç yapmadım, bu hafta sonuna kadar beklicem sanırım canım
Bence bekle derim 1 2 gun kala yap dayanamıyor duruma gelirsen ila yapacam dersen ama tavsiyem bekle negatif enerji moral 0%0 oluyor belki bebiş var ama negatif cıka biliyor

Bence bekle derim 1 2 gun kala yap dayanamıyor duruma gelirsen ila yapacam dersen ama tavsiyem bekle negatif enerji moral 0%0 oluyor belki bebiş var ama negatif cıka biliyor

Ayyy hiç belirti olmadı, tutmadı sanki çok şaştım. Halbuki bu ay 3 defa denedim tam günlerinde avmye de girdim çktm hftasonu, gerçi varsada şimdiden xray cihazı görmez sanki Olur da gecikme olursa yaparım bitane.

Örnek aday teste hayır diyoruz artık insanın ha bire test yapası geliyor aramızda var dayanamayıp 14gun önceden yapan

yok canım..benm eşimde sperm azlığı olduğu için çok tedbirli davranıyorum... pik günü ve sonraki günleri yakalamaya çalışıyorum herif uyudu ya.. bir kıyamet kopardım sabah... bundan sonra görür o

Bence birdahaki ay şöyle dene.
diyelimki 4ünde pik oldu. 1inde 4-5-7sinde değerlendir yine mi az olur acaba

Bence birdahaki ay şöyle dene.
diyelimki 4ünde pik oldu. 1inde 4-5-7sinde değerlendir yine mi az olur acaba
canm işte bu ay dedim ilaç kullanıor, birde içimde bir his vardı çok pozitiftim, pik perşembe olması lazmdı gecikti dün pikti delirdim resmen ya.. tek umudum öğlene kaldı.. öğlen bidaha test yapacam.. bazen 2 gün üst üste pik kalıyor.. umudum bugününde pik olması ama artık içimde heves kalmadı

Ama onemli olan pikten sonrasi catlsyan yumurta dolleniyor. Sabah imkan yokmuyfi gece catlamis olabilir.

günaydın kızlar.bu sabah dayanamayıp test yaptım,tertemiz tek bir kırmızı çizgi.. benim umutlar bir sonraki aya kaldı.. bat ım 1 eylül ama beklemekten yoruldum artık bari diğer ayın plnalarını yapmaya başlıyayım.. kısmet artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…