- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Keske yapıp kendınızı uzmeseydınız ama bende muhtemelen dayanamayıp yapıcamgünaydın kızlar.bu sabah dayanamayıp test yaptım,tertemiz tek bir kırmızı çizgi.. benim umutlar bir sonraki aya kaldı.. bat ım 1 eylül ama beklemekten yoruldum artık bari diğer ayın plnalarını yapmaya başlıyayım.. kısmet artık..
Erken gebelik varsa yapin 5 gun kala cikar muhtemelenKeske yapıp kendınızı uzmeseydınız ama bende muhtemelen dayanamayıp yapıcam
bekleyip umutlandırıp hüsrana uğramak da çok kötü,geçen ayda beklemiştim.. bu ay bari önüme bakayım..Keske yapıp kendınızı uzmeseydınız ama bende muhtemelen dayanamayıp yapıcam
Canım sen ne yaptın en son adet beklıyordunErken gebelik varsa yapin 5 gun kala cikar muhtemelen
Kac aydır denıyorsunuz?yumurtlama gunlerını takıp edıyor musun?o gunler bırlıktelık yasadın mu?bekleyip umutlandırıp hüsrana uğramak da çok kötü,geçen ayda beklemiştim.. bu ay bari önüme bakayım..
Benim son 8 gun kaldi. Bugun gebelik testi siparis ettim yarin gelir muhtemelen 6 gun kala da testlere baslarim:dCanım sen ne yaptın en son adet beklıyordun
1 yıl canım,eşimde de bende de hiç bi sorun yok,tüm testler tahliller yapıldı,her ay ovuyu takip ediyorum,ek gıdalar takviyeler kullanıuorum,var demek ki bir zamanı ne diyeyim...Kac aydır denıyorsunuz?yumurtlama gunlerını takıp edıyor musun?o gunler bırlıktelık yasadın mu?
BENce gununu beklemelısınBenim son 8 gun kaldi. Bugun gebelik testi siparis ettim yarin gelir muhtemelen 6 gun kala da testlere baslarim:d
Evet canım mutlaka hayırlısıdır1 yıl canım,eşimde de bende de hiç bi sorun yok,tüm testler tahliller yapıldı,her ay ovuyu takip ediyorum,ek gıdalar takviyeler kullanıuorum,var demek ki bir zamanı ne diyeyim...
canım pikten snra çatlayan yumurta sperm varsa dölleniyor.. o yüzden pik günü ilişkiye girilmesi gerekiyor diyorlar.. yani en azından ben öyle biliyordum... çok gergin kızgın ve mutsuzum... adama gözüm gibib akıyorum spermleri düzelsin diye.. morali bozuktu moral veriyorum..ve kaç gündür dedim bak bu ay içimde bir his var.. rüyada gördüm gebelik testim pozitif çıkıyordu... demek ki rüyaların tersi olurmuş... bu ayda artık şehir dışına gidiyor... yani artık ben 1 yıl felan imkansız... çok üzgünüm çokAma onemli olan pikten sonrasi catlsyan yumurta dolleniyor. Sabah imkan yokmuyfi gece catlamis olabilir.
BElkıde dunden oncekı ılıskınızde tuttu ,tutmus olsa bıle sız bu uzuntuyu neden yasatıp hormonlarınızı bozuyosunuzcanım pikten snra çatlayan yumurta sperm varsa dölleniyor.. o yüzden pik günü ilişkiye girilmesi gerekiyor diyorlar.. yani en azından ben öyle biliyordum... çok gergin kızgın ve mutsuzum... adama gözüm gibib akıyorum spermleri düzelsin diye.. morali bozuktu moral veriyorum..ve kaç gündür dedim bak bu ay içimde bir his var.. rüyada gördüm gebelik testim pozitif çıkıyordu... demek ki rüyaların tersi olurmuş... bu ayda artık şehir dışına gidiyor... yani artık ben 1 yıl felan imkansız... çok üzgünüm çok
canım pik günüm değildiki ondan önceki günler.. benim üzüldüğüm nokta günlerce aylarca bugünü bekle.. sperm sonucunu dank die kafana ye.. sonra herşeye rağmen ayakta durmaya çalış... morali yüksek tutmaya çalış.. sonra böyle olsun.. çok kızgınım ve artık herşeyi boşverdim.. çok mutsuzumBElkıde dunden oncekı ılıskınızde tuttu ,tutmus olsa bıle sız bu uzuntuyu neden yasatıp hormonlarınızı bozuyosunuz
bende moraller çok bozuk... dün pik günümdü ve herif uyudu.... bugün bidaha ovulasyon testi yapacam umarım çatlamamıştır henüz... dokun
Aaaa öyle duşunme uzme kendini bugün degerlendir derim ben allahtan umut kesilmiyor bende uyudum akşam :/canım pikten snra çatlayan yumurta sperm varsa dölleniyor.. o yüzden pik günü ilişkiye girilmesi gerekiyor diyorlar.. yani en azından ben öyle biliyordum... çok gergin kızgın ve mutsuzum... adama gözüm gibib akıyorum spermleri düzelsin diye.. morali bozuktu moral veriyorum..ve kaç gündür dedim bak bu ay içimde bir his var.. rüyada gördüm gebelik testim pozitif çıkıyordu... demek ki rüyaların tersi olurmuş... bu ayda artık şehir dışına gidiyor... yani artık ben 1 yıl felan imkansız... çok üzgünüm çok
canım senidemi pikti ? benim bu kadar sinirlenmemim sebebi pik günümdü.. günlerdir bu anı bekledimAaaa öyle duşunme uzme kendini bugün degerlendir derim ben allahtan umut kesilmiyor bende uyudum akşam :/
Neden uyandırmadın belki uyanırdıcanım pik günüm değildiki ondan önceki günler.. benim üzüldüğüm nokta günlerce aylarca bugünü bekle.. sperm sonucunu dank die kafana ye.. sonra herşeye rağmen ayakta durmaya çalış... morali yüksek tutmaya çalış.. sonra böyle olsun.. çok kızgınım ve artık herşeyi boşverdim.. çok mutsuzum
Canım ılla pık gununde mı cocuk oluyor?? Ondan oncekı gunlerde olabılır yıkırrlama donemondeysen eskıden annelerımız pikimi bılıyordu bır gun oncesı ılıskı yasadıysan zaten sperm orda 3gun canlı kalıyor dunde yumurtladıysan zaten sperm yumurtayı bulacaksa bulurcanım pik günüm değildiki ondan önceki günler.. benim üzüldüğüm nokta günlerce aylarca bugünü bekle.. sperm sonucunu dank die kafana ye.. sonra herşeye rağmen ayakta durmaya çalış... morali yüksek tutmaya çalış.. sonra böyle olsun.. çok kızgınım ve artık herşeyi boşverdim.. çok mutsuzum
uyandırmazmıyım bacım... uyandırdım.. ama olmadı.. uykulu geri uyudu.. sinirden sabah günaydın demeden çıktım işe etk geldim..Neden uyandırmadın belki uyanırdı
doktorlar bile pik günü diyor cnm ben ondan.. ama bugün yarın değerlendireyim.. belkide umutsuzluğun başladığı yerde umuy yeşerir bilmiyorum... bir saat sonra birdaha ovulasyon testi yapacamCanım ılla pık gununde mı cocuk oluyor?? Ondan oncekı gunlerde olabılır yıkırrlama donemondeysen eskıden annelerımız pikimi bılıyordu bır gun oncesı ılıskı yasadıysan zaten sperm orda 3gun canlı kalıyor dunde yumurtladıysan zaten sperm yumurtayı bulacaksa bulur
KEndını bu sekılde mutsuz etme eşinide daha cok etkılersın,eşinde sorun olabılır ama senın en ufak ıman bıle ne kadar kocama ıyı bakarsan bak senın yaptıgın tavır daha cok etkıler ve artık olcaksada olmaz bu kadar ümitsiz olmak yerıne onun moralını yıksek tutmalısın bu kadar bosvermemek olacagına bırakmalısın senın suanda ona en ufak bı ses tonunu yukseltmende bıle kocan acaba bende sorun var dıe mı bole yapıyor dusunsesene yasadıdı pskoljıyı olacaksada olmaz sen bole devam edersen...doktorlar bile pik günü diyor cnm ben ondan.. ama bugün yarın değerlendireyim.. belkide umutsuzluğun başladığı yerde umuy yeşerir bilmiyorum... bir saat sonra birdaha ovulasyon testi yapacam
valla kuzum yeri geldi mutsuzluktan eve sığmadı hep güldürdüm neşelendirdim.. bir sürü C vitamininden ut pekmeze fındık fıstık hani sorun yoksa biz sağlıklı besleniyormuşuz gibi hissettirdim aklından çıkarsın diye.. onunlada konuştum bak canım bu ay içimde bir his var dedim.. öğlen iş yerinde pik görünce msj attım.. herşey normal.. sonra sen yorgunum de uyu.. kızdığım nokta bu.. tek ümidim bir saat sonra pik çıkmasıKEndını bu sekılde mutsuz etme eşinide daha cok etkılersın,eşinde sorun olabılır ama senın en ufak ıman bıle ne kadar kocama ıyı bakarsan bak senın yaptıgın tavır daha cok etkıler ve artık olcaksada olmaz bu kadar ümitsiz olmak yerıne onun moralını yıksek tutmalısın bu kadar bosvermemek olacagına bırakmalısın senın suanda ona en ufak bı ses tonunu yukseltmende bıle kocan acaba bende sorun var dıe mı bole yapıyor dusunsesene yasadıdı pskoljıyı olacaksada olmaz sen bole devam edersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?