Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keske yapıp kendınızı uzmeseydınız ama bende muhtemelen dayanamayıp yapıcam

Ama onemli olan pikten sonrasi catlsyan yumurta dolleniyor. Sabah imkan yokmuyfi gece catlamis olabilir.
canım pikten snra çatlayan yumurta sperm varsa dölleniyor.. o yüzden pik günü ilişkiye girilmesi gerekiyor diyorlar.. yani en azından ben öyle biliyordum... çok gergin kızgın ve mutsuzum... adama gözüm gibib akıyorum spermleri düzelsin diye.. morali bozuktu moral veriyorum..ve kaç gündür dedim bak bu ay içimde bir his var.. rüyada gördüm gebelik testim pozitif çıkıyordu... demek ki rüyaların tersi olurmuş... bu ayda artık şehir dışına gidiyor... yani artık ben 1 yıl felan imkansız... çok üzgünüm çok

BElkıde dunden oncekı ılıskınızde tuttu ,tutmus olsa bıle sız bu uzuntuyu neden yasatıp hormonlarınızı bozuyosunuz

BElkıde dunden oncekı ılıskınızde tuttu ,tutmus olsa bıle sız bu uzuntuyu neden yasatıp hormonlarınızı bozuyosunuz
canım pik günüm değildiki ondan önceki günler.. benim üzüldüğüm nokta günlerce aylarca bugünü bekle.. sperm sonucunu dank die kafana ye.. sonra herşeye rağmen ayakta durmaya çalış... morali yüksek tutmaya çalış.. sonra böyle olsun.. çok kızgınım ve artık herşeyi boşverdim.. çok mutsuzum

bende moraller çok bozuk... dün pik günümdü ve herif uyudu.... bugün bidaha ovulasyon testi yapacam umarım çatlamamıştır henüz... dokun
Aaaa öyle duşunme uzme kendini bugün degerlendir derim ben allahtan umut kesilmiyor bende uyudum akşam :/

Neden uyandırmadın belki uyanırdı

Canım ılla pık gununde mı cocuk oluyor?? Ondan oncekı gunlerde olabılır yıkırrlama donemondeysen eskıden annelerımız pikimi bılıyordu bır gun oncesı ılıskı yasadıysan zaten sperm orda 3gun canlı kalıyor dunde yumurtladıysan zaten sperm yumurtayı bulacaksa bulur

doktorlar bile pik günü diyor cnm ben ondan.. ama bugün yarın değerlendireyim.. belkide umutsuzluğun başladığı yerde umuy yeşerir bilmiyorum... bir saat sonra birdaha ovulasyon testi yapacam

doktorlar bile pik günü diyor cnm ben ondan.. ama bugün yarın değerlendireyim.. belkide umutsuzluğun başladığı yerde umuy yeşerir bilmiyorum... bir saat sonra birdaha ovulasyon testi yapacam
KEndını bu sekılde mutsuz etme eşinide daha cok etkılersın,eşinde sorun olabılır ama senın en ufak ıman bıle ne kadar kocama ıyı bakarsan bak senın yaptıgın tavır daha cok etkıler ve artık olcaksada olmaz bu kadar ümitsiz olmak yerıne onun moralını yıksek tutmalısın bu kadar bosvermemek olacagına bırakmalısın senın suanda ona en ufak bı ses tonunu yukseltmende bıle kocan acaba bende sorun var dıe mı bole yapıyor dusunsesene yasadıdı pskoljıyı olacaksada olmaz sen bole devam edersen...

valla kuzum yeri geldi mutsuzluktan eve sığmadı hep güldürdüm neşelendirdim.. bir sürü C vitamininden ut pekmeze fındık fıstık hani sorun yoksa biz sağlıklı besleniyormuşuz gibi hissettirdim aklından çıkarsın diye.. onunlada konuştum bak canım bu ay içimde bir his var dedim.. öğlen iş yerinde pik görünce msj attım.. herşey normal.. sonra sen yorgunum de uyu.. kızdığım nokta bu.. tek ümidim bir saat sonra pik çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…