- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Spermde nasıl bır sorun var?valla kuzum yeri geldi mutsuzluktan eve sığmadı hep güldürdüm neşelendirdim.. bir sürü C vitamininden ut pekmeze fındık fıstık hani sorun yoksa biz sağlıklı besleniyormuşuz gibi hissettirdim aklından çıkarsın diye.. onunlada konuştum bak canım bu ay içimde bir his var dedim.. öğlen iş yerinde pik görünce msj attım.. herşey normal.. sonra sen yorgunum de uyu.. kızdığım nokta bu.. tek ümidim bir saat sonra pik çıkması
ileri hızımız %1 canım, yerinde hareketli %15, hareketsiz %84 malesef... sayımızda 10,00 MlSpermde nasıl bır sorun var?
DOktor bu sonuca ne soledı canım ben jıc bılmedıgım ıcın soruyorıöileri hızımız %1 canım, yerinde hareketli %15, hareketsiz %84 malesef... sayımızda 10,00 Ml
3 aylık ilaç tedavisi verdi.. biz 1 ayını geride bıraktık.. önümüzde 2 ay var.. 2 ay sonra birdaha test yapacaz.. eğer ilerleme yoksa tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi.. ama tüp bebekte de ileri hız %1 olduğu için şans vermiyorlarmışDOktor bu sonuca ne soledı canım ben jıc bılmedıgım ıcın soruyorıö
Tup bebek bence olur anım hıc olmazsa sonucta sperm var hıc yok degıl3 aylık ilaç tedavisi verdi.. biz 1 ayını geride bıraktık.. önümüzde 2 ay var.. 2 ay sonra birdaha test yapacaz.. eğer ilerleme yoksa tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi.. ama tüp bebekte de ileri hız %1 olduğu için şans vermiyorlarmış
bilmiyorum canım artık hiç birşey bilmiyorum.. belkide kızgınlıktan bilmiyorum.. bakalım kısmet herşeyin hayırlısıTup bebek bence olur anım hıc olmazsa sonucta sperm var hıc yok degıl
CAnım yaslarınız kacbilmiyorum canım artık hiç birşey bilmiyorum.. belkide kızgınlıktan bilmiyorum.. bakalım kısmet herşeyin hayırlısı
ben 89 luyum canım.. eşim 88 liCAnım yaslarınız kac
Bızımde 13ay oldu canım evlendıgınızden berı korunmuyor musunuzben 89 luyum canım.. eşim 88 li
14 aydır evliyis.. ama şehir dışında çalışıyor.. 1 aydır sadece benm yanımda.. o yüzden biz baya zorlanacaz
son 5-6 aydır korunmuyorduk.. hani pik günleri haftasonuna denk gelirse yan yana olmaya çalışıyordukBızımde 13ay oldu canım evlendıgınızden berı korunmuyor musunuz
Bence dogal yoldan hamıle kalacaksın sadece bu kadar uzulme stres yapmason 5-6 aydır korunmuyorduk.. hani pik günleri haftasonuna denk gelirse yan yana olmaya çalışıyorduk
çok zor canım bu sonuçlarla.. zaten bu sonuçlarla hamile kalanlar genellikle sperm kalitesizliğinden düşürüyor.. ama kısmet... İnşallah... bakalım 2 ay sonra tahlillerde ilerleme olursa direk aşılama istiyecem doktordanBence dogal yoldan hamıle kalacaksın sadece bu kadar uzulme stres yapma
Yanı dıyorumya mutlaka bebek sahıbı olmanın bır yolu var artık hıc olmadı mutlaka olabılırsınız,hıc spermı olmayanlar oluyor amelıyatla sperm bulmaya calısıyorlarçok zor canım bu sonuçlarla.. zaten bu sonuçlarla hamile kalanlar genellikle sperm kalitesizliğinden düşürüyor.. ama kısmet... İnşallah... bakalım 2 ay sonra tahlillerde ilerleme olursa direk aşılama istiyecem doktordan
orası öyle.. ama artık iş ticarete dönmüş ya.. çevremde şuan iş yerimde 3 kadın tüp bebek yaptırdı 3de tutmadı.. yani moral yüksek tutuodm ne oldu bilmiyorum.. yarım saat kaldı ovulasyon yapcam umarm moralim yerine gelirYanı dıyorumya mutlaka bebek sahıbı olmanın bır yolu var artık hıc olmadı mutlaka olabılırsınız,hıc spermı olmayanlar oluyor amelıyatla sperm bulmaya calısıyorlar
Insallah canı. Insallahhhorası öyle.. ama artık iş ticarete dönmüş ya.. çevremde şuan iş yerimde 3 kadın tüp bebek yaptırdı 3de tutmadı.. yani moral yüksek tutuodm ne oldu bilmiyorum.. yarım saat kaldı ovulasyon yapcam umarm moralim yerine gelir
Kendini yıprattığına değmedi bak çok sevindim inşallah rüyan gerçekleşirKızlarrrrrrrrr... Aklımı kaçıracam... Dün yaptığm testten daha net daha koyu... İnanamıyorum... Pik var.. Şuan sevinçten ağlıyorum
Kızlarrrrrrrrr... Aklımı kaçıracam... Dün yaptığm testten daha net daha koyu... İnanamıyorum... Pik var.. Şuan sevinçten ağlıyorum
İnşallah canım inşallah... bu bir ışık olsun Rabbim... lütfen yaKendini yıprattığına değmedi bak çok sevindim inşallah rüyan gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?