Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bu sıtede dolasımcada kafaya takmamak mumkun degıl kı ozaman bırdakı uyelıgı kaldırmamız gerekıyor cunku debamlı ben burayı takıp edıyorum kım ne yapmıs hamıle mı vs va acaba ne zaman hamıle kalcam tarzı dusunıyorum bence buradakı cogu kısıde bole dusunuyordur

Kesinlikle canım haklısın ben bi ara çok girmedim işlerim de vardı çok iyi geldi ama mesela şöyle düşün yine bakıyorsan bak ama ilişkiyi sırf onun İçin yaşama ya da yumurtlama takip etme 10. Gün ile 18. 19. Günleri değerlendir gün aşırı artık gerisi Allahtan biz hani illa olsun diye uğraşlara girme insan o zaman stresleniyor ben geçen ay streslendim çok geç adet oldum hormonların en baş düşmanı stres dengesini bozuyoruz stresle o yüzden düşünme hayatını yaşa bi dene ya bedava denemesi bi bakmışsın olmuş

Kızlar bi bakarmısınız adetimin ilk gününden itibaren 18. Günümdeyim hala pik göremedim adetime 13 gün var acaba geçmi yumurtluyorum bi yorumlarmısınız testlerimi atıyorum

Dogru dıyorsun canım sen ne kadarlık evlısın ne zamandır denıyorsun?

Kızlar benım dongum 28gun ve 30gun olarak degısıyor 28gunde oldugunda 7eylul bat gosterıyor 30gun oldugunda 9eylul bat gosterıyor sızce 7snde mı 9nda mı test yapmalıyım?cok sabırsızlanıyorum
9yap bence ama testi 7de yap bilirsin benimde öyle arada kalıyor

ben aklımdan çıkaramıyorum.. hiç hemde.. eşimde %1 olunca aksine sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum ama bu ay nedense bir umud var içimde.. dün eşimde uyuya kaldı sabah sinirliydim bugün pik günüm devam ediyor.. resmen bana mucize gibi geldi... Allahım Lütfennnnnnnnnnnnnnn

İnşallah cnm inşallah bende bugün değerlendirdim tuvalette gitiigimde kasıklarım agırdı

Umudunu yitirme inşallah olacak canım Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin hepimize isteyen herkese

Dogru dıyorsun canım sen ne kadarlık evlısın ne zamandır denıyorsun?
Ben üç yıldır evliyim evliliğimin 2. Ayında hamile kaldım kızım oldu ondan bir sene felan sonra hamilr kaldım kalbi durdu kürtaj oldum sonra bir daha kaldım kalbi atmadan kürtaj oldum ondan sonra da artık olmadı olmuyor nasip bakalım Allah ne zaman nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…