- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Ama bu sıtede dolasımcada kafaya takmamak mumkun degıl kı ozaman bırdakı uyelıgı kaldırmamız gerekıyor cunku debamlı ben burayı takıp edıyorum kım ne yapmıs hamıle mı vs va acaba ne zaman hamıle kalcam tarzı dusunıyorum bence buradakı cogu kısıde bole dusunuyordurDoğru kesinlikle çünkü ben kendim bizzat yaşadım kızıma hamileyken hiç aklımda yoktu hamile kaldım ondan sonra iki kürtajı da mesela istemeden oldu özellikle isteyince olmuyor mesela dört aydır istiyorum ama olmuyor ayrıca kuzenimin eşi de çok istiyordu sekiz ay geçti olmadı rahat bıraktığı hiç düşünmediği ay hamile kaldı
Bana korunmak mantıklı geliyor ama doktorunuza ulaşabiliyorsanız danışın istersenizYani korunmalıyız
Kesinlikle canım haklısın ben bi ara çok girmedim işlerim de vardı çok iyi geldi ama mesela şöyle düşün yine bakıyorsan bak ama ilişkiyi sırf onun İçin yaşama ya da yumurtlama takip etme 10. Gün ile 18. 19. Günleri değerlendir gün aşırı artık gerisi Allahtan biz hani illa olsun diye uğraşlara girme insan o zaman stresleniyor ben geçen ay streslendim çok geç adet oldum hormonların en baş düşmanı stres dengesini bozuyoruz stresle o yüzden düşünme hayatını yaşa bi dene ya bedava denemesi bi bakmışsın olmuşAma bu sıtede dolasımcada kafaya takmamak mumkun degıl kı ozaman bırdakı uyelıgı kaldırmamız gerekıyor cunku debamlı ben burayı takıp edıyorum kım ne yapmıs hamıle mı vs va acaba ne zaman hamıle kalcam tarzı dusunıyorum bence buradakı cogu kısıde bole dusunuyordur
Dogru dıyorsun canım sen ne kadarlık evlısın ne zamandır denıyorsun?Kesinlikle canım haklısın ben bi ara çok girmedim işlerim de vardı çok iyi geldi ama mesela şöyle düşün yine bakıyorsan bak ama ilişkiyi sırf onun İçin yaşama ya da yumurtlama takip etme 10. Gün ile 18. 19. Günleri değerlendir gün aşırı artık gerisi Allahtan biz hani illa olsun diye uğraşlara girme insan o zaman stresleniyor ben geçen ay streslendim çok geç adet oldum hormonların en baş düşmanı stres dengesini bozuyoruz stresle o yüzden düşünme hayatını yaşa bi dene ya bedava denemesi bi bakmışsın olmuş
Hanı canım goremedımKızlar bi bakarmısınız adetimin ilk gününden itibaren 18. Günümdeyim hala pik göremedim adetime 13 gün var acaba geçmi yumurtluyorum bi yorumlarmısınız testlerimi atıyorum
Ilk adet tarıgın 10agustos mu benımle aynıda ondan merak ettım nende 10unda olmustumHanı canım goremedım
9yap bence ama testi 7de yap bilirsin benimde öyle arada kalıyorKızlar benım dongum 28gun ve 30gun olarak degısıyor 28gunde oldugunda 7eylul bat gosterıyor 30gun oldugunda 9eylul bat gosterıyor sızce 7snde mı 9nda mı test yapmalıyım?cok sabırsızlanıyorum
Nasıl heycanlıyım :))9yap bence ama testi 7de yap bilirsin benimde öyle arada kalıyor
ben aklımdan çıkaramıyorum.. hiç hemde.. eşimde %1 olunca aksine sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum ama bu ay nedense bir umud var içimde.. dün eşimde uyuya kaldı sabah sinirliydim bugün pik günüm devam ediyor.. resmen bana mucize gibi geldi... Allahım LütfennnnnnnnnnnnnnnDoğru kesinlikle çünkü ben kendim bizzat yaşadım kızıma hamileyken hiç aklımda yoktu hamile kaldım ondan sonra iki kürtajı da mesela istemeden oldu özellikle isteyince olmuyor mesela dört aydır istiyorum ama olmuyor ayrıca kuzenimin eşi de çok istiyordu sekiz ay geçti olmadı rahat bıraktığı hiç düşünmediği ay hamile kaldı
atmamışsın canım.. at testleriniKızlar bi bakarmısınız adetimin ilk gününden itibaren 18. Günümdeyim hala pik göremedim adetime 13 gün var acaba geçmi yumurtluyorum bi yorumlarmısınız testlerimi atıyorum
canım bana soracak olursan 9 yap garanti olsun... geç döllenmede oluyor ya hani.. hani hemen stres yapma felan diye.. 9da yap benceNasıl heycanlıyım :))
İnşallah cnm inşallah bende bugün değerlendirdim tuvalette gitiigimde kasıklarım agırdıben aklımdan çıkaramıyorum.. hiç hemde.. eşimde %1 olunca aksine sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum ama bu ay nedense bir umud var içimde.. dün eşimde uyuya kaldı sabah sinirliydim bugün pik günüm devam ediyor.. resmen bana mucize gibi geldi... Allahım Lütfennnnnnnnnnnnnnn
Ay Hadi İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.... bu blog bize uğurlu gelecek kızlarrrrrİnşallah cnm inşallah bende bugün değerlendirdim tuvalette gitiigimde kasıklarım agırdı
ALLAH’ın İZNİYLE olacak kızlar yılmak yok devamAy Hadi İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.... bu blog bize uğurlu gelecek kızlarrrrr
Canım atamıyorum bir türlü dosya ekle diyorum ama göndermiyoatmamışsın canım.. at testlerini
Umudunu yitirme inşallah olacak canım Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin hepimize isteyen herkeseben aklımdan çıkaramıyorum.. hiç hemde.. eşimde %1 olunca aksine sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum ama bu ay nedense bir umud var içimde.. dün eşimde uyuya kaldı sabah sinirliydim bugün pik günüm devam ediyor.. resmen bana mucize gibi geldi... Allahım Lütfennnnnnnnnnnnnnn
Ben üç yıldır evliyim evliliğimin 2. Ayında hamile kaldım kızım oldu ondan bir sene felan sonra hamilr kaldım kalbi durdu kürtaj oldum sonra bir daha kaldım kalbi atmadan kürtaj oldum ondan sonra da artık olmadı olmuyor nasip bakalım Allah ne zaman nasip edecekDogru dıyorsun canım sen ne kadarlık evlısın ne zamandır denıyorsun?
bana kalsa cuma 6sımı yapsam dıe bıle dusunuyorumcanım bana soracak olursan 9 yap garanti olsun... geç döllenmede oluyor ya hani.. hani hemen stres yapma felan diye.. 9da yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?