Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben özel bir hastanede yaptırdım ordaki üst sınırla devlet hastanesinde yaptığım üst sınırlar aynı değildi..
o dikkatimi çekmişti.. hatta evde duruyorsa fotoğraflarını atarım
O zaman o hormonu cokta sey yapmamak lazım dıe dusunuyorum dıger degelerm sence nasıl canım

güzel cnm.. eve gidince benim değerlerede bakarım..
Hadi bakalım en yakın zamanda bize hayırlı haberler ver.. eşinte test yaptırdımı
Yok canım dıyorumya esım 1yıl benı germe dedı soleme bana bısey dedı:)acelemız yok dedı bız suan cocuk olaum dıe yapmıyoruz yanı o ole dıyor olacak mı dıe dusunme dıyo

Yok canım dıyorumya esım 1yıl benı germe dedı soleme bana bısey dedı:)acelemız yok dedı bız suan cocuk olaum dıe yapmıyoruz yanı o ole dıyor olacak mı dıe dusunme dıyo
doğru demiş vallahi... hadi bakalım eşindeki bu relax hallerle sen bize sevindirici haberle gel :)

Ben 2 yıla yakin her ay umut ediyorum rahim filmi testler vs vs herşey tapıldı klomen çatlatma igneleri derken aşılama ama hepsi negatif 2 3 ay dır biraktım artık tabi düsünmeden edemiyorum ama pekte umudum kalmadi yaşta 39 olunca umutlar baya düsüyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar attım resmi pik olmamış demi daha
Canım.. Hayır pik olmamış ama gid gide koyulaşıyor.. Yani pik günü yaklaşmak üzere.. Bendede öyle oluyor.. T olan taraf daha koyu olmalı yada aynı olmalı, o günleri değerlendireceksin ama pik gördünmü bırakma silik olana kdar devam et ovulasyına.. bende dün eşitti bugn T daha koyu dünü değerlendiremedm ama bugünü değerlendirecem ve yarn birdaha ovulasyon yapacam.. T harfi koyu olduğu günden itibaren 3 gün ard arda değerlendireceksin

Baktım canım henüz
Canım oncekı sayfalarda gonderdım
baktım canım henüz olmamış t de c kadar koyu olacak ondan sonra silinmeye başlayacak pil olduğu gün ve sonraki silik günleri de değerlendirmen lazım o zaman yumurta çatlıyormuş asıl o yüzden piki yakaladığın gün ve sonraki iki günü de değerlendir seninle bat aynıydı dimi Benim demekki geç yumurtluyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…