- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
O ne alakaymıs canım hastaneyle:/benim prolaktinim 15 çıkmıştı.. bana yüksek demiştisonra ilaçla düştü.. şuan iyi... ama hastaneden hastaneye değerler değişiyor
Hahah aynenBizden korkulur
ben özel bir hastanede yaptırdım ordaki üst sınırla devlet hastanesinde yaptığım üst sınırlar aynı değildi..O ne alakaymıs canım hastaneyle:/
O zaman o hormonu cokta sey yapmamak lazım dıe dusunuyorum dıger degelerm sence nasıl canımben özel bir hastanede yaptırdım ordaki üst sınırla devlet hastanesinde yaptığım üst sınırlar aynı değildi..
o dikkatimi çekmişti.. hatta evde duruyorsa fotoğraflarını atarım
güzel cnm.. eve gidince benim değerlerede bakarım..O zaman o hormonu cokta sey yapmamak lazım dıe dusunuyorum dıger degelerm sence nasıl canım
Yok canım dıyorumya esım 1yıl benı germe dedı soleme bana bısey dedı:)acelemız yok dedı bız suan cocuk olaum dıe yapmıyoruz yanı o ole dıyor olacak mı dıe dusunme dıyogüzel cnm.. eve gidince benim değerlerede bakarım..
Hadi bakalım en yakın zamanda bize hayırlı haberler ver.. eşinte test yaptırdımı
doğru demiş vallahi... hadi bakalım eşindeki bu relax hallerle sen bize sevindirici haberle gel :)Yok canım dıyorumya esım 1yıl benı germe dedı soleme bana bısey dedı:)acelemız yok dedı bız suan cocuk olaum dıe yapmıyoruz yanı o ole dıyor olacak mı dıe dusunme dıyo
Insallah canım aynı dıleklerle:)doğru demiş vallahi... hadi bakalım eşindeki bu relax hallerle sen bize sevindirici haberle gel :)
Evet canım 10 ağustos 9 eylül bat günüm ama hala yumurtlama olmadıIlk adet tarıgın 10agustos mu benımle aynıda ondan merak ettım nende 10unda olmustum
At canım bakalım çalışıyorumdiye geç yazdımInsallah canım ben kendım stres yapıyorum ama bundan esımın haberı yok:))bu arasa doktora gtmıstım degerlerımı atsam bakabılır mısınız??
Henüz olmamış :) T nin C kadar koyu olması gerekli..Kızlar attım resmi pik olmamış demi daha
Canım oncekı sayfalarda gonderdımAt canım bakalım çalışıyorumdiye geç yazdım
10 11yazan ne canım 10u adetınde mı yaptın ovu testınıKızlar attım resmi pik olmamış demi daha
Ben 2 yıla yakin her ay umut ediyorum rahim filmi testler vs vs herşey tapıldı klomen çatlatma igneleri derken aşılama ama hepsi negatif 2 3 ay dır biraktım artık tabi düsünmeden edemiyorum ama pekte umudum kalmadi yaşta 39 olunca umutlar baya düsüyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahSelam arkadaşlar Bu ay Nasip olmadı Bebiş “RABBİM “en doğru zamanı bekliyordur inanıyorum adetimden 10 gün geçti silik çıkıyordu test ama bugün adet oldum sanırım Eylül için sayıma birlikte başlıyalım Yumurtalama günü adet günü birlikte hesaplama yapalımE̾Y̾L̾ÜL̾ B̾E̾B̾İŞL̾E̾R̾İ G̾E̾L̾S̾İN̾
Canım adetin 1. Gününden başlayarak saydığım için yazdım adetim biter bitmez başladım ama onları atmıştım çok siliti zaten10 11yazan ne canım 10u adetınde mı yaptın ovu testını
Canım.. Hayır pik olmamış ama gid gide koyulaşıyor.. Yani pik günü yaklaşmak üzere.. Bendede öyle oluyor.. T olan taraf daha koyu olmalı yada aynı olmalı, o günleri değerlendireceksin ama pik gördünmü bırakma silik olana kdar devam et ovulasyına.. bende dün eşitti bugn T daha koyu dünü değerlendiremedm ama bugünü değerlendirecem ve yarn birdaha ovulasyon yapacam.. T harfi koyu olduğu günden itibaren 3 gün ard arda değerlendireceksinKızlar attım resmi pik olmamış demi daha
baktım canım henüz olmamış t de c kadar koyu olacak ondan sonra silinmeye başlayacak pil olduğu gün ve sonraki silik günleri de değerlendirmen lazım o zaman yumurta çatlıyormuş asıl o yüzden piki yakaladığın gün ve sonraki iki günü de değerlendir seninle bat aynıydı dimi Benim demekki geç yumurtluyorsun senCanım oncekı sayfalarda gonderdım
O zaman devam ama açılıp koyulaşması kafamı karıştırıyoHenüz olmamış :) T nin C kadar koyu olması gerekli..
Gayet normal canım değerlerinKızlar yorumlarmısız bılıyosanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?