- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
ovulasyon testi canım... yumurtlama günüErken gebelik testi mi yaptın canım, pik nedir bilmiyorum :/
cnm evet çok erken daha... ama İnşallah olmuştur İnşallah İnşallah... uğurlu gelsin bu konu bizeKendimi umutlandırmak istemiyorum ama bat 8 gün kala bel ve kasık ağrım başladı regl için erken bir belirti benim için inşallah olmuştur
Kızlarrrrrrrrr... Aklımı kaçıracam... Dün yaptığm testten daha net daha koyu... İnanamıyorum... Pik var.. Şuan sevinçten ağlıyorum
Kızlarrrr
Adamlar kafayı bozacak bizdenKızlarrrrrrrrr... Aklımı kaçıracam... Dün yaptığm testten daha net daha koyu... İnanamıyorum... Pik var.. Şuan sevinçten ağlıyorum
Hayır degil di ama bugün değerlendirdimcanım senidemi pikti ? benim bu kadar sinirlenmemim sebebi pik günümdü.. günlerdir bu anı bekledim
değerlendir bacım her günü değerlendir eğer sperm sorunu yoksa.. bizde var die pik gününü illa yakalamam lazm.. bugün aşırı derecede T çizgisi C çizgisinden daha koyuydu net bir şekilde.. kopkoyu.. aha dedim dün demekki başlangıçtı... bu gece uyursa kararlıyım yastıkla boğacamHayır degil di ama bugün değerlendirdim
Canım bak dedım sanaaaaaa cok sevındımm hadı ınsallah:)
ay İnşallahhhhhhhhhhhh... T çizgisi o kadar koyuki çığlık attım resmen lavaboda... rezil olacaktim iş yerinde.. darısı gebelik testinte çığlık atmaya.. ama eşimin ileri hareketi %1.. önerisi olan varmıCanım bak dedım sanaaaaaa cok sevındımm hadı ınsallah:)
Canım bak dedım sanaaaaaa cok sevındımm hadı ınsallah
Hangi gün yumurtlama oldu biliyor musun?Kızlar benım dongum 28gun ve 30gun olarak degısıyor 28gunde oldugunda 7eylul bat gosterıyor 30gun oldugunda 9eylul bat gosterıyor sızce 7snde mı 9nda mı test yapmalıyım?cok sabırsızlanıyorum
[/QUOTE
30gun olan dongude dun yumurtlamydı en yuksek rısklı hamıle kalma gunum,28gunluk olan takvımde ıse cumartesı gosterıyorduHangi gün yumurtlama oldu biliyor musun?
Kesin tarihi bilmiyorsun o zman bence 7 sinde yap belli olur diye düşünüyorum hatta erken gebelik yap kesin sonucu alırsın30gun olan dongude dun yumurtlamydı en yuksek rısklı hamıle kalma gunum,28gunluk olan takvımde ıse cumartesı gosterıyordu
Tamam canım tesekkur ederımKesin tarihi bilmiyorsun o zman bence 7 sinde yap belli olur diye düşünüyorum hatta erken gebelik yap kesin sonucu alırsın
Bence riske atmayın derim sonuçta bir müdahale olacakYumurtlamadan 3 gün sonra test yapsam asla çıkmaz ama ben ya bu ay hamile kalırsam ve laparoskopiyle tehlikeye girersem.o xaman bu ay korunmalı mıyım deliricem
Yani korunmalıyızBence riske atmayın derim sonuçta bir müdahale olacak
Doğru kesinlikle çünkü ben kendim bizzat yaşadım kızıma hamileyken hiç aklımda yoktu hamile kaldım ondan sonra iki kürtajı da mesela istemeden oldu özellikle isteyince olmuyor mesela dört aydır istiyorum ama olmuyor ayrıca kuzenimin eşi de çok istiyordu sekiz ay geçti olmadı rahat bıraktığı hiç düşünmediği ay hamile kaldıKızlar kafadan çıkarttığın an oluyor teorisi doğru mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?