Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimi umutlandırmak istemiyorum ama bat 8 gün kala bel ve kasık ağrım başladı regl için erken bir belirti benim için inşallah olmuştur
cnm evet çok erken daha... ama İnşallah olmuştur İnşallah İnşallah... uğurlu gelsin bu konu bize

Hayır degil di ama bugün değerlendirdim
değerlendir bacım her günü değerlendir eğer sperm sorunu yoksa.. bizde var die pik gününü illa yakalamam lazm.. bugün aşırı derecede T çizgisi C çizgisinden daha koyuydu net bir şekilde.. kopkoyu.. aha dedim dün demekki başlangıçtı... bu gece uyursa kararlıyım yastıkla boğacam

Canım bak dedım sanaaaaaa cok sevındımm hadı ınsallah:)
ay İnşallahhhhhhhhhhhh... T çizgisi o kadar koyuki çığlık attım resmen lavaboda... rezil olacaktim iş yerinde.. darısı gebelik testinte çığlık atmaya.. ama eşimin ileri hareketi %1.. önerisi olan varmı
Geçen ayda pik günümü değerlendirdim.. doktorada gitmiştim yumurtam 20 mm idi.. ama yine olmadı

Kızlar benım dongum 28gun ve 30gun olarak degısıyor 28gunde oldugunda 7eylul bat gosterıyor 30gun oldugunda 9eylul bat gosterıyor sızce 7snde mı 9nda mı test yapmalıyım?cok sabırsızlanıyorum

Slm kızlar yumurtlamam ayın 1inde. Ama 4 eylülde laparoskopi yapacam tüplerin biri tıkalı diye ama sorum şu acaba bu ay değerlendirme yapmayalım mı lütfen bilenler bana yardm etsin

Yumurtlamadan 3 gün sonra test yapsam asla çıkmaz ama ben ya bu ay hamile kalırsam ve laparoskopiyle tehlikeye girersem.o xaman bu ay korunmalı mıyım deliricem

Kızlar kafadan çıkarttığın an oluyor teorisi doğru mudur?
Doğru kesinlikle çünkü ben kendim bizzat yaşadım kızıma hamileyken hiç aklımda yoktu hamile kaldım ondan sonra iki kürtajı da mesela istemeden oldu özellikle isteyince olmuyor mesela dört aydır istiyorum ama olmuyor ayrıca kuzenimin eşi de çok istiyordu sekiz ay geçti olmadı rahat bıraktığı hiç düşünmediği ay hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…