Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En yakın zamanda bebegın olur ınsallah kuzum

Kızlar ruyamda bısey gordum anlamına baktım kız bebek habercısı dedı ama asla hamılelıkle ılgılı bır ruya degıldı hanı bılıncaltı hep onu dusundugum ıcın mı dıcem ama cok sacma bıseu gordum anlamı bebek dıyor

E hadi hayırlısı inşallah canım daha önce düşünmemenin sebebi var mıydı
Canım yenı evlıyız dıe cok dusunmedık bu ay hadı bı deneyelım dıe basladık ama esım benle anlasma yaptı asla o gunlerı takıp etme kafana takma vs dıe bende hıc demıyorum bugun yumurtlama gunum va dıe ama tabı kendım takvımden takıp edıyorum hıc benek konusu acılmıyor bıle evde

İyi yapıyorsun canım çünkü streslenirsin diğer türlü zevk için yaşayalım gerisini Allah’a bırakalım hayırlısı inşallah

İyi yapıyorsun canım çünkü streslenirsin diğer türlü zevk için yaşayalım gerisini Allah’a bırakalım hayırlısı inşallah
Insallah canım ben kendım stres yapıyorum ama bundan esımın haberı yok:))bu arasa doktora gtmıstım degerlerımı atsam bakabılır mısınız??

Kızlar yorumlarmısız bılıyosanız

Eklentiler

• 920FDF26-9A19-454D-9669-B1E28516EC31.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 8A59298D-3241-4F73-BDEE-FA69072FB98A.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 27
en azından birtane yavrun var.. Allah sana bağışlasın... bende en yakın zamanda bu duyguyu yaşarım inşallah

kuzum eşin aslında en doğrusunu demiş. hepimiz için geçerli.. gün aşırı ilişkiye girsek aslında bu takiplere gerek yok..
ben eşim şehir dışında çalışıyor diye malesef takip yapmak zorunda kaldm.. eşim yanımda olsa gün aşırı ilişki yaşar takip yapmazdım.. ister istemes okuduklarımızdan yazdıklarımızdan etkileniyoruz... hemde hepimiz...
rüyanda inşallah gerçek çıkarda evladına kavuşursun.. bende bu ayın başında rüya görmüştüm regl olmadan önce.. gebelik testi yapıyorum ve pozitif çıkıyor.. anlamına bakmadım inan.. ama inşallah o duyguyu yaşarım

Prolaktın neydı canım doktor normal demıstı ama degerlerıme ama
süt hormonu cnm.. yüksek olunca vücut kendini hamile sanabiliyormuş.. gebeliğe bazı durumlarda etki edebiliyormuş.. aslanpençesi bitkisi var o baya dğşürüyor prolaktin seviyesini ama doktor normal dediyse normaldir cnm :)

• Hamile olmayan kadınlarda: 2-29 ng/mL canım ınternetefe bolenyazıyor

Amın canım ınsalla sende

Bizden korkulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…