- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
En yakın zamanda bebegın olur ınsallah kuzumBen üç yıldır evliyim evliliğimin 2. Ayında hamile kaldım kızım oldu ondan bir sene felan sonra hamilr kaldım kalbi durdu kürtaj oldum sonra bir daha kaldım kalbi atmadan kürtaj oldum ondan sonra da artık olmadı olmuyor nasip bakalım Allah ne zaman nasip edecek
İnşallah canım senin var mu çocuğun sen ne kadarlık evlisinEn yakın zamanda bebegın olur ınsallah kuzum
13aylık evlıyım canım ılk denemeye adetım bıttıkten sonra yanı bu ay basladıkİnşallah canım senin var mu çocuğun sen ne kadarlık evlisin
E hadi hayırlısı inşallah canım daha önce düşünmemenin sebebi var mıydı13aylık evlıyım canım ılk denemeye adetım bıttıkten sonra yanı bu ay basladık
Canım yenı evlıyız dıe cok dusunmedık bu ay hadı bı deneyelım dıe basladık ama esım benle anlasma yaptı asla o gunlerı takıp etme kafana takma vs dıe bende hıc demıyorum bugun yumurtlama gunum va dıe ama tabı kendım takvımden takıp edıyorum hıc benek konusu acılmıyor bıle evdeE hadi hayırlısı inşallah canım daha önce düşünmemenin sebebi var mıydı
İyi yapıyorsun canım çünkü streslenirsin diğer türlü zevk için yaşayalım gerisini Allah’a bırakalım hayırlısı inşallahCanım yenı evlıyız dıe cok dusunmedık bu ay hadı bı deneyelım dıe basladık ama esım benle anlasma yaptı asla o gunlerı takıp etme kafana takma vs dıe bende hıc demıyorum bugun yumurtlama gunum va dıe ama tabı kendım takvımden takıp edıyorum hıc benek konusu acılmıyor bıle evde
Insallah canım ben kendım stres yapıyorum ama bundan esımın haberı yok:))bu arasa doktora gtmıstım degerlerımı atsam bakabılır mısınız??İyi yapıyorsun canım çünkü streslenirsin diğer türlü zevk için yaşayalım gerisini Allah’a bırakalım hayırlısı inşallah
yok yok kuzum..sen 9da yapbana kalsa cuma 6sımı yapsam dıe bıle dusunuyorum
en azından birtane yavrun var.. Allah sana bağışlasın... bende en yakın zamanda bu duyguyu yaşarım inşallahBen üç yıldır evliyim evliliğimin 2. Ayında hamile kaldım kızım oldu ondan bir sene felan sonra hamilr kaldım kalbi durdu kürtaj oldum sonra bir daha kaldım kalbi atmadan kürtaj oldum ondan sonra da artık olmadı olmuyor nasip bakalım Allah ne zaman nasip edecek
Canım prolaktinin biraz daha düşmesi gerek, 5-6 arasına kadar normal demişti bana doktorum.. ama hastaneden hastaneye değişiyor rapor sonuçlarıKızlar yorumlarmısız bılıyosanız
Prolaktın neydı canım doktor normal demıstı ama degerlerıme amaCanım prolaktinin biraz daha düşmesi gerek, 5-6 arasına kadar normal demişti bana doktorum.. ama hastaneden hastaneye değişiyor rapor sonuçları
kuzum eşin aslında en doğrusunu demiş. hepimiz için geçerli.. gün aşırı ilişkiye girsek aslında bu takiplere gerek yok..Canım yenı evlıyız dıe cok dusunmedık bu ay hadı bı deneyelım dıe basladık ama esım benle anlasma yaptı asla o gunlerı takıp etme kafana takma vs dıe bende hıc demıyorum bugun yumurtlama gunum va dıe ama tabı kendım takvımden takıp edıyorum hıc benek konusu acılmıyor bıle evde
süt hormonu cnm.. yüksek olunca vücut kendini hamile sanabiliyormuş.. gebeliğe bazı durumlarda etki edebiliyormuş.. aslanpençesi bitkisi var o baya dğşürüyor prolaktin seviyesini ama doktor normal dediyse normaldir cnm :)Prolaktın neydı canım doktor normal demıstı ama degerlerıme ama
süt hormonu cnm.. yüksek olunca vücut kendini hamile sanabiliyormuş.. gebeliğe bazı durumlarda etki edebiliyormuş.. aslanpençesi bitkisi var o baya dğşürüyor prolaktin seviyesini ama doktor normal dediyse normaldir cnm :)
Amın canım ınsalla sendekuzum eşin aslında en doğrusunu demiş. hepimiz için geçerli.. gün aşırı ilişkiye girsek aslında bu takiplere gerek yok..
ben eşim şehir dışında çalışıyor diye malesef takip yapmak zorunda kaldm.. eşim yanımda olsa gün aşırı ilişki yaşar takip yapmazdım..ister istemes okuduklarımızdan yazdıklarımızdan etkileniyoruz... hemde hepimiz...
rüyanda inşallah gerçek çıkarda evladına kavuşursun.. bende bu ayın başında rüya görmüştüm regl olmadan önce.. gebelik testi yapıyorum ve pozitif çıkıyor.. anlamına bakmadım inan.. ama inşallah o duyguyu yaşarım
Aminn inşallahUmudunu yitirme inşallah olacak canım Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin hepimize isteyen herkese
benim prolaktinim 15 çıkmıştı.. bana yüksek demişti
- Hamile olmayan kadınlarda: 2-29 ng/mL canım ınternetefe bolenyazıyor
Bizden korkulurCanım yenı evlıyız dıe cok dusunmedık bu ay hadı bı deneyelım dıe basladık ama esım benle anlasma yaptı asla o gunlerı takıp etme kafana takma vs dıe bende hıc demıyorum bugun yumurtlama gunum va dıe ama tabı kendım takvımden takıp edıyorum hıc benek konusu acılmıyor bıle evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?